Belek, Tyrkiet

Regnum Carya Resort

Gæsternes vurdering
5 af 5
Baseret på 15 respons
Gæsternes vurdering
5 af 5
Baseret på 15 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
6,5 km 

Hotellets kodeord er luksus, luksus og atter luksus! Det eksklusive hotel er i en klasse for sig, og det har en fantastisk placering ved stranden i golfparadiset Belek på Tyrkiets Antalyakyst.

Her findes alt hvad man behøver for at få opfyldt sine feriedrømme, og når man træder ind i lobbyen ved man, at der ikke hersker nogen som helst tvivl om at man hér får en ferie udover det sædvanlige!

Den udsøgte mad er i topklasse, og udover de herlige buffeter findes der intet mindre end fire a la carte-restauranter. Uden for den store restaurant, spreder et stort springvand sig ud, og om aftenen er der store shows, hvor springvandet "danser" til musik og farvet lys.

Også de mindste gæster vil stortrives på Regnum, for her findes både børneklub, ungdomsklub, minidisko, børnepool og hele seks vandrutsjebaner samt en bølgepool!

Der er ikke sparet på noget som helst med hensyn til værelserne. De utroligt rummelige værelser udstråler så megen luksus og elegance, at det sagtens kan tænkes, at du ikke vil forlade værelset i løbet af din ferie!

Hotellet er opdelt i to dele: en hovedbygning og en Villa-del, som har værelser og suiter med direkte adgang til pool. Villaerne ligger præcis ved den fine golfbane, Carya.

Slap af i en solseng, tag en tur i vandrutsjebanen eller vug i bølgepool

På Regnum findes der mange steder hvor du kan slappe af, komme ned i gear og koble af – hvorfor ikke nyde den fuldendte afslapning ved den rolige pool, som kun er for voksne? Hvis du ønsker lidt mere liv og glade dage, så prøv hovedpoolen hvor hotellets eget internationale animationsteam arrangerer lege og sportsgrene.

Hvis du vil have en ferie med gang i, så behøver du blot besøge vandlandet og give dit indre legebarn frie tøjler! Her finder du seks vandrutsjebaner, som kun venter på at glade feriemennesker skal drøne ned ad dem. Det gælder om at holde tungen lige i munden når du suser ned gennem de snørklede sving og de stejle fald! På hotellet findes også en bølgepool, som mildest talt er i høj kurs hos alle vandhunde. Der findes tilmed en separat børnepool hvor de mindste kan plaske dagen lang.

Husk at drikke rigeligt med væske når du tilbringer en hel dag i solen! Der er poolbarer som serverer drikkevarer hele dagen, så du behøver ikke gå langt for at holde væskebalancen under kontrol. Under bestemte tidspunkter på dagen kører servitriser rundt mellem solsengene på sine rulleskøjter og tager bestilling, som de efterfølgende serverer, så alt hvad du behøver gøre er at fokusere på at blive liggende i solsengen og slappe af. 

Hvis du hører til dem, der hellere vil mærke sandet mellem tæerne, så er det bare at gå ned til den skønne sandstrand som hotellet ligger på, hvor man har importeret hvidt, blødt sand som er rigtig dejligt at gå på eftersom den ikke bliver så varm. Både ved stranden og ved poolen er der opstillet solsenge og parasoller, som er til fri afbenyttelse. I nærheden af stranden findes der en strandbar som serverer drikkevarer hele dagen samt snacks det meste af dagen. Mellem strand og pool findes en stor græsplæne, også med solsenge og parasoller, og der findes også et lille hyggeligt hjørne med hængekøjer, hvor man har bygget et minivandfald. 

Fra stranden går to pier ud i havet, og på den ene findes der masser af plads til at nyde solen eller blot slappe af i en solseng og der findes endda også en bar. Derudover går der trapper ned i havet, og det betyder at du kan tage en kølende dukkert når solen er på sit højeste. På den anden pier findes der pavillioner som man kan leje og her får man både solsenge i solen og inde i pavillionen, samt et skønt hængende net hvorpå man virkelig kan ligge og slappe af. Hvis du lejer en pavillion indgår service af drikkevarer og frokost - det er toppen af luksus! 

Du behøver ikke tage badehåndklæde med hjemmefra, for hotellet tilbyder gratis håndklædeservice til pool og strand.

Mod betaling

Leje af pavillion

Mad af høj kvalitet og fire à la carte-restauranter

Et af kriterierne for at være et Premium Collection-hotel er at All Inclusive-programmet er af høj standard, og det kriterium opfylder Regnum til fulde! Det flotte udbud er velvalgt og varieret og vil pirre dine smagsløg. Både de lokale og de fleste af de importerede mærker indgår i dit All Inclusive-program.

De tre hovedmåltider serveres i hovedrestauranten. Her opdækkes skønne buffeter med bl.a. brød, salat, kød, desserter og frugt. Buffeten består af både kolde og varme anretninger og byder på en god blanding af internationale retter og tyrkiske specialiteter.

Der bliver også sørget godt for børnene; der er nemlig en særlig del af buffeten som er tilpasset børn, og her serveres alle børnenes livretter til morgenmad, frokost og middag. I denne afdeling finder der også babymad og yoghurt samt både blender og mikroovn. 

Mellem hovedmåltiderne er der mad og lettere anretninger på de to snackbarer, som ligger rundt omkring på hotelområdet. Eksempelvis serveres der fastfood på en bar, som ligger ved stranden. Der er også et fantastisk, franskinspireret konditori som det meste af dagen byder på kager, chokoladepraliner og macarons af høj kvalitet, som laves på hoteller og der findes endda Mövenpick-is! Dette er det bedste konditori vi har i vores program og en ting du bare ikke må gå glip af!

Hvis du vil have lidt afveksling har du mulighed for at afprøve en af de fire a la carte-restauranter. Du kan vælge mellem italiensk, fisk, tyrkisk og asiatisk, som også har teppanyaki. Alt afhængigt af antal ledige pladser, kan man mod et reservationstillæg, besøge alle lige så mange gang, man ønsker. Dette gælder dog ikke teppanyaki-delen, hvor du betaler for en menu. 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, visse førsteklasses drikkevarer, reservationsgebyr eller priser i henhold til menu på a la carte-restauranterne.

Stort udbud af børnefaciliteter!

På Regnum kan børnene boltre sig som fisk i vandet! På hotellet findes en bølgepool, som mildest talt er i høj kurs hos alle vandhunde. Der er også en separat børnepool hvor de mindste kan plaske dagen lang.

Hvis børnene vil have endnu mere liv og glade dage, så behøver de blot begive sig afsted til vandlandet hvor der er hele seks vandrutsjebaner, som kun venter på at glade feriemennesker skal drøne ned ad dem. Det gælder om at holde tungen lige i munden når man suser ned gennem de snørklede sving og de stejle fald!

Børnene kan møde nye legekammerater i hotellets internationale børneklub hvor der arrangeres lege, sjov og hygge. I hotellets ungdomsklub kan teenagerne møde jævnaldrende venner. De fleste aftener arrangeres desuden et minidisko hvor børnene danser til de mest populære popsange sammen med aktivitetsguiderne, og her er der virkelig gang i den! På hotelområdet er der også en legeplads og en trampolin, som begge er utroligt populære blandt de allermindste.

Der bliver også sørget godt for børnene i restauranten; der er nemlig en særlig del af buffeten som er tilpasset børn, og her serveres alle børnenes livretter til morgenmad, frokost og middag.

Her keder du dig aldrig!

På Regnum er der masser af aktiviteter og adspredelser. Hotellet ligger lige ved en af Beleks verdensberømte golfbaner. Du kan læse mere om vores forskellige golfpakker her.

På hotelområdet findes der også en kæmpe actionspækket eventyrspark* med ca. 30 forskellige elementer, blandt andet et frit fald på 32 meter, en zipline og klatrevægge. Dette er bare for vovehalsene! 

Du kan også udfordre resten af dit rejseselskab i blandt andet basket, dart, tennis, bordtennis og videospil! På stranden kan du afprøve forskellige vandsportsgrene og ved poolen arrangeres forskellige poollege og aktiviteter.

Her findes også en spillehal med forskellige videospil og maskiner, og der er tilmed en håndfuld butikker på hotelområdet så du ikke behøver forlade hotellet for at købe souvenirs! Du kan nemt dele dine flotte feriebilleder med familie og venner, for der er gratis trådløst internet på hele hotelområdet. Husk blot din smartphone, laptop eller tablet!

Hvis du vil holde dig i form i løbet af ferien skal du blot gå til hotellets eget store og rigtig veludrustede fitnessstudie, hvor der arrangeres Les Mills træning, som eksempelvis bodypump. Der findes også masser af moderne maskiner såsom løbebånd og endda frie vægte.

*Regler for eventyrparken:
Børn under 18 år kræver godkendelse fra forældre og man skal være mindst 150 cm høj og veje mindst 30 kg. 

Mod betaling

Eventyrpark, videospil, spillehal, butikker, oplyst tennisbane, vandsportsgrene.

Antalyaområdets største temapark – The Land Of Legends

Som gæster på Regnum Carya får I ubegrænset, gratis entré til The Land Of Legends forlystelsespark. I får også hurtig adgang til parken gennem et eksklusivt fast-track system. Transfer til og fra parken er gratis under dagen og tager kun ca. 2 min. All Inclusive indgår ikke i parken og visse aktiviteter er mod ekstra betaling. Læs gerne mere om parken her.

Enorme og utroligt komfortable værelser

Hvis du vil have en luksuriøs og komfortabel feriebolig hvor der er masser af plads, så er du kommet til det rette sted! Nogle værelser ligger i hovedbygningen og andre i Villa-delen, men faciliteterne er de samme. På alle de rummelige og moderne værelser findes enten balkon eller terrasse hvor du kan sidde og slappe af efter en dag i den skønne sol.

På alle værelser er der laminatgulv, trådløst internet, central aircondition, minibar som fyldes op hver dag uden beregning, sikkerhedsboks og fladskærms-tv, som er indbygget i et enormt spejl, elkedel. Der er også strygejern, strygebræt, vaskeservice og roomservice - de to sidstnævnte mod betaling. På badeværelset er der badekar og separat brusekabine samt føntørrer og produkter fra mærket Bvlgari. 

Hovedbygningen

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Her får du et stort værelse på hele 50 m² samt en stor balkon på 12 m². Der er rigtige senge for op til tre personer. Værelserne har enten udsigt over golfbanerne eller også kan du, mod et tillæg, booke havudsigt.

Disse værelser ligger i hovedbygningen. Her kan I bo tre voksne eller to voksne og to børn. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, og man kan få én børnepris. Mod tillæg kan værelset bookes som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Connection, havudsigt, 4-6 personer

Dette værelse består af to dobbeltværelser med udsigt mod havet, og her får du de samme fine faciliteter som på dobbeltværelset – men dobbelt så meget af det! Du får hele 100 m² som familien kan brede sig på med to badeværelse og to balkoner. Disse værelser ligger i hovedbygningen. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende gæster, og det er muligt at få to gange børnepris.

Villa-delen

Hvis du vil prøve noget anderledes skal du booke et værelse i Villa-delen. Disse bygninger ligger for sig selv og har alle direkte adgang til en fælles pool. Her kan du med andre ord ligge og nyde livet på terrassen hele dagen lang og tage en afkølende dukkert lige udenfor døren når solen bliver for varm.

Villa Room Pool, 2-3 personer

Også her får du et stort og fint værelse på 50 m² og en terrasse på 12 m². Fra terrassen har du direkte adgang til pool som du deler med de andre værelser. På værelset er der op til tre rigtige senge og værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. De er muligt at få én børnepris.

Villa Suite Pool, 2-4 personer

Dette er den største suite i Villa-delen, og den breder sig ud over hele 100 m². Fra terrassen har du direkte adgang til pool som du deler med de andre værelser. Her findes et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsværelse med sovesofa samt to badeværelser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, og det er muligt at få én børnepris.

Villa Room Pool Connection, 4-6 personer

Dette værelse består af to Villa Room Pool med en dør mellem. Du får med andre ord 100 m² fordelt på to soveværelser. Begge værelser har en terrasse på 12 m² fra hvilken du har direkte adgang til en pool som du deler med de andre værelser. Her er to badeværelser og op til seks sengepladser. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, der kan bo maks. seks voksne og det er muligt at få op til to børnepriser.

Baron Villa, 4-6 personer

Denne 250 m2 store villa består af et soveværelse med doubleseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, tre badeværelser med badekar og bruser, en stue/spisestue og et lille køkken. I villaen findes der også vaskemaskine med tørrefunktion. Her er en 100m2 privat terrasse med direkte adgang til en 140 m2 pool i en privat have. Villaen kræver mindst 4  fuldt betalende, der kan bo maks. seks voksne og det er muligt at få 2 børnepriser.

Mod betaling

Vaskeservice, roomservice.

Få indre ro og harmoni

Kobl af fra hverdagens rutiner og stress og besøg Regnums vidunderlige spa. Her er der fokus på din velvære, og lige så snart du træder ind i spaen kan du mærke den ro, der hersker herinde. Her findes det klassiske tyrkiske bad hamam samt sauna, og begge dele kan besøges frit.

Derudover er der forskellige slags behandlinger såsom f.eks. massage og hamam. Hamam indebærer at man skrubber døde hudceller bort og afslutter med en massage med et stort hvidt velduftende skum. En sådan behandling er den absolut bedste start på ferien; den gør at den solbrune farve bliver mere jævn og intensiv og at den tilmed holder længere!

Mod betaling

Behandlinger som f.eks. massage og peeling.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Belek

Hotellet er beliggende i Belek på Tyrkiets sydkyst, ca. en times kørsel fra Antalya. Belek er hjemsted for nogle af Tyrkiets bedste hoteller. Her er et mindre bycentrum med forskellige butikker og caféer, men byen er især kendt for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestination.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra