Ialyssos, Rhodos

Sun Beach

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 153 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 153 respons

Måltider flere muligheder
5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
300 m Ialyssos 

Familiehotel lige ved stranden

I Ialyssos ligger Sun Beach. Her bor du lige ved stranden med to poolområder og aktiviteter for alle aldre. Du har en fantastisk udsigt over stranden, og hotelområdet har dejlige græsplæner og smukke grønne områder. 

Du har kun 300 meter til Ialyssos centrum hvor der findes masser af restauranter og shopping muligheder. Du kan vælge imellem at bo på værelse eller i lejlighed, og du kan booke forskellige slags måltidspakker som tilvalg. 

Hotellet deles op i to afdelinger – Olympus og Helios. I Helios-delen bor du tættest på stranden og her ligger á la carte restauranten. Vil du bo med havudsigt så er det denne del du skal bo i. Olympus ligger på tværs af en mindre vej bag ved Helios bygningen. Her ligger buffetrestauranten, og det meste af dag- og aftenunderholdningen forgår der.

Flere forskellige pools og en dejlig strand

Sun Beach breder sig ud på et fint område direkte ved en skøn stenstrand, der virkelig lokker til en forfriskende dukkert. Her har du både parasoller og solsenge som du kan benytte mod betaling.

Ønsker du lidt afveksling fra havet er der to poolområder og separate børnepools. I en af børnepoolene er der en lille vandrutsjebane til de mindste gæster. 

Badehåndklæder kan lejes.

Mod betaling

Badehåndklæder, parasoller og solsenge på stranden.

Nyd glæderne ved All Inclusive

Du kan vælge at booke Sun Beach med den mest bekvemme måde at rejse, nemlig All Inclusive!

Bemærk, at det kun er muligt at bestille all inclusive, hvis du bestiller et hotelværelse. Hvis du vælger at bo i lejligheder, findes der ikke All Inclusive, men kun morgenmad eller halvpension.

Morgenmad, frokost og middag kan nydes på hotellets buffetrestaurant Artemis og her er også en buffet til børn. Gluten og laktosefri produkter er tilgængelige. Med forbehold for tilgængelighed, kan du også have en let frokost i poolbaren. Fivos Pool Bar tilbyder foruden varme og kolde drikkevarer, også frugt og snacks mellem de regelmæssige måltider. Mellem 10:30 og 18:30 kan du også vælge mellem tre forskellige varianter af is på Fivos Pool Bar.

En gang per ophold har du mulighed for at spise til en nedsat pris i hotellets tema restaurant (afhængig af ledige pladser). I får en rabat på € 4 pr barn og 8 € per voksen.

Med All Inclusive inkluderer al mad og nogle lokale drikkevarer med eller uden alkohol fra 10:30 til 23:00. Room service samt internationale og nogle nationale mærke drikkevarer er undaget. Strandbaren er ikke inkluderet i All Inclusive.

Alle All Inclusive gæster har mulighed for morgenmadspakke hvis man har tidlig hjemrejse. Den skal bestilles i receptionen senest 19:00 dagen før.

Dresscode i Artemis: Lange bukser till mænd.

Flere måltidspakker at vælge imellem

Hvis du bor i lejlighed kan ud vælge imellem ingen måltider, morgenmad eller halvpension. Hvis du bor på hotelværelse indgår halvpension i din pris og du kan bestille All Inclusive som et tilvalg. Vælger du halvpension er morgen- og aftensmadsbuffet i hovedrestauranten inkluderet. Med morgenmad eller halvpension er alle drikkevarer mod ekstra betaling, men til morgenmaden kan du dog vælge imellem kaffe, the, juice og vand. 

Der er to restauranter, buffetrestauranten og en temarestaurant, og fire barer at vælge imellem rundt omkring på hotellet. Et par aftener om ugen arrangeres der forskellige temaaftener, som for eksempel græsk aften eller aftener hvor der spilles live musik.

Mod betaling

Morgenmad: Mad ud over morgenmad og alt drikkevarer.
Halvpension: Mad ud over morgenmad og aftensmad. Alle drikkevarer ud over kaffe, te og vand till morgenmad.
All Inclusive: International og nogle nationale mærke drikkevarer.

Beach bar og drikke i Helios-delen.

Masser af aktiviteter for hele familien

På hotelområdet er der flere forskellige aktiviteter at vælge imellem: beachvolley, en lille fodboldbane, bordtennis, minigolf, billard og et lille fitness værelse. På hotellet er der også et aktivitetsteam som arrangerer konkurrencer og udfordringer, og om aftenen er der aftenunderholdning flere gange om ugen. 

Der er Wifi på hele hotelområdet, inkluderet værelserne og lejlighederne, helt gratis. 

Hotellet har en fantastisk beliggenhed, med kun 300 meter til Ialyssos, hvor der er masser af butikker, restauranter, natteliv og fester.

For børnene er der både en legeplads og minidisco tre gange om ugen og aktiviteter og underholdning afholdes flere aftener om ugen.

Vælg imellem hotelværelse og lejlighed

På Sun Beach kan du vælge imellem at bo i Olympus- eller Helios- delen. I Helios-delen bor du tættest på stranden og her ligger á la carte restauranten. Vil du bo med havudsigt så er det i denne del du skal bo. Olympus ligger på tværs af en mindre vej bag ved Helios bygningen. Her ligger buffetrestauranten og det meste af dag- og aftenunderholdningen foregår her. I Olympus-delen er der hotelværelser og lejligheder med tekøkken, og i Helios-delen ligger kun lejligheder med tekøkken.

Mod betaling

Pengeskab.

Hotelværelserne

Alle hotelværelser ligger i Olympus, hvilket er den delen af hotellet som ligger på den anden side af vejen. Alle værelser har bad/bruser og wc, hårtørrer, tv, telefon, minikøleskab, aircondition (ikke imellem kl. 8-14) 1/6-30/9 samt balkon eller terrasse med udsigt over haven. Når du booker et hotelværelse indgår halvpension og All Inclusive kan bookes mod et tillæg.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Her er der to rigtige sengepladser og en ekstraseng. Værelser kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes.

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer

Dette værelse minder om det almindelige dobbeltværelse men er noget større. Her er der tre rigtige sengepladser og en ekstra seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og det er muligt at få en børnepris. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes.

Deluxeværelse, 2-3 personer

Deluxeværelse, 2-3 personer

Dette værelse minder også om det almindelige dobbeltværelse men har højere indretningsstandarder. Værelserne har elkedler, fladskærms-tv, cd/dvd spillere og badekåber/tøffler. Der er to rigtige sengepladser og en ekstraseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes.

Familiesuite med havudsigt, 2-5 personer

Her bor du i fine suiter, som ligger på nogle af de øverste etager og som tilbyder en skøn udsigt over havet. Du får to separate værelser og fire rigitge sengepladser samt en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt fem voksne her og det er muligt at få én børnepris.

Lejlighederne

Alle lejligheder har et tekøkken med mikrobølgeovn, elkedel, kaffemaskine, brødrister, bad/bruser, wc, hårtørrer, tv, telefon, aircondition visse tider 1/6-30/9 og balkon. Når du booker en lejlighed indgår der ikke nogen måltider, men der er muligt at lægge til morgenmad eller halvpension.

Toværelses-lejlighed med landudsigt, 2-4 personer

Toværelses-lejlighed med landudsigt, 2-4 personer

Denne lejlighed ligger i Olympus-delen, på den anden side af vejen. Lejligheden har to rigtige senge og to ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Ingen måltider er inkluderet.

Toværelses-lejlighed med havudsigt, 2-4 personer

Toværelses-lejlighed med havudsigt, 2-4 personer

Denne lejlighed ligger i Helios-delen, den del af hotellet der ligger tættest på stranden. Lejligheden har to rigtige senge og to ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Ingen måltider er inkluderet.

Etværelses lejlighed, 2-3 personer

Etværelses lejlighed, 2-3 personer

I denne etværelses lejlighed er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få en børnepris og der kan max bo tre voksne. Ingen måltider er inkluderet.

Børnesuite, 2-4 personer

Børnesuite, 2-4 personer

I børnesuiten på omkring 38-45 m2 får du to separate værelser med en dør imellem. Som navnet antyder, er dette værelse specielt designet med både forældre og børn i tankerne. I værelset findes eksempelvis tv med børnekanaler, velkomst-snacks i køleskabet, tegnegrej til børn op til 8 år og Sony Playstation til børn over 8 år. Her er fire rigtige senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her er plats til max fire voksne og det er muligt at få en børnepris, og en børnerabat på voksenprisen. Ingen måltider er inkluderet.

 

 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra