Sunny Beach, Bulgarien

Sunny Day

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 0 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
350 m 
Centrum
1,5 km. 

Hotelværelser eller lejligheder tæt på centrale Sunny Beach

Sunny Day er et hotel med en herligt livlig atmosfære, beliggende i den nordlige del af Sunny Beach. På en ca. 15 minutters lang gåtur er du inde i populære Sunny Beachs livsfulde centrum.

Med enkelt indrettede værelser, et poolområde med nogle mindre rutsjebaner, en poolbar med en lille hyggelig tagterrasse og beliggenhed med restauranter og supermarkedet lige rundt om hjørnet har man, hvad der behøves for at nyde sin ferie.

Hotellet passer udmærket til alle; familier, par og unge som vil ud og opleve Sunny Beach i Bulgarien.

Pool med vandrutsjebaner

Poolen og poolområdet er hotellets hjerte, og her råder en livlig stemning. Midt i poolen findes en fin poolbar med en lille terrasse en trappe op. Skulle man få lyst til lidt at spise under dagen kan man bestille lidt lækkert fra restauranten som ligger i forlængelse af poolområdet. Til børnenes store glæde findes der også et par vandrutsjebaner.

Vil man holde sig opdateret med familie og venner derhjemme kan man mod betaling skaffe WiFi der fungerer ved poolområdet. Der findes endda mulighed for at leje madras til solsengene samt poolhåndklæder.

Fra hotellet er der cirka 350 m til den skønne sandstrand i Sunny Beach. Her findes der solsenge og parasoller som man kan leje. Hvis tørsten eller sulten skulle trænge sig på, finder der hyggelige tavernaer langs stranden, man kan besøge.

Vær venligst opmærksom på, at under højsæson kan det blive livligt, ganske højlydt og trangt med solstole og parasoller rundt om poolområdet. Badehåndklæder indgår ikke, og det er ikke tilladt at tage håndklæder fra hotelværelset til pool eller strand. Det kan være en god idé at medbringe et strandhåndklæde hjemmefra.

Mod betaling

Madras til solsenge og poolhåndklæder på hotellet. Mad, drikkevarer, solsenge og parasoller på stranden. WiFi i receptionen og ved poolen.

Forskellige måltidspakker

Når du bor på Sunny Day kan du bestille med morgenmad eller halvpension som tilvalg. Bestiller du hotelværelse indgår morgenmad med kaffe, te og juice. Hotellet ligger centralt med bare 1,5 kilometer til Sunny Beachs kerne, hvor du finder et bredt udbud af restauranter og barer.

Mod betaling

Morgenmad: Mad udover morgenmad. Alle drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden.

Halvpension: Mad udover morgen- og aftensmad. Alle drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden.

Udforsk Sunny Beach

Sunny Beach er definitionen af en pulserende ferieby og her råder en skøn og livlig feriestemning. Byen har et stort udbud af restauranter, caféer, gode barer, billig shopping og alt andet som hører sig til i en livlig turistby.

Tag gerne en tur til den smukke sandstrand som byder på fornøjelser af alle slags langs hele strandpromenaden. Her findes barer, restauranter, pubs, vandsport, tivoli og meget mere. Også om aftenen kan man ose rundt og suge den herlige energi til sig.

Sunny Beach er vel mest kendt for at være populært blandt de unge, men byen har meget at tilbyde – også for familier! Det er en rigtig god familiedestination med et stort udbud af aktiviteter for hele familien og for alle aldre.

Enkle, fine værelser

På hotellet kan man bo i dobbeltværelser eller i lejligheder som er friske, enkelt indrettede og alle med balkon eller terrasse, hvor størrelsen kan variere en del. Alle værelser og lejligheder er udstyret med brusekabine, individuel air condition, TV, et lille køleskab og alle er delvist med gulvtæppe. Deponeringsboks findes i hotellets reception

Mod betaling

Deponeringsboks i receptionen.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Enkle, friske værelser på cirka 28 m² som er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa som måler 180x130 cm. Her kan man bo op til to voksne og 2 børn. Værelset kræver minimum to fuldt betalende og op til to børn har mulighed for at få børnepris. Det er muligt at bestille denne rumstype som enkeltværelse mod et tillæg.

Etværelseslejlighed, 2-4 personer

Etværelseslejlighederne er cirka 45 m² og er indrettet med et simpelt tekøkken samt et lille bord og stole. Lejligheden har fire rigtige senge, hvoraf to af dem er enkeltsenge som måler 90x190 cm. Her kan man bo op til fire voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og op til to børn kan få børnepris.

Toværelseslejlighed, 3-5 personer

Toværelseslejlighederne er cirka 60 m² og er indrettet med et simpelt tekøkken samt køkkenbord og stole. Lejligheden har to soveværelser med fire rigtige senge, hvoraf i det ene soveværelse finde to enkeltsenge som måler 90x190 cm og i det andet soveværelse findes en dobbeltseng. En sovesofa er placeret i den lille stue og måler 130x180 cm. Her kan man bo op til fire voksne og et barn. Rummet kræver minimum tre fuldt betalende og op til to børn kan få børnepris.

Sunny Beach

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer.

Her har du en cirka 6 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten. De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar

Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader.

En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra