Nyhed

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Rubi Platinum Sign

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
23 km 

Imponerende og nybygget ved magisk sandstrand

I middelhavets smukkeste bugt skal det ligge – hotellet som indvies i april 2022.

Rubi Platinum Sign, eller ”middelhavets hvide palads” som det også kaldes, vil byde på magnifik arkitektur og unik atmosfære. Hotellet har alt til en vellykket ferie, og mere til. En fantastisk sandstrand, et stort udvalg af pools og høj standart på indlogering og mad. Derudover har hotellet også en international børne- og ungdomsklub, en lækker spa og skønne underholdningsshows og livemusik om aftenen.

Rubi Platinum Sign er søsterhotel til Rubi Platinum Spa, og er en del af vores Premium Collection, hvor du finder Nazars absolut fineste og mest luksuriøse hoteller. 

Da hotellet er helt nyt findes der endnu ingen billeder, derfor anvender vi animerede billeder fra arkitekten.

 

 

Slik sol på stranden, bade i poolen eller til en lækker sandstrand

Hotellets pool område består af en stor hovedpool, en herlig afslapningspool, en mere stille indendørspool og selvfølgelig et vandland med fire vandrutsjebaner til børn, eller dem med barnlige sjæle. Ved den store hovedpool findes masser af solstole til solbadning og parasoller til dem som hellere vil ligge og slappe af i skyggen. Her kan du også nyde en kvalitets drink fra den trendy Papaya Bar, som du kan tage med dig til pool kanten. I hovedpoolen findes også et separat område til de alleryngste, med bare 40cm dybde. Vil du hellere være en stund foruden solen, så kan du besøge indendørspoolen til en afslappende svømmetur. Vil du nyde af sol og stilhed på en og samme tid væk fra diverse aktiviteter, så kan du søge ned mod afslapningspoolen i stedet.

Den private strand Pearl Bay på Rubi Platinum Sign er noget helt ekstraordinært. På den 200 meter lange sandstrand med fine sandkorn, findes masser af plads til at nyde af havets ro. Her er alt hvad man behøver for en god tur på standen. Hvis man ikke ønsker at ligge direkte i sandet, kan man også sole sig på den fine mole. Bliver du sulten, kan du spise på The White Lounge, med den fineste udsigt over stranden og havet.

Mod betaling

The White Lounge

Flere restauranter og barer i særklasse

På Rubi Platinum Sign findes et solidt og delikat All Inclusive program i intet mindre end tre eksklusive restauranter, tre barer og et patisserie. På hotellets hovedrestaurant, Platinum Restaurant, kan du vælge at indtage alle måltider på dagen i den lækre buffet. Her indgår tilmed børnemad til alle de yngste rejsende. Hotellets Bistro Terazza har med sit lækre internationale køkken, åben 24 timer i døgnet til når du får lyst til noget helt særligt i de sene timer. Midt i hjertet af hotellet i lobbybaren Cetrus Bar, har du et bredt udvalg af snacks og drikkevarer hele døgnet rundt. Ficus Bar ligger lige ved poolen og byder på en strålende udsigt, et varieret udvalg af snacks og farverige cocktails hele dagen lang. Art Café er hotellets patisserie. Her fås klassisk bagværk, kager og baklava med et moderne tvist. Minibaren på hotelværelset fyldes op en gang om dagen.

Mod betaling

visse importerede drikkevarer og restauranten The White Lounge

Masser af sjov for både små og store børn

Når, eller hvis børnene vil tage en pause fra at plaske rundt i poolerne eller vandlandet, så tilbyder Rubi Platinum Sign en international børneklub som blandt andet arrangerer minidisko, ansigtsmaling og skattejagt. Der tilbydes både aktiviteter med og uden forældre og klubben holder åbent alle dage i ugen fra 10:00-23:00. Hotellet arrangerer også en ungdomsklub for unge mellem 12 og 17 år. Her afholdes masser af aktiviteter lige fra bueskydning og paintball til gokart og basket. En gang om ugen arrangeres en fest, en biografforestilling og rodeo. Så børn og unge har slet ikke tid til at kede sig. Her kan børnene lære andre børn at kende fra flere forskellige lande og dermed få nye venner for livet.

Aktiviteter i løbet af både dag og aften

Her på Rubi Platinum Sign findes virkelig tid og rum til aktiviteter. Varierende underholdning og diverse events afholdes seks dage i ugen og hotellet byder på topprofessionelle aftenshows med The Ficus Show Center. Enkelte dage sørger hotellet tilmed for livemusik eller DJ’s. Der findes et diskotek som har åbent hver aften fra 00:00-02:00 til dig som vil ud at svinge hofterne. Derudover arrangeres der temaaftener såsom skumparty og BBQ- party.

Når det gælder bevægelsesaktiviteter, har hotellet et bredt udvalg af hold som man kan deltage i. hvorfor ikke prøve pilates eller svede igennem til en times aerobic? Du kan også tage en omgang Zumba nu du alligevel er i gang. Du har i øvrigt mulighed for at spille flere boldspil som basket, tennis og volleyball. Vil du holde musklerne trimmet under ferien findes også et træningscenter.

Vil du ind til et tættere bebygget område for at handle eller udforske lidt, så ligger Alanya bare 23 km fra hotellet. Du kan også besøge mindre og mere lokale Manavgat 44 km fra hotellet. For en heldagsudflugt anbefaler vi dig at tage hele vejen til Antalya 113 km fra hotellet.

Mod betaling

Tennislektioner med professionel tennisinstruktør og dykkerskole

Nybyggede værelser for op til fem personer

På Rubi Platinum Sign er der 167 stilfulde og hyggelige værelser med et strejf af Middelhavet. Alle værelserne har balkon eller terrasse og er af høj luksuriøs standart. Minikøleskab, elkedel med kaffe og te, tøfler, safety box og badekåber er inkluderet på værelset som desuden også har et 40 tommer LED tv. På badeværelset er der hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelserne er cirka 36 m² og har en almindelig seng. Du kan også bestille værelset som enkeltværelse mod et ekstra gebyr. Værelset kræver to fuldt betalende personer og har plads til max to personer. Dobbeltværelserne har landudsigt men kan byttes til havudsigt mod et ekstra gebyr.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Suiten er på cirka 42 m² og inddelt i to forskellige soveværelser. Her er fire almindelige senge. Det mindste antal fuldt betalende personer er to, og du kan bo op til max fire personer med mulighed for to børnepriser. Her har du en suite med landudsigt, men kan mod et ekstra gebyr bytte til en suite med havudsigt. 

Suite med 2 soveværelser, 2-5 personer

Suite med 2 soveværelser, 2-5 personer

Denne suite er cirka 73 m² har to soveværelser og to badeværelser. Her er fire almindelige senge. Suiten har en stor terrasse med fin udsigt og jacuzzi. Her kræves mindst to fuldt betalende personer og man kan bo max fem personer eller fire voksne med mulighed for to børnepriser. 

Føl roen i Hotellets Spa

Vi kan varmt anbefale et besøg i hotellets spa som både tilbyder opfriskende og afslappende behandlinger. Udover det typiske tyrkisk bad, hamam og traditionel jacuzzi, så har Rubi Platinum Sign nogle lidt utraditionelle og anderledes behandlinger i deres spa som salt room og ice room blandet med klassiske behandlinger som manicure og asiatisk massage. Der er også en rolig indendørspool i forbindelse med spaafdelingen. Faciliteterne holder åben syv dage i ugen fra 09:00-20:00.

Mod betaling

Behandlinger 

Nogle af restauranterne ligger udendørs og åbningstiderne kan derfor variere alt efter vejr og sæson.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections