Colakli/Side, Tyrkiet

Royal Dragon

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
8 km 

Populært luksushotel med sans for detaljen

Drømmer du om et kinesisk ferieeventyr, men er vejen til Kina for lang? Så tag en tur til Royal Dragon i stedet! Hotellets asiatiske tema er gennemført ned til mindste detalje, og her er aktiviteter nok til at holde hele familien i gang hele ferien. Du får samme høje standard og koncept, som kendes fra de øvrige, populære Royal-hoteller og samtidig kort afstand ind til den hyggelige by Side.

Bag den stilsikre asiatiske indpakning gemmer der sig et vaskeægte kvalitetshotel. Det var under en tur til Kina, at idéen til Royal Dragon opstod. Hotellets arkitektoniske udformning har hele vejen igennem kinesisk ophav krydret med egne små designfinesser, som gør hotellet helt unikt. Lær det fjerne Østen at kende i denne feriefest for alle aldre, og benyt lejligheden til at more dig kongeligt med alle hotellets aktiviteter!

Royal Dragon har to søsterhoteller, Royal Alhambra og Royal Seginus, og her kan I forvente en mindst lige så fantastisk ferie som på Royal Dragon!

Eksklusiv sandstrand og stort vandland

Royal Dragon er et rigtigt luksushotel med store, flotte poolområder og en dejlig sandstrand, som er mere end 100 m bred og strækker sig næsten så langt, øjet rækker. Poolområdet er ideelt for alle, som elsker at bade, og det er formet som en aflang sø, der løber hele vejen fra hotellet ned til stranden. Den store pool suppleres med et imponerende børneområde med børnepools og et af Sides største vandlande.

Både på stranden og ved poolområdet findes masser af solsenge, madrasser og parasoller og selvfølgelig både en poolbar og en strandbar med forskellige snacks, som du frit kan forsyne dig med, for det er jo all Inclusive! Samtidig er stranden her meget børnevenlig, fordi den langt ude er lavvandet, så de små fødder trygt kan bade, uden at det pludselig bliver dybt.

Store som små morer sig dagen lang med at rutsje ned ad hotellets vandrutsjebaner og lande med et stort plask i vandet! De mindste har deres eget lille poolområde med vandrutsjebaner, så også de kan føle, hvordan farten får det til at kilde i maven.

Vil du også huske træningen på din ferie, kan du jo starte dagen med et par runder i den ende, hvor den semi-olympiske pool er placeret, og det er samme sted, der er vandgymnastik om morgenen. Du kan også bare flyde på dit badedyr, mens du nyder din ferie og lytter til den beroligende lyd fra de små minivandfald rundt omkring ved poolen. I poolen vil der dagligt blive arrangeret en masse sjove aktiviteter for børn, unge og voksne.

Hotellet tilbyder dagligt ét håndklæde pr. person til benyttelse ved poolen eller stranden. Ønsker du at udskifte dit håndklæde i løbet af dagen, er dette mod et mindre gebyr.

Mot betaling

Nogle vandsportsaktiviteter.

All Inclusive - døgnet rundt!

Hovedrestauranten byder på en rigtig lækker buffet, der vil få de fleste til at gå meget mætte fra bordet. Buffeten dækker et stort område, som byder på både tyrkiske og internationale specialiteter. For dem, som bliver småsultne ud på de små timer, serveres også en lettere nattebuffet. Er du til en lille aftendrink, inden sengen kalder, så er der på Royal Dragon altid mindst én af barerne, som har åbnet døgnets 24 timer.

Her er ikke kun kræset for de voksne, der er også tænkt på de små gæster! De har nemlig deres helt eget restaurantområde med små borde og stole. Is er inkluderet for alle gæster i visse perioder i løbet af dagen.

Er du til en stille, romantisk middag, kan du vælge mellem fire forskellige à la carte-restauranter med følgende køkkener: tyrkisk, italiensk, fisk og asiatisk. Såfremt der er plads kan du mod betaling besøge disse lige så mange gange du vil. Husk blot at bestille bord mindst én dag forinden.

Mot betaling

Friskpresset frugtjuice, visse lokale og importerede drikkevarer, drikkelse på flaske. Besøg i à la carte-restauranterne.

Stort udvalg af populære børnefaciliteter

Børnene møder nye venner i den internationale børneklub, hvor mange lege og aktiviteter bliver udfoldet og arrangeret af de dygtige internationale aktivitetsguider. Om aftenen danser alle børn ivrigt i minidiskoet til skue for de stolte forældre. Børneklubben er for alle børn mellem 4 og 12 år.

Royal Dragon har et helt område, som er dedikeret børnene. Funfair hedder parken, og det er en kombination af et vandland med mange vandrutsjebaner, et lille tivoli med karruseller og andre sjove forlystelser. Dette område står i alle barnlige sjæles tegn. Her vil mange ferietimer gå for hele familien. Funfair deles af søsterhotellet Taj Mahal som ligger ved siden af.

De små gæster har også deres helt eget restaurantområde med små borde og stole. I Food Corner serveres der is på bestemte tider af dagen til stor glæde for børnene!

Mot betaling

Spillehal.

Aktiviteter, der vækker barnet i dig

Royal Dragon tilbyder mange pragtfulde faciliteter både for vandhunde, sportsentusiaster og alle, som elsker at slappe af med en kold drink under den bagende sol. Her er bowlingbaner, spillehal, bordtennis og tennisbaner, vandsport og beachvolleyball og internetcafe, for slet ikke at tale om det veludrustede træningsrum! Om aftenen er der farverige shows i hotellets eget amfiteater. Der er gratis trådløst internet på fællesarealerne og på værelserne, men hvis du vil have en bedre opkobling koster det ekstra.

Aftenen går ikke stille hen. Start aftenen med minidisco i amfiteateret og se hvilke færdigheder, dine børn har lært i løbet af dagen. Dernæst kan du svinge hofterne til livemusik eller gå på diskotek. Eller vil du bare have lidt ro og hygge, kan du trygt gå en aftentur langs strandpromenaden og lade dagens indtryk på Royal Dragon synke ind til lyden af havets vuggende bølger, der med jævne mellemrum slår ind mod strandbredden.

Mot betaling

Oplyste tennisbaner, vandsportsaktiviteter, bowling, billiard, spillehal, internetcafé samt hurtigere internetforbindelse.

Asiatisk inspirerede værelser for op til fire personer

På Royal Dragon får du rummelige og elegante værelser i samme fine udformning, som kendes fra de øvrige Royal-hoteller, her med et udpræget asiatisk præg og en snert af Østens mystik.

Alle værelser har balkon, gulvtæpper, minibar, tv, telefon, hårtørrer, central aircondition og deponeringsboks.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelserne er lyse, rummelige værelser og cirka 40 m² og har tre rigtige sengepladser samt  enten en sovesofa som måler 160x60 cm eller en ekstraseng, som måler 180x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo højst tre voksne og et barn og det er muligt at få én børnepris. Mod et mindre tillæg er det muligt at få denne værelsestype som enkeltværelse. Du kan vælge mellem landudsigt, havudsigt og begrænset havudsigt (Seaside), de to sidstnævnte mod tillæg.

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuiten består af to soveværelser med en rigtig dør imellem og er cirka. 60 m². Det ene har typisk  en dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Suiten kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo maksimalt fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge mellem land- og havudsigt, sidstnævnte mod tillæg.

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Her er to åbne etager med hvert deres soveværelse på totalt ca. 60 m². På nederste etage har du typisk to enkelte senge og et badeværelse med brusekabine, mens der på øverste etage er en dobbeltseng med et badeværelse, der har badekar. Suiterne krøver mindst tre fuldt betalende, der kan bo maksimalt fire voksne og der er mulighed for at få én børnepris. Familiesuite Duplex ligger altid på hotellets øverste etage.

Juniorsuite, 2-3 personer

Juniorsuiten er cirka 70 m² og her findes en stue samt et separat soveværelse med jacuzzi. Suiten har to rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 170x75 cm. Der findes to badeværelser. Alle juniorsuiter har havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt to voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris.

Nyd en asiatisk massage

Når nu Royal Dragon er så asiatisk inspireret, skal du heller ikke snydes for de skønne massager og skønhedsbehandlinger, som Østen er så kendt for. I hotellets wellnesscenter kan du lade dig henføre til asiatiske himmelstrøg eller nyde en lokal specialitet, det tyrkiske bad.

Royal Dragon har et flot wellnesscenter, som lokker med sauna, tyrkisk bad, afslappende massager og behandlinger fra alle verdenshjørner. 

Derudover kan du også gøre noget ekstra for hænder, fødder og ansigt med diverse behandlinger. Wellnesscenteret kan uden tvivl forsøde dit ophold på Royal Dragon!

Mot betaling

Peeling, massage og øvrige behandlinger.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side

Hotellet er beliggende ved Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra