Side, Tyrkiet

Sueno Side

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 41 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 41 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
3,5 km 

Alsidigt familiehotel tæt på Side

Sueno Side er familiehotellet, der aldrig sover. Her er tale om et virkelig flot All Inclusive-hotel med uanede muligheder for en drømmeferie for hele familien. Hotelområdet er stort, men er samtidig intelligent indrettet med masser af forskellige områder med hver sin særlige atmosfære. Samtidig bor du få km fra den hyggelige, lille by Side med mange gode shopping- og madoplevelser i det historiske centrum.

Selvom hotelområdet er rigtig stort, har man forstået at lave mange hyggeligt områder, så det aldrig synes så stort, som det i virkeligheden er. Derfor er det også let selv at bestemme, hvor social man har lyst til at være. På grund af hotellets mange faciliteter er hotellet et oplagt valg for børnefamilierne med både små og store børn samt bedsteforældrene, for der er noget for alle!

Vandland med syv vandrutsjebaner!

Sueno Side er et sandt vandparadis. Her er intet mindre end seks pools foruden en indendørspool – perfekt til lavsæsonen, hvis vejret skulle drille. En sej detalje er at indendørspoolen fortsætter udendørs til en mindre pool, så man kan svømme derimellem. 

Der er masser af solsenge og parasoller ved alle poolområder, så der er de bedste betingelser for at få oparbejdet en god kulør. Der arrangeres sjove aktiviteter i den største pool, som får de fleste op af solsengene.

Her er samtidig også et populært vandland med hele syv vandrutsjebaner, hvor mange børnefamilier samles og ser deres vandglade børn køre igen og igen ned ad de mavekildrende vandrutsjebaner.

Du bor direkte på stranden - og hvilken strand! Den er dejlig bred og børnevenlig, fordi vandet ikke bliver hurtigt dybt, men holder sig lavt længe. Du mødes af et dejligt strandmiljø med parasoller og solsenge til fri afbenyttelse. Det siges, at man kan gå langs stranden hele vejen ind til den gamle bydel i Side – ideelt for en romantisk aftentur.

Stranden er en fin sandstrand med enkelte småsten i vandkanten. Her er adgang til en lækker pier, hvor du kan sidde og nyde aftensolen og se ind mod Sides gamle bydel, hvor det smukke gamle Apollon-tempel er smukt oplyst i horisonten. Pieren er enormt populær for solbadende gæster. Her findes bar, solsenge og parasol, og skulle det blive for varmt er det bare at springe i det kølende vand. Pieren er åben under højsæsonen. 

På stranden har du også mulighed for lidt ”VIP-behandling”, for her findes et særligt afgrænset område, ”Planet Beach Club”, der er mod ekstra betaling. Her kan du rigtigt dase i en privat strandpavillon!

Her er håndklæde til pool og strand uden ekstra omkostning.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger i forhold til højde/alder på visse vandrutsjebaner. 

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, leje af strandpavilloner.

All Inclusive – der aldrig hører op!

Sueno Side tilbyder et meget bredt All Inclusive-program med rigtig mange barer og spændende spisesteder fordelt på hele hotelområdet – og det er udover dine tre hovedmåltider, der serveres som indbydende buffeter og frister med en god blanding af internationale og tyrkiske specialiteter. Der findes en lille børneafdeling, hvor børnene har deres egen buffet til aftensmaden og endda med små borde og stole. 

Der findes flere helt unikke elementer i All Inclusive-programmet, fx den lille restaurationsgade fra den store pool ned mod amfiteatret, hvor der er et væld af snackrestauranter, der byder på et stort sortiment af snacks, lette frokostretter, frugt og andre velsmagende småretter på forskellige tidspunkter. Vælg mellem alt fra sushi, kebab og salat til hamburgere, bagt kartoffel og den tyrkiske specialitet gözleme. Her er også en rigtig hyggelig ølbar, hvor der serveres øl og lidt snacks. 

Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen, og der er mulighed for at hente drikkevarer hele døgnet. Is er inkluderet for alle hotellets gæster i eftermiddagstimerne.

Udover alle disse madoplevelser kan du også få en delikat middag på intet mindre end seks forskellige temarestauranter. Du kan vælge mellem asiatisk, fisk, italiensk, mexicansk, tyrkisk og en grillrestaurant, der dog kun er åben i højsæsonen. Såfremt der er plads, kan du, mod et mindre reservationsgebyr, besøge hver temarestaurant en gang i løbet af dit ophold.

Mod betaling

Reservationsafgift på temarestauranterne, visse snacks, friskpresset juice, importerede drikkevarer.

Åbningstider:

Åbningstider:
Morgenmad Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Morgenmad Lake House 08:00 - 10:00 (Reservation kræves)
Sen morgenmad Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Frokost Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Børnebuffet Hovedrestaurant 19:00 - 21:30
Aftensmad Hovedrestaurant 19:00 - 21:30
Midnatssnacks Hovedrestaurant 23:30 - 07:00
Temarestauranter   19:00 - 21:00
Is   12:30 - 17:00
Hamak Bar   09:30 - 22:00
Snack Bar   12:30 - 16:30
Bowling Bar   10:00 - 00:00
Café Turk   08:30 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 22:00
Disco Bar   00:00 - 03:00
Lobby Bar   08:00 - 00:00
Palm Bar   16:00 - 00:00
Coffee House   09:30 - 00:00
Meydan Pool Bar   09:30 - 00:00
Beer House   16:00 - 00:00
Pier Bar   09:30 - 19:00
Luna Bar   20:00 - 00:00
Vitamin Bar   09:00 - 21:00
Planet Beach Club   09:00 - 18:00
Planet Beach Club   22:30 - 00:00

Vær opmærksom på at tider og udbud kan ændre sig afhængig af antal gæster og sæson. Temarestauranterne kan benyttes såfremt der findes plads. 

Stor forlystelsespark og international børneklub

Ud over stranden og de mange pools, som er i høj kurs hos børnene, er her en rigtig sjov spillehal med mange spillemaskiner og et herligt minitivoli med flere forskellige forlystelser som eksempelvis pariserhjul, karussel, radiobiler og mini-gokart. 

Den internationale børneklub, Lollipop, er for alle børn mellem 4 og 12 år, hvor søde aktivitetsguider gør deres for at skabe de bedste ferierammer for børnene. I nærheden af børneklubben er der et lille poolområde med to mindre vandrutsjebaner og en legeplads. I børneklubben vises der film, laves kreative aktiviteter og arrangeres konkurrencer. Børneklubben går også i samlet flok ned til vandlandet og leger der og kører i de syv vandrutsjebaner igen og igen. Om aftenen danses og festes der i minidiscoet foran et entusiastisk publikum.

I højsæsonen er der også juniorklub for teenagerne mellem 13 og 16 år. Der bliver hængt opslag op med en masse aktiviteter, eller også går de aktivitetsguider, der er ansvarlig for juniorklubben, rundt og henter de unge ved pools m.m., og de unge er selv med til at bestemme, hvad programmet skal stå på.

Mod betaling

Forlystelsesparken, spillehallen og Playstation.

Aktiviteter - dagen lang!

På Sueno Side er der altid gang i den. Tennis, fodbold, beachvolleyball og basketball er andre aktiviteter, som du kan prøve kræfter med. Hotellet har desuden et særdeles veludrustet fitnesscenter med mulighed for både konditions- og styrketræning.

Læg hertil bueskydning, kuglespil, minigolf, bordfodbold, shuffleboard, dart, bordtennis og et populært bowlingcenter, og så har du en idé om det brede udvalg, der tilbydes i dagtimerne. Eller også er der vandgymnastisk, step, aerobic og pilates, så der er ingen undskyldning for ikke at holde formen ved lige i ferien! 

Man kan blive helt svedt af at læse om alle de aktiviteter, der findes her, men heldigvis er det bare muligheder, som kan vælges til og fra, og når din ferie er omme, så vil der med stor sandsynlighed være ting, som du aldrig fik prøvet. Men så har du en god undskyldning for at komme tilbage, for der er gang i den her fra morgen til aften. 

En god film kan du også opleve i hotellets egen biograf, hvor der jævnligt vises film! Der er gratis trådløst internet i lobbyen, på Ada Cafe og Cafe Türk samt på værelserne i hovedbygningen.

Om aftenen er der diverse shows i et store amfiteater, og der er god variation i programmet med både levende musik og underholdende shows. Forlystelsesparken tager sig flot ud om aftenen med alle de blinkende lys og glade feriegæster, der ivrigt prøver forlystelserne – det er bestemt et samlingssted, når man går dagens sidste timer i møde. Der er også gang i den i spillehallen, hvor der er et godt udvalg af diverse spillemaskiner.

Du behøver ikke tage ind til Side by, hvis du ønsker lidt natteliv, for Sueno Side har også et diskotek, som du kan besøge om aftenen.

Mod betaling

Forlystelsesparken, bowling, bordfodbold, billard. Alle spillemaskinerne i spillehallen. Lys på tennis- og fodboldbanen.

Store familiesuiter med direkte pooladgang

Der er to afdelinger med værelser; en hovedbygning og flere villaer med eget poolområde Her hersker der en helt særlig, rolig stemning, og booker du et værelse mod poolen, får du direkte adgang til en forfriskende dukkert lige uden for terrassedøren! Her er mulighed for familiesuiter for op til seks personer, så hele familien kan bo samlet.

Den store hovedbygning er U-formet, hvilket betyder, at der herfra er en begrænset udsigt mod havet. Der er kun elevator i hovedbygningen med seks etager, men ikke i  villa-delen, som kun er på to etager. Værelserne i hovedbygningen har gulvtæppe eller laminatgulv, mens man i villaerne kun har laminatgulv. Værelserne er flotte og moderne indrettet.

Alle værelserne har central aircondition, minibar som dagligt fyldes med vand, sodavand og øl, deponeringsboks, balkon eller terrasse, tv, telefon, badekar og hårtørrer. Værelserne i hovedbygningen har desuden trådløst internet, også villaerne har trådløst internet, men hastigheden og adgangen kan dog være lidt begrænset. Balkonerne kan variere i udseende og størrelse.

Dobbeltværelse hovedbygningen, 2-3 personer

Godt indrettet værelse med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, makeupbord og en mindre sofa. Den sidste person sover på en sovesofa. I skal være mindst to fuldt betalende. Mod et ekstra tillæg kan du få et enkeltværelse. Værelset er på ca. 31 m².

Deluxe-værelse hovedbygningen, 2-4 personer

Deluxe-værelset har samme faciliteter og samme størrelse som dobbeltværelset. Der kan være enten en sovesofa eller en lænestol, der kan slås ud og bruges som ekstraseng. Den anden ekstraseng er en madras, der måler 90x190 cm. Her kan I bo op til tre voksne og få to børnepriser

Økonomiværelse hovedbygningen, 2-3 personer

Dette er det billigste værelse og er lidt mindre end dobbeltværelset, men ellers med samme indretning. Mindst to fuldt betalende. Det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite hovedbygningen, 3-4 personer

For lidt mere plads kan du vælge denne suite, som har to soveværelser. I skal være mindst tre fuldt betalende og der er mulighed for en børnepris. I det ene soveværelse er der dobbeltseng, mens der i det andet er to enkeltsenge. Suiten er på ca. 43 m².

Værelserne i villabygningerne

Når du vælger et værelse i villaerne, får du et skønt poolområde, som ligger midt blandt træer og grønne arealer. Visse af værelserne har direkte adgang til poolen, mens visse er på en anden etage hvorfra man kommer til poolen via en trappe på balkonen. Værelserne har balkoner eller terrasser. Området er roligt, og man føler, man bor lidt mere privat her.

Dobbeltværelse Villa, 2-3 personer

Her kan du vælge et dobbeltværelse med to forskellige udsigter: mod det private poolområde mod et mindre tillæg, hvor du har adgang direkte ned til poolen, eller et værelse mod land, som ikke har direkte adgang til poolen. Værelset minder meget om et dobbeltværelse i hovedbygningen med enten to enkeltsenge eller dobbeltseng, makeupbord og en lille sofa. Værelset krøver mindst to fuldt betalende, der er mulighed for at få en børnepris og værelserne kan mod et tillæg bookes som enkeltværelse. Værelset er på ca. 31 m².

Familiesuite Villa, 3-6 personer

En rummelig suite med to soveværelser med to enkeltsenge i det ene værelse og en dobbeltseng i det andet, sofahjørne og makeupbord. Her kan I bo op til seks voksne med mindst tre fuldt betalende. Der er mulighed for to børnepriser. Suiten er på ca. 54 m².

Elegant wellnesscenter

Med alle de aktiviteter, som du hurtigt kan blive involveret i på Sueno Side, kan du godt få brug for lidt afslapning. Så er hotelletselegante wellnesscenter er et godt alternativ Her findes både sauna, hamam og dampbad som er uden ekstra omkostninger. Her er der mange muligheder for både ansigts- og kropsbehandlinger, som nemt og hurtigt får dig til at slappe af. Her finder du også hotellets fitnessrum som har et godt udvalg af maskiner. 

Mod betaling

Peeling, massage samt andre krop- og ansigtsbehandlinger.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side

Hotellet er beliggende i Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Udendørspooler, vandrutsjebaner, minitivoli og stranden på hotellet åbner den 1/4 (hvis vejret tillader det). Molen åbner den 1/5 (hvis vejret tillader det).

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra