Alanya, Tyrkiet

Select Apart

Gæsternes vurdering
3.4 af 5
Baseret på 34 respons
Gæsternes vurdering
3.4 af 5
Baseret på 34 respons

4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
900 meter 
Centrum
1,5 km 

Billigt morgenmadshotel i feriefavoritten Alanya

Når du bor på  Select Apart, får du et klassisk byhotel, som fungerer som det perfekte udgangspunkt i populære Alanya. Værelserne blev renoveret i vinteren 2014-2015 og fremstår indbydende og moderne ligesom resten af hotellet. Personalet er venligt og imødekommende, og der hersker en dejlig ferieatmosfære på hele området. Poolområdet indbyder til dovne dage, og hvis du trænger til lidt afveksling,  ligger den fantastiske sandstrand Kleopatra-stranden bare en lille kilometer væk. Morgenmad indgår i prisen! 

Hotellet ligger relativt centralt og støj fra omgivelserne må forventes.

Hyggeligt poolområde

På det lille hyggelige poolområde med både pool og børnepool hersker der en dejlig feriestemning. Rundt om de to pools står der solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Poolbaren er åben hele dagen og serverer forskellige former for drikkevarer, mod betaling.

Hotellet ligger en lille kilometer fra Alanyas enormt populære Kleopatra-stranden, og der er shuttlebus til og fra stranden flere gange om dagen. På stranden finder du både bar, solsenge og parasoller, som kan anvendes mod betaling.

Mærk at hotellet ikke tilbyder badehåndklæde, så det er en god idé at tage det med hjemmefra.

Mod betaling

Mad og drikkevarer på hotellet og på stranden. Solsenge, parasoller på stranden og shuttlebus til/fra stranden.

Morgenmad indgår

Om morgenen kan du nyde en enkel men velsmagende tyrkisk morgenmad. Kaffe, te og juice indgår. Restauranten er derefter åben resten af dagen og ud på aftenen, hvor du kan bestille mad og drikkevarer mod betaling. Der er siddepladser både inde og ude på en terrasse, så du kan selv vælge, hvor du vil nyde dine måltider.

Ved poolen er der også en bar, som serverer forskellige former for drikkevarer i løbet af dagen og ud på de små timer, mod betaling.

Mod betaling

Mad og drikkevarer ud over morgenmaden.

Sol og badning eller fart over feltet

Select Apart ligger i feriefavoritten Alanya, knap to kilometer fra centrum, hvor der venter dig masser af muligheder. Her finder du alt fra et hektisk natteliv og restauranter med velsmagende menuer til shopping og forskellige natur- og kulturseværdigheder.

På hotelområdet har du mulighed for at være med til forskellige aktiviteter, hvis du ikke har lyst til at nyde solen og bade hele tiden – valget er dit! Du kan vælge mellem billiard (mod betaling), bordtennis og dart. Wifi er gratis både på værelset, i lobbyen og ved poolen.

Rummelige værelser

Værelserne blev renoveret i vinteren 2014-2015 og er meget rummelige for et byhotel og indretningen er lys og venlig.

I lejlighederne er der et lille køkkenhjørne med minikøleskab, elkoger og et bord og fire stole.

I det lyse badeværelse er der hårtørrer og brusekabine eller badekar. Alle værelser har også balkon, klinker, individuel air condition, deponeringsboks, tv og wi-fi.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse på cirka 21 m². Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo maks. tre voksne. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

 

 

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Lejlighed på ca. 42 m² med to rigtige sengepladser, og øvrige personer sover i sovesofa. Værelset kræver, at mindst to personer betaler fuld pris, og der er plads til op til fire voksne.

Mod betaling

Air condition, deponeringsboks, room service.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

Hos Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og det er vores mål, at du skal fylde kufferten med masser af sjove og spændende oplevelser. Vi har derfor sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på hæsblæsende action-udflugter, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkiets sydkyst, som er kendt som et af Tyrkiets bedste og populæreste ferieområder. Byen har en fascinerende historie, mange seværdigheder og et pulserende handelsliv med et overvældende udbud af spændende butikker, som sælger både lokale og internationale varer. Her finder du også et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections