Ixia, Rhodos

Sunday Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 10 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
600 m 
Centrum
Ialyssos 1 km, Ixia 1,5 km, Rhodos by 6 km 

Familiedrevet og hyggeligt lejlighedshotel

På det lille, hyggelige lejlighedshotel Sunday, bliver du taget godt imod af en familie som i tre generationer har drevet dette hotel. Personalet tager imod dig men en ægte græsk gæstfrihed og tradition, og går meget op i personlig og venlig service.

Hotellet er enkelt og uhøjtideligt, men også rent og pænt, og det blev renoveret i 2018. Her trives både par, familier og venner som rejser sammen.

Denne lille ferieperle ligge imellem Ixia og Ialyssos, og tæt på hotellet er der også et busstoppested som kører ind til Rhodos by på 15-20 minutter.

Afslappet stemning ved poolen

Det lille poolområde er perfekt til at slappe af og nyde solen. Der er solsenge og parasoller, og visse af dem er placeret på en lille græsplæne. Børnepoolen er en lille adskilt del af den almindelige pool. 

Der er ca 600 m til den nærmeste strand som er en strand med små sten, hvor der er parasoller og solsenge til udlejning. 

Mod betaling

Solsenge og parasoller på stranden.

Hjemmelavet græsk mad

Den lille restaurant og dens fine, åbne udendørsområde ligger ved poolområdet og har åbnet den største del af dagen. Her bliver der serveret ægte hjemmelavet mad og forfriskende drikkevarer. Gå ikke glip af at prøve nogle af de græske specialiteter!

Når du bor på Sunday kan du vælge imellem at ingen måltider er inkluderet eller at en morgenmadsbuffet er inkluderet. 

På værelset har du også et lille tekøkken, hvor du selv kan ordne din mad, og kun 200 m fra hotellet ligger der et supermarked.

Mod betaling

Mad og drikkevarer.

Tæt på turistfavoritten Ialyssos

Hotellet ligger ca 800 m fra Ialyssos, hvor du har et bredt udvalg af shopping, restauranter og barer. Ca 50 meter fra hotellet har du et busstoppested hvorfra der kører busser ind til Rhodos by på ca. 15-20 minutter.

På hotelområdet kan man spille billard og airhockey mod betaling. Wifi er gratis over hele hotelområdet og værelserne. Nogle aftener om ugen i højsæsonen arrangerer hotellet stemningsfuld live musik.

Mod betaling

Billard, airhockey

Enkle lejligheder med tekøkken

På Sunday bor du i typiske charterlejligheder men en enkel indretning, men her er rent og pænt og lejlighederne rengøres let seks gange om ugen. Alle værelser har fliselagt gulv, tv, elkedel, minikøleskab, balkon, pengeskab, gratis wifi og individuel aircondition. Strygejern og strygebræt kan men nemt låne fra receptionen. På badeværelset er der en brusekabine og en hårtørrer. Der er også et tekøkken med følgende udstyr, men opvaskemiddel og karklude er der ikke. Der er en kaffemaskine til rådighed, men kaffe bør selv tage med sig.

Mod betaling

Pengeskab.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

På dobbeltværelset på ca 20 m² er der to rigtige senge og en sovesofa(190x80cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der er muligt at få en børnepris og der kan max bo tre voksne.

Dobbeltværelse duplex, 2-3 personer

Dobbeltværelse duplex, 2-3 personer

På dette anderledes dobbeltværelse på 20 m² får du to etager. Her er der to rigtige sengepladser og en sovesofa (190x80cm). På den øverste etage er soveværelset og på den nederste etage er der et lille opholdsværelse og et tekøkken. Der er en relativt stejl trappe som forbinder de to åbne etager. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der er muligt at få en børnepris og der kan max bo tre voksne.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Denne nyrenoverede familiesuite på ca. 45 m² har et separat soveværelse samt en opholdsstue. I soveværelset er der to rigtige sengepladser og i opholdsstuen to sovesofaer. Ved behov sættes der en ekstraseng ind i værelset. Værelset kræves mindst tre fuldt betalende, her kan bo fem voksne og det er muligt at få en børnepris.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections