Avsallar/Alanya, Tyrkiet

Rubi Platinum Spa

Gæsternes vurdering
4.6 af 5
Baseret på 41 respons
Gæsternes vurdering
4.6 af 5
Baseret på 41 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
22 km 

Tilbagelænet luksus i elegante omgivelser

Rubi Platinum Spa er et luksuriøst, super dejligt og elegant hotel med en tilbagelænet og behagelig atmosfære. Beliggende i Avsallar er hotellet vores eneste Premium Collection-hotel i nærheden af Alanya og det har desuden en af vores stærkeste priser. Hotellet har et udsøgt og lækkert All Inclusive-udvalg, som er yderst delikat og fornemt præsenteret. Dagen lang er der masser af lækkerier at vælge imellem og små skønne oaser du kan nyde maden i. Ved en af barerne kan du tage en rolig stund i skyggen af de store nåletræer, som når mørket falder på, har lys i trækronerne.

Hjertet på hotellet er det skønne pool-område, som indbyder til afslapning og forfriskende dukkert, mens du nyder solens varme. Den fine strand er dejlig børnevenlig og ligger godt beskyttet i en lille rolig bugt.

Børneklubben er fuldstændig fantastisk med blandt andet udendørs legeplads, et mini-tivoli og eget amfiteater, og børnene vil med garanti tilbringe mange gode og sjove timer her.

Rubi Platinum Spa har et fantastisk fitnesscenter, hvor du har udsigt til grønne omgivelser mens du træner ligesom der et stort udvalg af aktiviteter, maskiner og træningsmuligheder.

Den imponerende og overdådige lobby har et flot lysindfald og en pragtfuld terrasse med bløde, indbydende sofaer, hvor du kan slappe af, mens serveringspersonalet på rulleskøjter serverer drinks og andre drikkevarer.

Rubi Platinum Spa er et af vores Premium Collection-hoteller og dermed blandt de allerbedste og mest luksuriøse hoteller Nazar tilbyder.

Slik sol på stranden, ved poolen eller i grønne omgivelser

Rubi Platinum Spas hjerte er det pragtfulde område ved hovedpoolen og den grønne have. Det indbyder til afslapning og selvforkælelse, og der er rig mulighed for at variere hvor og hvorledes du nyder solens varme. Du kan faktisk ligge i poolen og slikke sol, mens kroppen samtidig bliver svalet, da der er flere smarte solsenge bygget ind i poolen. Du kan naturligvis også vælge en almindelig solseng – enten ved poolen, på stranden eller på hotellets pier. Hvis du foretrækker at ligge i grønne omgivelser, så find en solseng på den store åbne græsplæne nær vandet.

Der er også en mindre mere afslappende pool, som hører til de værelser som har direkte pool- adgang, men som det naturligvis også er okay at benytte for alle hotellets gæster. For de mere eventyrlystne og vandhundene er der et populært mindre vandland med fire vandrutsjebaner.

Stranden ved Rubi Platinum Spa ligger godt beskyttet i en fin, lille rolig bugt, er dejlig børnevenlig og her er en afslappet og lidt intim stemning, grundet strandens størrelse. Vil I have lidt privatliv og forkæles lidt ekstra, kan du leje en romantisk pavillon ved stranden hvor du kan ligge og dase dagen lang.

Mod betaling

Strandpaviljong

Yderst gennemtænkt og charmerende restaurant

På Rubi Platinum Spa kan du nyde et udsøgt og lækkert All Inclusive-udvalg. Maden er yderst delikat og fornemt præsenteret. Restauranten er opbygget som en lille gade med butiksfacader og opdelt i sektioner med salater, varme retter, grillede retter, brød, pasta, patisserie m.m. Indretningen er virkelig gennemført lavet og maden bliver således let og overskueligt præsenteret – men det kan jo alligevel være svært at vælge mellem de mange lækre retter og det store udbud. Man kan sidde både indendørs og udendørs og nyde måltiderne.

Ved lobbyen ligger den hyggelige bar indrettet i engelsk biblioteksstil, her kan du sidde og nyde en drink inden middagen. I forlængelse af lobbyen og den hyggelige bar er der en skøn terrasse med bløde, indbydende sofaer, hvor man på alle tider af døgnet kan nyde forfriskninger og slappe af i lækre, behagelige omgivelser. Det servicemindede personale kommer let og hurtigt omkring på rulleskøjter og det er imponerende at se hvorledes de håndterer serveringerne. Det luksuriøse familiehotel har også et lækkert patisserie, hvor du dagen lang kan nyde kager, cookies og chokolade – som naturligvis er en del af All Inclusive-pakken.

Tæt ved stranden ligger et charmerende område med en bar og du bør også unde dig selv en rolig stund i skyggen af de store nåletræer. Om aftenen er der lys i trækronerne og det er virkelig et betagende og bedårende syn. Her er også hotellets to skønne à la carte-restauranter, som i løbet af dagtimerne fungerer som frokostrestaurant og er en del af All Inclusive-programmet, mens de om aftenen er mod ekstra betaling (en italiensk og en seafood).

 

Mod betaling

À la carte-restauranter.

Børnene vil aldrig hjem igen!

Rubi Platinum Spa har en fuldstændig fantastisk international børneklub i to etager; hertil hører også en udendørs legeplads, et mini-tivoli og børneklubbens eget amfiteater, så det kan altså godt blive svært at få overtalt børnene til at tage med hjem, når ferien er forbi.

De passionerede børneklubsguider gør alt for at holde børnene underholdt, beskæftiget og aktivereret og timerne i selskab med de andre børn går med at bage cookies, ansigtsmaling, skattejagt, spille spil, se film og bare hygge sig sammen. Inde i klubhuset ligger der også børnenes helt egen All Inclusive-buffét!

Hotellet har også en ungdomsklub, hvor teenagerne blandt andet kan skyde med bue og pil, og spille minigolf med deres nye internationale venner.

Og så er der jo også det lille vandland med fire herlige vandrutsjebaner, som der med garanti også vil blive brugt nogle timer på at suse nedad.

Du kommer ikke til at kede dig

Hvis du ønsker andet og mere på din ferie end blot at dase og slappe af, så er der rig mulighed for det på Rubi Platinum Spa. Du kan spille tennis, mini golf, beach volley, basketball, dart eller prøve en tur i kano i havet.

Når solen er gået ned og middagen indtaget, er der mulighed for at overvære underholdning og show på hotellets scene, hvor der er forskellige shows i løbet af ugen. En gang om ugen er der heldholdsvis en underholdende og sjov ”skumfest” og en BBQ-fest.

Hvis du godt vil holde formen ved lige, selvom du nyder glæderne ved en All Inclusive-ferie (eller måske netop derfor?), så er der rig mulighed for det i Rubi Platinum Spas fitnesscenter. Fitnesscenteret ligger i et smukt lokale med fritliggende bjælker og store vinduespartier, således at du har udsigt til grønne omgivelser mens du træner. Her er flere forskellige maskiner blandt andet løbebånd, romaskine og træningscykel samt vægte og TRX udstyr. Hver dag er der forskelligt program af fællestræningsaktiviteter, som blandt andet kan være zumba, boksning eller pilates.

Når du skal slappe af og forkæle dig selv, har hotellet en skøn spaafdeling, med blandt andet hamam, sauna og jacuzzi som kan bruges frit.

Når du skal slappe af og forkæle dig selv, har hotellet en skøn spaafdeling, hvor rigtig meget er inkluderet i prisen – og det er bestemt et besøg værd!

Der er et område med et par butikker i underetagen af hotellet. Dette er herligt udtænkt og lavet som en lille shoppinggade, hvor det ligner husfacader med mange fine detaljer, der er ligeledes bænke og lygtepæle. Hvis du vil shoppe mere, så er der masser af muligheder for dette i Alanya, som ligger knapt en halv time fra Rubi Platinum Spa.

 

Mod betaling

Tennisundervisning, oplyst tennisbane

Lækre værelser med mulighed for direkte pool-adgang

Værelserne på Rubi Platinum Spa er nydeligt indrettede i lyse nuancer, med behagelige møbler og en smuk vifte i loftet over sengen. Der er tv, aircondition, minibar, safety boks og laminatgulv. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Denne værelsestype er 36 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa, som måler 180x85 cm når den er udslået. Det er muligt at bestille denne værelsestype med enten land- eller havudsigt, sidstnævnte mod tillæg.

Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne. Det er muligt at få børnepris på et barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Villa Familiesuite, 3-5 personer

Villa Familiesuite, 3-5 personer

Villa familiesuiten er 69 m² og har totalt fem rigtige sengepladser fordelt på et soveværelse og en dagligstue.

Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne og et barn. Det er muligt at få børnepris på to børn.

Dobbeltværelse pool, 2-3 personer

Dobbeltværelse pool, 2-3 personer

Nyd at kunne tage en forfriskende dukkert direkte fra din terrasse! Disse værelser er 50 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa, som måler 180x85 cm når den er udslået.

Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne. Det er muligt at få børnepris på et barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Deluxe, 3-4 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 3-4 personer

Denne værelsestype er 42m² og har tre rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og her kan bo maks tre voksne. Der findes mulighed for en børnepris.

Grand Suite, 4-6 personer

Grand Suite, 4-6 personer

I disse lækre suiter har du 122 m² at boltre dig på. Her er fem rigtige sengepladser samt en sovesofa, som måler 180x85 cm.

Der er en dejlig jacuzzi på balkonen.

Det er muligt at bestille denne værelsestype med enten land eller havudsigt, sidstnævnte mod tillæg. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og der kan bo max. fem voksne. Det er muligt at få børnepris på to børn.

Forkæl dig selv i det skønne spa

Hvis det ikke er afkølende nok med en dukkert i poolen eller på stranden, så søg mod deres spa, hvor du kan køle sig ned med en håndfuld isterninger fra isrummet eller shock-poolen. Der er også jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, saltrum, dampbad og en indendørs pool som du frit kan benytte. Du kan også forkæle dig selv med en afstressende massage, en opfriskende ansigtsmaske eller en smuk pedicure.

 

Mod betaling

Alle behandlinger.

Der er naturligvis badehåndklæder til alle gæster på hotellet.

Á la carte-restauranterne fungerer som frokostrestaurant i løbet af dagtimerne og er en del af All Inclusive-programmet, mens de om aftenen er mod ekstra betaling

De imponerende og festlige aftenshows kan godt være temmelig livlige, og en del musik og larm må forventes i løbet af aftenen.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections