Ialyssos, Rhodos

Santa Helena

Gæsternes vurdering
3.3 af 5
Baseret på 50 respons
Gæsternes vurdering
3.3 af 5
Baseret på 50 respons

Morgenmad indgår i prisen
5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Ja 
Strand
2 km 
Centrum
500 m (Ialyssos) 

Familieejet hotel med kort transfer

Santa Helena er et familiedrevet hotel, der tilbyder personlig service og traditionel græsk gæstfrihed. Kun 3 km. fra lufthavnen, hvilket indebærer kort transfer således du hurtigt kan begynde din ferie efter ankomst til øen!

Hotellet ligger mellem det historiske Filerimos bjerg og Det Ægæiske Hav – en perfekt beliggenhed for gåture i nærområdet og heller ikke langt fra det populære ferieområde Ialyssos. Der er kun syv kilometer til Rhodos by, hvor der findes masser af restauranter, shopping og en hyggelig havn.

Du får værelser for op til fem personer, en have med pool og det ligger kun 1,5 km. fra stranden. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Tæt på stranden

Santa Helena tilbyder en lille pool og en separat børnepool. Rundt omkring er der en herlig, grøn have med solsenge og parasoller. I baren, der er åben hele dagen, kan du forsyne dig med forfriskninger og snacks mod betaling.

Stranden ligger kun 2 km. væk. Stranden består mest af rullesten og vandet er helt krystalklart.

Vær opmærksom på, at hotellet ikke tilbyder håndklædeservice til pool og strand, så husk derfor at medbringe dit eget håndklæde hjemmefra.

Morgenmad indgår i prisen

Når du bor på Santa Helena indgår en kontinental morgenmadsbuffet med tilhørende kaffe, the, vand og juice. Der findes også en snackbar, der serverer snacks og græske specialiteter mod betaling. Snackbaren har åbent hele dagen.

Både i det nærtliggende Ialyssos og Rhodos by er der et stort udbud af restauranter og barer for enhver smag – de er helt klar et besøg værd!

 

Mod betaling

Mad og drikkevarer udover til morgenmaden.

Tæt på den populære Rhodos by

En ferie på Santa Helena er det perfekte udgangspunkt hvis man ønsker at udforske øen. På hotellet er der en lille legeplads, men ingen øvrige aktivieter. Hotellet har dog en fantastisk beliggenhed tæt på både Ialyssos og til Rhodos by, der lokker med natteliv, restauranter, shopping, strande og en skøn havn – her finder alle noget at synes om!

Der er gratis wifi i lobbyen, ved poolen og på værelserne.

Værelserne Lyse værelser for op til fem personer

På Santa Helena bor du i enkle og lyse værelser med udsigt over hotellet have. Alle værelser har gratis wifi, balkon, klinker, individuel aircondition (mod betaling), minikøleskab, deponeringsboks (mod betaling), TV og elkeddel. På badeværelset er der brusekabine eller badekar samt føntørrer.

Dobbeltværelser, 2-3 personer

Dobbeltværelserne på ca. 35-38 m² kræver mindst to fuldt betalende gæster, der kan bo maks tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Der er tre rigtige sengepladser. Værelset kan også bookes som enkeltværelse mod betaling.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuiten på ca. 36-40 m² kræver mindst tre fuldt betalende og den maksimale kapacitet er enten fire voksne eller tre voksne og tre børn. Det er muligt at få op til to børnepriser. Værelset har fire rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 200x90 cm.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra