Lara/Antalya, Tyrkiet

Royal Seginus

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
250 m 
Centrum
18 km 

Nybygget luksushotel med lidt ekstra stjerneglans

Royal Seginus er det nyeste stjerneskud i Royal-kæden, og her får du samme høje standard på service, værelser, mad og faciliteter som på søsterhotellerne Royal Dragon og Royal Alhambra. Royal Seginus slog dørene op i 2017, og på dette moderne familiehotel har du gangafstand til Laras smukke sandstrand samt masser af bekvemmeligheder for både store og små. Børnene elsker det fartfyldte vandland og farverige tivoli og de voksne er måske mest begejstrede over det fantastisk velsmagende All Inclusive-mad, de smukt indrettede værelser, den enorme mole og at der kun er cirka en halv times transfer fra lufthavnen.

Royal Seginus har hentet sit navn fra den store blå stjerne Seginus, og hotellets ekstravagante dekoration og spektakulære stil går i galaksens og stjernernes tegn, med flere fine detaljer som går igen på hele området.

Stjerneklare pools og Laras største mole

Hotelområdet har flere pools man kan slå sig ned ved, samt separate pools til børn. Her kan man holde sig i gang med forskellige aktiviteter som arrangeres af hotellets underholdningsteam eller finde et fredeligere hjørne til afslapning. Det farveglade vandland byder på flere heftige vandrutsjebaner og der findes flere vandrutsjebaner og andre vandaktiviteter for de mindre børn.

Poolbaren, som er placeret i midten af området, serverer læskende drikkevarer under hele dagen og her har du personale der kører rundt på rulleskøjter og serverer drikkevarer til gæsterne.

Foretrækker man stranden, så er der en kort gåtur (cirka 250 meter) langs hotellets have ned til den fine sandstrand, hvor der findes masser af solsenge og et beskyttende solsejl. Her findes Laras største mole, hvor du kan sidde og nyde aftensolen og den smukke udsigt over bjergene som strækker sig langs Antalyakysten. Molen er også enormt populær blandt de solbadende gæster, og når man bliver for varm er det bare at hoppe i vandet og køle ned. På molen findes en bar, solsenge og parasol tilgængeligt. På molen er der også mulighed for at bestille, mod betaling, en privat pavillon for dagen. Molen er åben under højsæsonen.

Der findes også en indendørspool som er åben om vinteren.

Mod betaling

Pavillon og dertilhørende service på molen.

Velsmagende All Inclusive-program med ni à la carte-restauranter

Hotellets fantastisk velsmagende All Inclusive-program ser til, at du under hele dagen kan slukke tørsten og stille sulten med snacks og afkølede drikkevarer. Nyd den store buffet i hovedrestauranten til morgenmad, frokost og aftensmad eller vælg og vrag i det store udbud af snacks, kebab, is og vafler ved poolen i løbet af dagen. På vej til stranden kan man også slå sig ned ved den fine snackbaren, hvor der serveres lettere frokost og drikkevarer under dagen.

Her har man ikke bare tænkt på de voksne, men også på hotellets mange små gæster! De har nemlig et helt eget restaurantområde med små borde og stole i passende størrelse. Is er inkluderet for alle gæster visse perioder under dagen.

Vil man have endnu mere variation kan man besøge nogle af hotellets hele ni á la carte-restauranter. De har alle forskellige temaer som afspejles i menuen og indretningen af respektive restaurant. De forskellige temaer men kan vælge mellem er fisk, italiensk, tyrkisk, grill, asiatisk, sushi, teppanyaki, mexicansk og tapas. Vær opmærksom på, at man skal reservere bord mindst én dag inden og at disse restauranter ikke er inkluderet i All Inclusive-programmet.

Mod betaling

Friskpresset frugtjuice, visse lokale og importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske, visse eksklusive drikkevarer. Middag på á la carte-restauranterne.

Enormt udbud af børnefaciliteter

På Royal Seginus går børnenes fantasier i opfyldelse! Helt og aldeles gratis kan børnene prøve de sjove karusseller i minitivoliet som har åbent om aftenen, og der høres altid glædeshyl og masser af latter fra vandparken, hvor der findes fartfyldte vandrutsjebaner for både store og små. Indendørs lokker en spillehal med flere sjove spillemaskiner og videospil.

I den internationale børneklub skaffer børnene nye venner og får fine ferieminder som varer længe. De dygtige aktivitetsguider leger med børnene som blandt andet kan teste ansigtsmaling, spille spil, pusle og deltage i sjove konkurrencer. Børneklubben er for børn mellem 4-12 år og ledes af internationale aktivitetsguider.

Dagene afsluttes med et vellidt indslag på vores hoteller, nemlig minidisco, hvor børnene slår sig løs til musikken. Der foregår næsten altid noget sjovt på Royal Seginus!

Mod betaling

Spillemaskinerne i spillehallen.

Aktiviteter for alle

Behøver du lidt forandring fra strand og pool? Der findes masser af sjove aktiviteter at vælge mellem. Både bordtennisbordet, dartskiven og fitnesscentret kan anvendes frit og hotellets internationale aktivitetsguider arrangerer underholdende aktiviteter under dagen. Hvis du vil holde dig opdateret med slægt og venner kan du anvende hotellets trådløse internet.

En sag er sikker, på Royal Seginus findes der altid noget at lave! Hvad end du foretrækker at køre i karrusellerne i minitivoliet med børnene, kaste dig ud i nogle af vandrutsjebanerne eller starte dagen med vandgymnastik i poolen, så findes alt det – og lidt til – på Royal Seginus. De kan også udfordre dit rejseselskab i blandt andet basket, tennis, minifodbold og volley.

Besøg hotellets spillehal som tilbyder blandt andet billard og et stort udbud af spillemaskiner. På hotellet findes også adskillige små butikker, hvor du kan handle souvenirer, smykke og meget andet.

Når solen er gået ned og middagen er overstået, bydes der på underholdning i det store amfiteater som ligger ved siden af poolområdet. Her har de show og forskellige aktiviteter. Visse aftener fortsætter underholdningen med livemusik, og du kan også danse løs til de internationale hits på hotellets disco som har åbent til de lyse timer.

Mod betaling

Spillemaskiner i spillehallen, billard, oplyst tennisbane. Normalt wifi er gratis, men bedre wifi koster ekstra.

Rummeligt og moderne indrettet

På Royal Seginus bor man i rummelige værelser og suiter som alle har samme moderne indretning og stil. Alle værelser og suiter har bekvemmeligheder som tv, minibar som fyldes dagligt med vand, sodavand samt øl - hvilket er inkluderet i dit All Inclusive-program, central air condition, deponeringsboks, elkedel med kaffe og te, balkon og badeværelse udrustet med hårtørrer og brusekabine. Gulvene er delvist gulvtæppe og delvist laminatgulv. Nedenstående størrelser på værelserne inkluderer balkonen.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Her bor man bekvemt på cirka 64 m². Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan maksimalt bo tre voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris. Her får du tre rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 195x85 cm. Mod tillæg kan denne værelsestype bestilles med havudsigt. Denne værelsestype kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuiten består af to separate værelser. Her bor man på cirka 80 m². Det ene soveværelse har en dobbeltseng, mens det andet er udrustet med to enkeltsenge, med andre ord findes her fire sengepladser. Suiten kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo maksimalt fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Mod tillæg kan man bestille denne værelsestype med havudsigt.

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Familiesuite Duplex er cirka 120 m² stor og fordelt på to etager. På stueetage findes et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og brusekabine. På førstesal findes et soveværelse med en dobbeltseng og et badeværelse med toilet og brusekabine. Denne værelsestype har altså fire rigtige sengepladser. Der findes to balkoner, én på hver etage samt to TV og begge værelser har en rigtig dør. Værelset kræver minimum tre fuldt betalende. Der kan maksimalt bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Mod tillæg kan man bestille denne værelsestype med havudsigt.

Juniorsuite, 2-4 personer

Sæt lidt guldkant på ferien og bestil den luksuriøse juniorsuite med havudsigt! Den er cirka 140 m² og består af en stue samt et soveværelse med tre rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 195x85 cm. Suiten har to balkoner, et småt ”walk-in closet”, to badeværelser hvoraf det ene har brusekabine og det andet har jacuzzi. Suiten kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris.

Deluxesuite, 2-3 personer

Her kan du brede dig ud på hele 170 m², så man kan næsten blive væk fra sine medrejsende! Suiten består af en stue samt et soveværelse med to rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 195x85 cm. Der findes to badeværelser i suiten, hvoraf en i direkte tilslutning til soveværelset som både har brusekabine samt jacuzzi at koble af i. Det andet badeværelse er placeret ved stuen og har en brusekabine. Suiten kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo maksimalt to voksne og ét barn. Det er muligt at få én børnepris. Denne suite har pool- og landudsigt.

Forkæl både krop og sjæl

Hvorfor ikke sørge for at besøge det smukke wellnesscenter som lokker med både ansigtsbehandlinger og massage?

Vi kan varmt anbefale en skrub- og massagebehandling i det tyrkiske bad, hamam! Du føler afkoblingen allerede når du træder indenfor døren. Helt gratis kan du anvende deres sauna og det tyrkiske bad, selvom du ikke ønsker behandlinger.

Mod betaling

Alle behandlinger.

Din destination

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkiets sydkyst, som er en stor, moderne ferieby som samtidigt har en udpræget lokal karakter. Byens hjerte er den historiske bykerne med små, kringlede gader, gamle stenhuse og en charmerende romersk havn, og overalt vrimler det med spændende butikker og hyggelige restauranter, men det findes også store internationale shoppingcentre.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra