Ialyssos, Rhodos

Sea Melody

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 155 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 155 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
30 m 
Centrum
400 m Ialyssos 

Lejlighedshotel med plads til familien

Sea Melody er et familievenligt lejlighedshotel med masser af charme. Hotellet består af fire bygninger, og har blandt andet eget minimarked. Hotellet ligger 400 meter fra Ialyssos, her finder du masser af restauranter, barer og småbutikker, og er kun nogle få kilometer fra Rhodos by.

I grundprisen på Sea Melody indgår der ingen måltider, men du har mulighed for at bestille morgenmad eller halvpension som tilkøb, når du bestiller din rejse.

Hotellet har en skøn hjemlig atmosfære takket være den græske værtsfamilie der driver hotellet. Du har et dejligt poolområde med en lille børnepool til de mindste. Tværs over vejen fra hotellet finder du en af Rhodos’ mange rullestensstrande.

Strand og pool indenfor rækkevidde

Sea Melody har en skøn solterrasse, hvor du kan nyde sydens sol – det er også her du finder hotellets pool og børnepool. På solterrassen har du adgang til solsenge og parasoller. For enden af poolen findes en lille pool- og snackbar, hvor du kan slukke tørsten eller få stillet den lille sult i løbet af dagen.

Stranden ligger cirka 30 meter fra hotelområdet, du skal bare krydse en lille vej, så er du der. Størstedelen af øens strande består af rullesten, og stranden ved Ialyssos er ingen undtagelse. På de fleste strande findes der mulighed for at leje solsenge og parasoller.

Mod betaling

Drikkevarer samt mad og snacks fra poolbaren. Leje af solsenge samt parasol ved stranden.

Mad og drikke

Hvis du vælger Sea Melody som dit rejsemål har du frit valg, om du vil have morgenmad, halvpension eller ingen måltider inkluderet i din ferie.
I samtlige lejligheder findes et tekøkken, hvor du har mulighed for at tilberede mindre måltider. Inden for gåafstand har du masser af muligheder for at smage på det græske køkken eller prøve nogle af de internationale restauranter i området.

Morgenmad serveres som buffet i hotellets restaurant og hvis du vælger halvpension har du hver aften desuden en tre retters middag at se frem imod.
I løbet af dagen har du mulighed for at besøge hotellets pool- og snackbar, her kan du bestille drikkevarer og snacks til at stille den lille sult.

Mod betaling

Morgenmad og halvpension mod tillæg. Snacks og drikkevarer er ikke inkluderet.

Tid til familiehygge

Der findes et lille spillehjørne ved siden af poolområdet, her kan I hygger jer med aktiviteter som bordtennis, bordfodbold eller billard. På hotellets område findes også en lille legeplads, hvor de mindste kan boltre sig, her findes blandt andet en lille rutsjebane.

På din ferie skal der selvfølgelig også være plads til afslapning, og hvad er mere afslappende end massage og sauna? Udenfor hotellets område findes der masser af aktiviteter, især Rhodos by tilbyder masser af forskellige aktiviteter. Her har du en 9D biograf, escape rooms og masser andre sjove og spændende aktiviteter for hele familien.

Rummelige lejligheder nær havet

Sea Melody har lækre, indbydende lejligheder til op til 4 personer. Alle lejligheder er udstyret med telefon, tv samt tekøkken med køleskab, brødrister og kaffemaskine. Badeværelset har badekar eller brusekabine. Mod betaling kan du få wifi på værelset, men det er tilgængeligt uden ekstra omkostninger i receptionen og ved poolbaren.

Mod betaling

Air condition.

Etværelseslejlighed, 2-4 personer

Etværelseslejlighed, 2-4 personer

De store et-værelseslejligheder er cirka 38 m2 og består af ét rum med tekøkken og sovepladser til op til tre  personer - der er to almindelige sengepladser, mens der er en sovesofa til den tredje person. Lejligheden har desuden badeværelse og balkon eller terrasse. Lejlighederne er indrettet i dejlige lyse farver og har en hjemlig atmosfære. Der kræves minimum 2 fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på to børn. Her kan maksimalt bo tre voksne og ét barn.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighederne er cirka 44 m2 og består af 2 værelser. I soveværelset er der to almindelige sovepladser og i stuen er to sovesofaer samt et tekøkken. Lejlighederne er moderne indrettet i rolige farver. Der er enten brusekabine eller badekar. Der kræves mindst 2 fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på to børn. Her kan maks. bo fire voksne.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections