Belek, Tyrkiet

Sueno Deluxe Belek

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
Kadriye 3 km, Belek 5 km 

Luksushotel for hele familien

I maj 2015 slog Belek dørene op til endnu et luksushotel. Og hos Nazar vil vi selvfølgelig gerne have dette lovende hotel med i vores program! Det allerede meget efterspurgte Sueno Deluxe Belek er søsterhotel til et af vores mest populære hoteller, Sueno Side.

Her har man gjort sit for at skabe et hotel, som virkelig har alt. Hotellet ligger lige ved en skøn sandstrand, her er en fantastisk mole og en stor pool med øer i midten. Vandlandet brillerer med flere forskellige vandrutsjebaner for alle aldre, og der er romantiske pavilloner rundtomkring hotelområdet. 

Der er et kæmpe udbud af aktiviteter og sportsfaciliteter for både børn og voksne, og hotellets eget animationsteam arrangerer flere forskellige lege og aktiviteter såsom pool-lege, dans og udendørs diskotek. I hotellets eget minitivoli eller den gigantiske børneklub møder børnene nye venner fra hele verden, mens forældrene kan besøge det ekstraordinære wellness-center og få en afslappende massage. 

Den overdådige stil, som starter allerede, når du træder ind i den stilrene reception, og går igen på resten af hotellet, helt ind på de store og komfortable værelser. Det bedste er, at du kan bestille dobbeltværelse og familiesuite med privat pool – helt perfekt til en morgendukkert!

Strand, mole, vandland eller pavillon?

Når du holder ferie på Sueno Deluxe i Belek har du næsten ubegrænsede muligheder for sol, badning og afslapning. 

Hvorfor ikke begynde ferien med at besøge vandlandet, som har intet mindre end 10 heftige vandrutsjebaner, som både børn og voksne vil elske? Lige i nærheden af det store vandland finder du noget, som mest af alt minder om et eventyrslot – med flere farvestrålende vandrutsjebaner for de lidt mindre børn. Der er flere forskellige børne- og babypools – i alt er der otte vandrutsjebaner for børn og fem vandrutsjebaner for de lidt mindre børn. Rundt omkring dette paradis for børn er der solsenge, hvorfra forældrene kan slappe lidt af, mens de holder øje med deres børn.

Du kan også besøge den fantastiske strand lige ved hotellet, hvis du bare vil sole og slappe af. Sandet er finkornet med småsten hist og her, og vandet bliver relativt hurtigt dybt. Her er der solsenge og parasoller, som bare indbyder til afslapning i det skønne vejr.  På visse tidspunkter kommer hotellets personale rundt med noget så luksuriøst som kolde, små håndklæder til de solbadende. Du kan også gå ud på den fine mole, som strækker sig ud i vandet fra strandkanten. Her kan du sole, få en forfriskning i baren eller hoppe i det skønne vand.

Rundtomkring på hotelområdet er der flere pavilloner, som kan lejes på dagsbasis. Du kan vælge mellem at slappe af i en smuk pavillon ned mod stranden, ved poolen eller ude på molen. Hvis du lejer en pavilion indgår også minibar og mad- og drikkeservice, så du slet ikke behøver forlade stedet!

Både ved stranden og ved poolen er der barer og snackrestauranter, som serverer både drikkevarer og forskellige slags snacks hele dagen.

Hotellet stiller badehåndklæder til rådighed uden beregning, så du kan roligt lade dit eget blive derhjemme.

Vandlandet

Vandlandet er åbent kl. 10.00-12.00, 13.30-17.00 i perioden 1/4-31/10. 

Alle de store vandrutsjebaner er tilladt for børn fra 10 år og opefter, alternativt for børn under 10 år under forældres ansvar. Man skal være min. 120 cm høj.

Rafting Slide
127 m lang.

Black Hole
128 m lang.

Body Slide
99 m lang.

Small Cape Snake Dance
97 m lang.

Multi Slide
30,5 m lang.

Tube Body Slide
50,5 m lang.

Free fall
30,5 m lang.

Space Tunnel
65 m lang.

Body Slide
31 m lang.

Multi Slide
12 m lang.

 

Børnevandlandet

Børnevandlandet kan benyttes af alle børn og forældre har altid ansvaret. Der er otte børnevandrutsjebaner og fem rutsjebaner for de mindste. 

Af sikkerhedsgrunde er der begrænsninger i forhold til højde/vægt på visse vandrutsjebaner. Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre reglerne uden at have informeret Nazar.

Mod betaling

Leje af pavillon.

Mad af højeste kvalitet og med et kæmpe udbud

I den lyse og moderne hovedrestaurant serveres velsmagende buffeter både til morgen, frokost og aften. Den kæmpe buffet er anrettet i en separat afdeling, lidt væk fra spisepladserne, hvilket gør, at lydniveauet holdes lidt nede. Du kan også vælge at tage din mad med ud på den store skønne terrasse. Der er også mulighed for sen morgenmad for den, som elsker at sove længe på ferien, og for natteravnene serveres der en mindre buffet ved midnatstid. Derefter kan du få supper og sandwich helt frem til restauranten åbner for morgenmad igen! Til de tre hovedmåltider er der et særligt diæt-alternativ, og alle drikkevarer serveres ved bordene. Samtidig med hovedmåltiderne serveres der også en børnebuffet med børnenes livretter i et særligt børnehjørne indrettet med søde, små møbler og farvestrålende vægge. Der findes også en mikrobølgeovn og en blender i restauranten, som kan bruges frit.

Ud over hovedrestauranten, som næsten har åbent døgnet rundt, er der desuden et stort udvalg af snackrestauranter og cafeer, som serverer kager, bagværk, kebab, salat, pizza, vafler og is det meste af dagen. Besøg fx det fine madtorv med flere små afdelinger, som bl.a. serverer tyrkiske specialiteter, pasta, frugt og kylling på forskellige tidspunkter. Her er en stor og lys terrasse med siddepladser og med et soltag i træ, som giver lidt skygge, men samtidig lader nogle af solens stråler slippe igennem og skaber en hyggelig stemning. Der er desuden flere barer, som serverer varme og kolde drikke, både med og uden alkohol, på forskellige tidspunkter eller døgnet rundt. Alle lokale drikkevarer og et stort udbud af importerede mærker indgår i dit All Inclusive-program. 

På Sueno Deluxe er der også seks gode à la carte-restauranter: asiatisk & teppanyaki, mexicansk, italiensk, tyrkisk, fisk og grill. De to sidstnævnte er udendørs restauranter, og deres åbningstider afhænger derfor af vejret og sæsonen. Du kan, hvis der er plads, besøge hver à la carte-restaurant én gang i løbet af dit ophold (mod ekstra betaling).

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, besøg på à la carte-restauranterne.

Minitivoli og børneklub i tre etager

Børnene vil elske Sueno Deluxe – her er så meget at lave, at de aldrig vil have lyst til at tage hjem igen! 

Det absolut bedste må være det fantastiske og kæmpestore indendørs minitivoli, som ligger sammen med spillerummet på et areal på hele 5 000 m², med flere maskiner og forskellige karruseller, som børnene kan køre i om og om igen. Denne afdeling passer bedst til lidt mindre børn. 

Der er desuden en fantastisk børneklub – en af de største, vi har i vores program! Børneklubben er fordelt på tre etager både udendørs og indendørs, og har endda egen reception. Der er forskellige afdelinger for forskellige aldersgrupper mellem 1 og 15 år. Fordelt på hele området er der bl.a. legerum, aktivitetsbaner, lavvandede pools, hvor de mindste afkøle sig lidt, sportsaktiviteter som beachvolley, basket og løbebane. Der er endda en lavvandet pool med sandbund, hvor de mindste børn kan lege og bygge sandslotte i et sikkert miljø. Der er områder, hvor forældrene kan sidde og nyde en drink, mens børnene leger med deres nye venner.

Børnene elsker det vidunderlige vandland med hele ti hæsblæsende vandrutsjebaner for de største børn, otte rutsjebaner for de lidt mindre børn og fem vandrutsjebaner for de allermindste. 

Desuden har hotellet legeplads og en masse forskellige aktiviteter.

Mod betalnig

Karruseller i minitivoliet (billetter købes i tivolireceptionen), spillehal.

Noget for enhver smag

Hvis du har lyst til lidt skæg og ballade på din ferie, så er du kommet til det helt rigtige sted, når du holder ferie på Sueno Deluxe. Hotellets eget animationsteam arrangerer flere forskellige aktiviteter for den aktive feriegæst, fx pool-lege, sportsturneringer og danselektioner. Om aftenen er der shows og musik, udendørs diskotek, karaoke-aftener og beach party. 

Du kan desuden selv finde på mange flere aktiviteter. Hvorfor ikke udfordre din familie i fx beachvolley, fodbold, tennis, basketball eller vandpolo? Hvis du har lyst til en pause fra solen, er der bl.a. minitivoli, bowling, billard og spillehal, og på hele hotelområdet er der gratis trådløst internet. 

Hotellets fitnessrum er stort og veludstyret og holder åbent hele døgnet, så det altid er muligt at forbrænde lidt kalorier, når lysten melder sig! Hvis du har lyst til at få luftet shopping-genet, skal du i stedet besøge den luksuriøse indendørs shoppinggade. Her er små, moderne butikker, som sælger alt fra tøj og solbriller til legetøj og souvenir. 

Hotellet ligger i det smukke Belek, helt tæt på flere golfbaner, som er kendte verden over.

Mod betaling

Vandsport, tennisudstyr, golf, spillehal, minitivoli

Store værelser med privat pool

På Sueno Deluxe bor du i rummelige værelser med lys og moderne indretning og med de fleste bekvemmeligheder, som du kan tænke dig og flere små designdetaljer. Alle værelser har laminatgulv, central air condition, tv, elkedel med kaffe og te, minibar, som fyldes hver dag med både sodavand, øl og vin deponeringsboks, balkon, gratis trådløst internet og en stor åben garderobe.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 45 m² er der to rigtige sovepladser og en sovesofa med op til to sovepladser. Værelset kræver, at mindst to voksne betaler fuld pris. Plads til op til tre voksne. Mulighed for at få en børnepris og en børnerabat. Havudsigt. Mod tillæg kan værelset bookes som enkeltværelse. Badeværelset har brusekabine.

Dobbeltværelse med pool og havudsigt, 2-4 personer

Disse værelser er næsten identiske med ovenstående dobbeltværelser, men her har du din egen pool på 23 m² på balkonen, og alle værelser har havudsigt. På balkonen er der to solsenge og et bord med to stole. Værelset er på 45 m², og her er der to rigtige sovepladser og en sovesofa med op til to sovepladser. Værelset kræver, at mindst to voksne betaler fuld pris. Der er plads til op til tre voksne og mulighed for op til to børnepriser. Mod tillæg kan værelset også bookes som enkeltværelse. Badeværelser har brusekabine, og der er desuden strygejern og strygebræt på værelset.

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på 70 m² får du to separate værelser, et soveværelse og et kombineret sove- og opholdsrum. I soveværelset er der en dubbelseng og en lænestol, som kan slås ud til en seng, og i opholdsrummet er der en stor sovesofa med mulighed for to adskilte sovepladser. Værelset kræver, at mindst tre voksne betaler fuld pris. Her er plads til op til fire voksne og et barn. Mulighed for op til to børnepriser. Der er to badeværelser, et med brusekabine og et med badekar. Desuden er der minikøleskab samt kaffe og te og tv i begge rum. Du kan få enten landudsigt eller havudsigt mod et tillæg.

Familiesuite med pool og havudsigt, 3-5 personer

Dette værelse er næsten identisk med ovenstående familiesuite, men her har du din egen pool på 30-38 m² på balkonen, og alle værelser har havudsigt. På balkonen er der to solsenge og et bord med to stole. I familiesuiten på 70 m² får du to separate rum, et soveværelse og et kombineret sove- og opholdsrum. I soveværelset er der en dobbeltseng og en lænestol, som kan slås ud til en seng, og i opholdsrummet er der en stor sovesofa med mulighed for to adskilte sovepladser. Værelset kræver, at mindst tre voksne betaler fuld pris. Her er plads til op til fire voksne og et barn. Mulighed for op til to børnepriser. Her er to badeværelser, et med brusekabine og et med badekar, og der er strygejern og strygebræt på værelset. Der er minikøleskab samt kaffe og te og tv i begge rum.

Mod betaling

Behandlinger, saltrum, russisk sauna, sandrum, snerum, hørum og lerrum.

Nydelse og afslapning på højt niveau

Der er ikke sparet på noget nogen steder på hotellet, heller i wellness-centret. I det enorme wellness-center kan du uden beregning besøge faciliteter som fx træningsrum, dampbad, hamam, sauna og en opvarmet, indendørs pool, som hænger sammen med en udendørs pool. 

Mod betaling har du mulighed for at prøve flere forskellige slags skønhedsbehandlinger og massage, "eventyrsbad" samt en række forskellige utraditionelle rum som saltrum, russisk sauna, sandrum, snerum, hørum og lerrum.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Belek

Hotellet er beliggende i Belek på Tyrkiets sydkyst, ca. en times kørsel fra Antalya. Belek er hjemsted for nogle af Tyrkiets bedste hoteller. Her er et mindre bycentrum med forskellige butikker og caféer, men byen er især kendt for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestination.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Udendørspooler, vandrutsjebaner, minitivoli og stranden på hotellet åbner den 1/4 (hvis vejret tillader det)

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra