Side, Tyrkiet

Sunrise Resort

Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 27 respons
Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 27 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
Centrum
8 km 

For dig, som gerne vil have mange valgmuligheder

Sunrise Resort er et stort All Inclusive hotel i skønne, grønne og velplejede omgivelser, der byder på et hav af aktiviteter for hele familien. Overalt på hotellet er der frodigt med masser af blomster, palmer og her er en behagelig, fredfyldt stemning med masser af luft og god plads. All Inclusive hotellet ligger ved en 500 meter lang, skøn strand med gode muligheder for at slappe af. Du kan vælge mellem flere forskellige pooler, der ligger i små oaser på området, ligesom der er et vandland med flere hurtige vandrutsjebaner.

Sunrise Resort ligger lige op til søsterhotellet Starlight Resort, og som gæst har du mulighed for at bruge faciliteterne og deltage i aktiviteterne på begge hoteller! Du kan også nyde store dele af det brede All Inclusive udbud begge steder.

Vælg enten at bo i hovedbygningen, hvor der enten er hav- eller landudsigt, eller i en af de hyggelige villaer, der ligger spredt i den frodige have.

Hos Nazar har vi kategoriseret vores hoteller i Premium; Nazar, Holiday og Value Collection. Dette hotel er et af vores fine familiehoteller med All Inclusive og høj kvalitet og en del af vores Holiday Collection.

Vælg pool efter humør

Sunrise Resort har flere forskellige pooler på det grønne område, hvor der henholdsvis indbydes til afslapning eller til mere fart over feltet. Du har også fri adgang til poolerne på Starlight, så du vil med garanti kunne finde noget, der passer til dig!

Der er 11 vandrutsjebaner, hvoraf er de fem er for de lidt større børn og legelystne voksne, mens tre af dem er til børn og tre er minirutsjebaner. Området omkring de store vandrutsjebaner er super flot udformet, og for at komme op til toppen af vandrutsjebanerne, går man ind i en stor mølle, hvorfra de alle starter fra. For de mindste børn, er der et sjovt lille soppebassin med sandbund, at plaske rundt i.

Nedenfor Sunrise Resort kan du nyde den smukke, brede sandstrand, hvor du kan slappe af, gå en tur i vandkanten eller tage en tur ud på molen, hvor der råder en hyggelig og afslappet atmosfære. Her er der selvfølgelig også solsenge og parasoller frit tilgængelige. Vandet bliver hurtigt relativt dybt.

Håndklæder til pool og stranden kan fås på hotellet.

Nyd glæderne ved All Inclusive-ferie

Når du rejser på All Inclusive ferie med Nazar er det let og overskueligt for du skal ikke bekymre dig over hvor næste måltid skal indtages, og ligeledes slipper du for bekymringerne om hvad tingene koster. På ferien på Sunrise Resort kan du i dén grad nyde glæderne ved All Inclusive ferie, da der virkelig er et stort, lækkert og varieret udbud af god mad. I hovedrestauranten serveres der flere gange dagligt i store buffeter.

Der findes adskillige barer, hvor der serverer sodavand, øl, drinks og snacks. Blandt herlighederne i All Inclusive kan nævnes; gözleme (lækker tyrkisk specialitet), bagels, samt the, kage og is om eftermiddagen.

Du kan nyde lækkerierne og glæderne ved All Inclusive ferie på både Sunrise Resort og søsterhotellet, men hovedmåltiderne skal altid indtages på Sunrise.

Såfremt der er plads kan du, én gang i løbet af din ferie, uden ekstra betaling, spise på enten temarestauranten Sini Turk, der serverer lækre tyrkiske retter eller på Middelhavsrestauranten. Middelhavsrestauranten ligger på Starlight Resort.

Hvis du har lyst til at prøve andet, kan du – mod betaling – se frem til ikke færre end 11 lækre temarestauranter, der specialiserer sig i blandt andet det mexicanske, japanske, indiske, italienske og franske. Fire af dem ligger på Sunrise Resort, mens de andre ligger på Starlight Resort. Vær opmærksom på at temarestauranterne er meget populære, og vi anbefaler derfor at du bestiller bord i god tid.

 

Mod betaling

Friskpresset juice (dette er uden omkostninger ved morgenmad), visse importerede drikkevarer, temarestauranterne (udover det inkluderede besøg på enten SiniTurk eller Middelhavsrestauranten) og roomservice.

Underholdning for store og små

Sunrise Resort har deres egen internationale børneklub for børn mellem 4-12 år, hvor der er passionerede aktivitetsguider, som arrangerer sjove lege og aktiviteter med og for børnene. Om aftenen er der minidisco, hvor de danseglade børn kan få lov til at give den gas på dansegulvet.

For de lidt større børn mellem 13-16 år er der en ungdomsklub med PlayStation, klatrevæg og forskellige sportsaktiviteter – teenagerne kan med andre ord også have en aktiv ferie med nye venner.

Alle vandhundene kommer til at trives her da det børnevenlige hotel har hele 11 vandrutsjebaner i vandlandet. Heraf er de fem er for større børn og legesyge voksne, mens de tre er til børn og tre er minirutsjebaner. Der er også et lille, sjovt soppebassin med sandbund, der er et sikkert hit blandt de allermindste.

Et hav af muligheder for sjove familieaktiviteter

Hvis du og familien elsker at være aktive, lave konkurrencer og finde på ting sammen, så kommer I til at elske Sunrise Resort!

Her findes mange slags sport og aktiviteter, såsom bowling, bordtennis, billard, squash, klatrevæg, beachvolley, minigolf, dart og tennisbaner. Der udbydes også mange aktiviteter i og omkring poolen, fx vandpolo og vandaerobics. Nogle gange arrangeres der yoga og turneringer i bueskydning, dart, petanque og meget andet i de grønne og frodige omgivelser. Dig, som er over 16 år og gerne vil træne på ferien, kan besøge hotellets fitnesscenter, hvor der er flere maskiner.

På Sunrise Resort findes der et fint amfiteater, hvor der flere gange om ugen arrangeres aftenunderholdning. Aktivitetsguiderne arrangerer forskellige festlige events i løbet af sommeren, ofte med forskellige temaer, såsom poolparty, white party og retrofester.

Skulle du få lyst til at shoppe, så findes der en del butikker i en skøn arkade i form af en kunstig grotte, der helt klart er et besøg værd. Denne grotte og flere af aktiviteterne finder sted på Starlight Resort.

 

Mod betaling

Bowling, billard, spillerum, minigolf, vandsportsaktiviteter, fodboldbaner, putting green og driving range.

Vælg det værelse, der passer lige dig!

Sunrise Resorts tilbyder flere forskellige værelsestyper, og det er lige at finde det som passer til dig og din families ønsker og behov! Det er muligt at bo i lækre værelser i de villaer, som ligger overalt i det frodige og blomsterrige hotelområde. Du kan også bo i hovedbygningen, hvor der både er værelser med enten havudsigt eller udsigt til land. 

Værelserne i Villaerne

Alle værelserne er lyse, indbydende og har balkon. Der er fri wifi, centralstyret aircondition, tv, minibar, der bliver fyldt daglig med øl, sodavand og vand, kaffe og the, safety box, brusekabine, føntørrer og badetøfler. Der er parketgulv på alle værelserne.

Dobbeltværelse Club, 2-3 personer

Dobbeltværelse Club, 2-3 personer

Disse værelser er ca. 28 m² og har to rigtige sengepladser og også en sovesofa (190x90 cm). Værelserne kan både ligge i stueetage eller på 1. etage og have balkon. Dobbeltværelse Club kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få barnepris på et barn. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod tillæg. 

Deluxeværelse Club, 2-4 personer

Deluxeværelse Club, 2-4 personer

Deluxe værelse Club er ca. 32 m², og dermed en anelse større end de almindelige dobbeltværelser Club. Der er to rigtige sengepladser, en sovesofa samt en ekstra seng, som begge måler 190x90 cm. Værelserne kan både ligge i stueetage eller på 1. etage og have balkon. Deluxe værelse Club kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få barnepris på et barn. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Familiesuite Club, 3-4 personer

Familiesuite Club, 3-4 personer

Familiesuite Club værelserne er ca. 52 m² fordelt på et soveværelse og en stue. Her er fire rigtige sengepladser og en hyggelig sofagruppe. Denne værelsestype kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max fire voksne og det er muligt at få barnepris på et barn. 

Familiesuite Duplex Club, 3-5 personer

Familiesuite Duplex Club, 3-5 personer

Denne familiesuite ligger på 1. etage i villaerne og er ca. 65 m². Suiten er fordelt på to etager i form af et stueplan med spiraltrappe, der leder op til et loft. Der er åben forbindelse mellem begge etager. I værelsets stueetage er der soveværelse samt stue, og på loftet er der to seperate senge. Denne værelsestype kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max fem voksne og det er muligt at få to børnepriser. 

Værelserne i hovedbygningen

Alle værelserne i hovedbygningen på Sunrise Resort er lyse og indbydende og har balkon med enten land- eller havudsigt. Der er fri wifi, centralstyret aircondition, tv, minibar, der dagligt bliver fyldt med øl, sodavand og vand, kaffe og the, safety box, badekar, hårtørrer, og badetøfler. Der er gulvtæppe på alle værelserne. 

Dobbeltværelse med landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse på ca. 28 m², med to rigtige sengepladser samt en sovesofa (190x90 cm). Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo max tre voksne og det er muligt at få barnepris på et barn. Mod tillæg kan værelset bookes som et enkeltværelse.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2 personer

Dobbeltværelse med havudsigt, 2 personer

Dette værelse er et dobbeltværelse med skøn havudsigt på ca. 25 m², hvor der er to rigtige sengepladser. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende, men kan bookes som enkeltværelse mod tillæg. 

Stort og rigtigt lækkert spacenter

Er du gæst på Sunrise Resort, og vil forkæle dig selv lidt ekstra, skal du tage hen i det helt urolige spacenter på søsterhotellet Starlight. Dette store og smukke spacenter har alt du behøver for at slappe af, koble af fra hverdagen og rigtig komme i feriestemning. Indretningen er i orientalsk stil og meget behageligt.

Du kan mod betaling prøve gode oplevelser såsom saltrummet, snefontænen og tropical adventure-bruseren. Der findes også tyrkisk bad og sauna, der frit kan anvendes mellem kl. 9-14. Mod betaling kan du prøve nogle af de mange, afslappende behandlinger. Her tilbydes alt fra klassiske massager til unikke behandlinger, hvilket kunne være Cleopatra-mælkebad eller algewrap!

 

Mod betaling

Behandlinger og afbenyttelse af spacenterets faciliteter, med undtagelse af tyrkisk bad og sauna mellem kl. 9-14.

Sunrise ligger ca. 10 km fra Side, som du kan besøge ved at tage taxi.

Vær venligst opmærksom på at temarestauranterne er ret populære, og da de ikke har plads til så mange mennesker som i hovedrestauranten anbefaler vi at du bestiller bord i god tid.

Vær opmærksom på, at vandet på stranden bliver relativt hurtigt dybt, og stranden derfor ikke er speciel børnevenlig.

Infinitypoolen er forbeholdt gæster over 16 år.

Tennisbanerne er kun åbne i perioden 15. juni-31. august, og vi anbefaler her at booke i god tid. Visse af aktiviteterne, samt shopping og spacenter, befinder sig på søsterhotellet Starlight

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections