Colakli/Side, Tyrkiet

Royal Alhambra

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 27 respons
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 27 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
11 km 

Oplev et af Sides mest eksklusive familiehoteller

Føl dig som en kongelig, når du indtager dette funklende orientalske palads uden for Side!  Royal Alhambra er et luksuriøst familiehotel, som tager alle vores gæster med storm. Det majestætiske bygningsværk med sin markante, kuplede profil fanger øjet på lang afstand og lover en uforglemmelig ferie med førsteklasses faciliteter for hele familien.

Royal Alhambra tager sig lyst og indbydende ud med sin indretning i guld, perlemor og pasteller, og hele anlægget har et umiskendeligt præg af klassisk orientalsk elegance kombineret med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder. Også udendørs befinder du dig i skønne omgivelser med en sirligt anlagt have og en beliggenhed direkte på stranden med udsigt over det glitrende Middelhav.

Vandland og alsidigt poolområde

Det enorme poolområde breder sig ud foran hotellet og tilbyder både afdelinger med musik og aktiviteter samt mere stille, hyggelige krinkelkroge. 

Holder du af, at der er gang i den, så hold dig til poolens store, åbne områder, hvor hotellets internationale aktivitetsguider arrangerer vandaerobics og sjove poollege. Foretrækker du ro omkring dig, kan du bruge ferien på at gå på opdagelse og hver dag finde en ny krog, der passer lige præcis til dig og din familie. 

For både børn og barnlige sjæle er her lagt op til en ferie fuld af sjov og plask med hele fem vilde vandrutsjebaner og tre vandrutsjebaner rettet mod de lidt mindre børn.

På hotellets sandstrand er der masser af plads både til at slikke sol og bygge sandslotte. Her er rigeligt med solsenge og solsejl til, at alle hotellets gæster kan slænge sig i sandet uden, at I sidder på skødet af hinanden. Stranden er lavvandet og meget børnevenlig.

I den skønne havbrise er der mulighed for at afprøve forskellige former for vandsport eller spille beachvolleyball, og i strandbaren tilbydes kolde drikke og snacks, som selvfølgelig er inkluderet i din pris.

Hotellet tilbyder dagligt ét håndklæde pr. person til benyttelse ved poolen eller stranden. Ønsker du at udskifte dit håndklæde i løbet af dagen, er dette mod et mindre gebyr.

Mot betaling

Visse vandsportsaktiviteter. 

All Inclusive døgnet rundt!

Med Royal Alhambras ekstraordinært omfattende All Inclusive-program kan du spise og drikke stort set døgnet rundt. 

Morgenmad, frokost og middag serveres som buffeter i hovedrestauranten, og under samtlige måltider kan du vælge mellem mange varierede og velsmagende retter, lokale såvel som internationale. Til aftensmaden har børnene har deres egen lille buffet med deres favoritter. Flere aftener om ugen arrangeres festlige temabuffeter som eksempelvis tyrkisk aften, hvor restauranten også pyntes op.

Ud over buffeterne i hovedrestauranten findes der flere snackrestauranter og barer ved poolen, under amfiteatret, på stranden og i lobbyen. Du kan tage for dig af bl.a. pizza, kebab, de tyrkiske pandekager, gözleme, eller saftige, bagte kartofler med spændende fyld. Inden for finder du også hotellets lille fine patisserie, hvor du kan afprøve forskellige spændende kager og andet bagværk. I din All Inclusive indgår samtlige lokale (vin på flaske undtaget) samt visse importerede drikkevarer.

Som om, alt dette ikke var nok til at holde dig mæt i ferien, er der hele fem forskellige à la carte-restauranter på Royal Alhambra! Det er ikke noget let valg – skal det være italiensk, asiatisk, tyrkisk, mexicansk eller fisk og skaldyr? Alt afhængig af tilgængelig plads kan du besøge disse lige så mange gange du ønsker. Du skal blot huske at reservere bord senest en dag i forvejen.

Mot betaling

Friskpresset frugtjuice, drikkelse på flaske, besøg på à la carte-restauranterne, noget importeret drikkelse, visse eksklusive drikkevarer. 

Minitivoli, vandland, børneklub, minidisco…

Børnenes vildeste fantasier går i opfyldelse på dette enestående hotel! Helt uden omkostning kan børnene prøve de sjove forlystelser i minitivoliet, som har åbent om aftenen, og dagen igennem lyder der høje skrål og masser af grin fra vandlandet, hvor der er vilde vandrutsjebaner for store og små. Indenfor lokker den store spillehal med et hav af sjove spillemaskiner.

I den internationale børneklub finder børnene nye venner og får gode ferieminder, som holder længe. De dygtige aktivitetsguider leger med børnene, som bl.a. kan prøve ansigtsmaling, spille spil, lave puslespil og deltage i sjove konkurrencer. Blandt andet bygger de sandslotte og spiller minifodbold på stranden, eller de er i børnepoolen og kører i vandrutsjebanerne om og om igen. Børneklubben er for børn mellem 4 og 12 år og ledes af internationale aktivitetsguider.

Dagene afsluttes med et meget elsket indslag på vores hoteller, minidisco, hvor børnene foran et meget entusiastisk publikum fremfører dansenumre og slår sig løs til musikken. Der sker noget sjovt næsten hele tiden på Royal Alhambra!

Mod betaling

Spillehal.

Underholdning for hele familien

Trænger du til afveksling fra strand og pool? Så er der et væld af sjove aktiviteter at vælge imellem. Både bordtennisbord, dartskive og fitnessrummet kan frit benyttes, og hotellets internationale aktivitetsguider sørger dagen igennem for underholdende adspredelse. Om aftenen kan du opleve forskellige shows i hotellets eget amfiteater. 

Én ting er sikker: På Royal Alhambra findes der altid noget at tage sig til. Hvad enten du foretrækker at tage i karrusellerne i minitivoliet sammen med børnene, kaste dig ud i vandrutsjebanerne eller starte dagen med vandgymnastik i poolen, så findes det hele, og lidt til, på Royal Alhambra. Besøg hotellets spillehal, der bl.a. byder på bowling, billard og et stort udvalg af spillemaskiner. Her er også adskillige små butikker, hvor du kan handle souvenirs, smykker, lædervarer og meget andet.

Det internationale animationsteam gør deres for at aktivere hotellets gæster ved at arrangere konkurrencer, motionssjov og lege. Der findes trådløse netværk uden ekstra betaling, og vil du have højere hastighed kan det fås mod betaling. Der findes også en internetcafé.

Når solen er gået ned, og middagen er overstået, bydes der på førsteklasses underholdning i det store amfiteater, som ligger ved siden af poolområdet. Her kan du kvit og frit opleve professionelle danseshows, musicals og forskellige aktiviteter. Visse aftener fortsætter underholdningen med levende musik, og du kan danse løs til internationale hits på hotellets diskotek, som holder åbent til de sene nattetimer.

Mod betaling

Spillehal, bowling, billiard, internetcafé, højere hastighed på det trådløse netværk.

Rummelige, luksuriøse værelser med balkon

De rummelige værelser på Royal Alhambra udstråler orientalsk elegance og har mange fine detaljer. 

Indretningen har et udpræget feminint præg med bløde gulvtæpper, sarte pasteller og lilla nuancer. Alle værelser har balkon, minibar, hvis indhold er omfattet af dit All Inclusive-program, fladskærmstv, gulvtæppe, telefon, elkedel, central aircondition og deponeringsboks. På badeværelset findes hårtørrer, badekar og/eller brusekabine og telefon.

 

 

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Disse luksuriøse værelser er cirka 40-46 m²  og her findes tre rigtige sengepladser samt en ekstraseng som måler 190x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris. Mod tillæg kan der bookes et værelse med havudsigt eller seaside (delvis havudsigt). Du kan også mod tillæg få denne værelsestype som enkeltværelse.

Familiesuite, 3-4 personer

Den luksuriøse familiesuite er ca. 72 m² og består af et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge. Familiesuiten kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge mellem land- eller havudsigt, den sidstnævnte mod tillæg. 

 

 

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Familiesuite duplex er cirka 80 m² og fordelt på to etager. På første etage findes et soverum med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og brusekabine. På anden sal findes et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med badekar. Suiten kræver mindst tre fuldt betalende, der kan maksimalt bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge mellem land- eller havudsigt, den sidstnævnte mod tillæg.

Juniorsvit, 2-3 personer

Juniorsuiten er cirka 70 m² og her findes en stue samt separat soveværelse. Suiten har to rigtige sengepladser og en ekstraseng som måler 190x80 cm. Der findes to badeværelser, hvoraf den ene er med jacuzzi. Alle juniorsuiter har havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt to voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris.

Forkæl krop og sjæl

Hvem siger, at det kun er børnene, der skal forkæles i ferien? Parker familien i vandlandet og tilbring et par timer med intens selvforkælelse i Royal Alhambras professionelle wellnesscenter, hvor der tilbydes et væld af behandlinger foruden hamam, det berømte tyrkiske bad. Du kan også besøge hotellets frisørsalon.

Besøg i hamamet, det tyrkisk bad, dampbad samt sauna er uden tillæg, men behandlinger såsom peeling og massage koster ekstra. Der findes en aldersgrænse på 16 år for at besøge hamam, dampbad samt sauna.

Hamam er en klassisk tyrkisk kropsbehandling. Din krop varmes op af det tyrkiske bads hede dampe, hvorefter du skrubbes og masseres med en blød sæbeskum. Hvis du endnu ikke har prøvet en tur i hamam, så er det på tide! Book gerne en behandling i begyndelsen af din ferie, da denne velgørende kropsbehandling, som fjerner alle de døde hudceller, giver en mere jævn solbrun kulør med en smuk glans.

Mod betaling

Massage samt øvrige kropsbehandlinger. 

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side

Hotellet er beliggende ved Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra