Side, Tyrkiet

Sunrise Resort

Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 87 respons
Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 87 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
Centrum
8 km 

Sunrise Resort er slaraffenland for jer som gerne vil opleve lidt af hvert på ferie!

Sunrise Resort ligger i skønne grønne, velplejede omgivelser og byder på et hav af aktiviteter for hele familien. Overalt på hotellet er der frodigt med masser af blomster, palmer og der er en behagelig, fredfyldt stemning med masser af luft og god plads. Hotellet ligger ved en 500 meter lang, skøn strand, hvor der både er mulighed for at slappe af, men også for at være aktiv med et utal af vandsportsaktiviteter. Du kan vælge mellem flere forskellige pools, der ligger som små oaser på området, ligesom der er et vandland med flere vandrutsjebaner. Sunrise Resort ligger op og ned af søsterhotellet Starlight Hotel, og  du kan benytte dig af faciliteterne på begge hoteller. Flere af aktiviteterne på Sunrise Resort ligger på Starlight.

I kan vælge at bo enten i hovedbygningen, hvor der både er værelser med både hav- og landudsigt eller i værelser i de villaer, som ligger spredt rundt om på hotelområdet i de grønne omgivelser.

Du kan både slappe af og være aktiv

Nyd den skønne, lange strand, hvor du både kan slappe af, gå en tur i vandkanten eller en tur på hotellet Pier, hvor der er en hyggelig og afslappet atmosfære. 

Hvis du ikke kun vil slappe af, er det også mulighed for eventyr til vands er der mange sjove og spændende vandsportsaktiviteter–– disse er dog mod ekstrabetaling.

Der er flere forskellige pools rundt om på området, hvor der henholdsvis indbydes til afslapning eller til mere fart over feltet.

I vandlandet er der ikke mindre end 11 vandrutsjebaner. Heraf er de fem for større børn og legesyge voksne, mens de seks vandrutsjebaner er til børn (tre af disse er mini rutsjebaner). Området omkring de store vandrutsjebaner er super flot udformet, og for at komme op til toppen af vandrutsjebanerne, går man ind i en stor mølle, hvorfra de alle starter fra.

Nyd glæderne ved All Inclusive-ferie

Når du rejser på All Inclusive-ferie med Nazar er det let og overskueligt, og du skal ikke bekymre dig over hvor næste måltid skal indtages, og ligeledes slipper for bekymringerne om hvad tingene koster.

På Sunrise Resort kan du i dén grad nyde glæderne ved All Inclusive-ferie, da der virkelig er et stort, lækkert og varieret udbud af god mad. I hovedrestauranten serveres der flere gange dagligt appetitvækkende buffeter med et stort udvalg. I løbet af dag- og aftentimerne er der adskillige barer, serverer sodavand, øl, drinks og snacks. 

Blandt herlighederne i All Inclusive på Sunrise Resort kan også nævnes; gratis is om eftermiddagen, bagværk, Gözleme (lækker tyrkisk specialitet), bagels, samt te og småkager om eftermiddagen.

Bemærk venligst, at du kan nyde lækkerierne og glæderne ved All Inclusive-ferie i løbet af dagen og aftenen på både Sunrise Resort og søsterhotellet, men at hovedmåltiderne skal nydes på Sunrise. 

Såfremt der er plads kan du også spise uden ekstra betaling en gang under din ferie på temarestauranten Sini Turk, som serverer lækre tyrkiske retter.

Hvis du har lyst til at prøve andet end hovedrestauranten, kan du – mod betaling – se frem til ikke færre end 11 lækre temarestauranter, som specialiserer sig i blandt andet det mexicanske, japanske, indiske, italienske og franske køkken. Fire af disse temarestauranter ligger på Sunrise Resort, mens de andre ligger på Starlight. Vær venligst opmærksom på at temarestauranterne er ret populære, og da de ikke har plads til så mange mennesker som i hovedrestauranten anbefaler vi at du bestiller bord i god tid.

Mod betaling

Friskpresset juice (gratis ved morgenmad), visse importerede drikkevarer, alle temarestauranterne (på nær Sini Turk temarestauranten, hvor du én gang på ferien kan spise uden mere-betaling.), room service.

Noget for små og store – og alle vandhundene

Sunrise Resort har deres egen internationale børneklub for børn mellem 4-12 år, hvor der er professionelle aktivitetsguider, som arrangerer sjove lege og aktiviteter med og for børnene. Om aftenen er der Mini Disco, hvor de danseglade børn kan få lov til at give den gas på dansegulvet.

For de lidt større børn (mellem 13-16 år) er der en TeenageClub med Playstation, klatrevæg og forskellige sportsaktiviteter.

Der er også masser af herlige muligheder for vandhundene, da der er i alt 11 vandrutsjebaner. Heraf er de fem for større børn og legesyge voksne, mens de seks vandrutsjebaner er til børn (tre af disse er mini rutsjebaner). Der er også et lille, sjovt soppebassin med sandbund som er et sikkert hit blandt de allermindste.

Et hav af muligheder for sjove familieaktiviteter

Hvis du og familien elsker at være aktive og måske nyder at lave små turneringer familien imellem på jeres ferie, så vil I elske Sunrise Resort! Det er simpelthen et slaraffenland af muligheder for sjove, udfordrende og underholdende aktiviteter.

Her er et utal af muligheder, herunder: bowling, bordtennis, billard, squash, klatrevæg, basket ball bane, Beach Volley, mini golf, mini fodboldbane, dart, tennisbaner (åben mellem 15. juni-31.august – her anbefales det at booke tid).

Der er også rigtig mange aktiviteter i og omkring poolen (som vandpolo & vandaerobic), ligesom der også arrangeres jævnligt arrangeres aerobic, step, yoga, bocciaturneringer og meget andet rundt i de grønne, frodige omgivelser.

Når mørket falder på vil I heller ikke komme til at kede jer.  Der er flot amfiteater, hvor der flere gange om ugen er aftenunderholdning. De dygtige aktivitetsguider organiserer mange forskellige festlige events i løbet af sommeren – ofte med forskellige temaer, det kan være pool party, white party, retro-fester m.m.

Hvis du har brug for fornødenheder eller lyst til lidt let shopping, så ligger der lidt forskellige butikker på Starlight. Disse ligger i en kunstig grotte, og alene udformning af dette er et besøg værd.

Flere af de ovennævnte aktivtiter foregår måske på hotel Starlights område.

Mod betaling

Bowling, billiard, Game Centret (elektroniske spil), minigolf, alle vandsportsaktiviteter, fodboldbaner, Putting Green og Driving Range. 

Vælg det værelse der passer dig!

Sunrise Resorts tilbyder flere forskellige værelsestyper, og det er lige at finde det som passer til dig og din families ønsker og behov. Det er muligt at bo i lækre værelser i de villaer, som ligger overalt på det frodige og blomsterrige hotelområde. I kan også bo i hovedbygningen, hvor der både er værelser med enten havudsigt eller udsigt til land. Værelserne er beskrevet herunder:

Værelserne i Villaerne:

Alle værelserne er lyse og indbydende og har balkon. Der er gratis WiFi, Central Aircondition, tv, Mini bar der bliver fyldt daglig med øl, sodavand og vand, kaffe og te-faciliteter, deponeringsboks, brusekabine, hårtørrer og badetøfler. Der er parketgulv på alle værelserne. 

Dobbeltværelse Club, 2-3 personer

I dobbeltværelse Club, som ligger i villaerne i den store, frodige have, har du ca. 31 m² at boltre dig på. Det er en dobbeltseng og også en sovesofa (185x90 cm) på værelset. Værelserne kan ligge både i stueetage eller på 1.etage og har balkon.

Dobbeltværelse Club kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo max. tre voksne og det er muligt at få barnepris på et barn. Det er muligt – mod tillæg – at booke værelset som et enkeltværelse.

 

Familiesuite Duplex Club, 3-5 personer

Disse værelser kan ligge både i stueetagen eller på førstesalen af villaerne, og er ca. 65 m². På den niveau man kommer ind på, er der et soveværelse og en stue og på niveauet over er der et værelse med en sovesofa (185x90 cm). Selvom værelset er i to niveauer er den øverste etage i åben forbindelse med etagen under.  

Denne værelsestype kræver mindst tre fuldt betalende, og der kan bo max. fem voksne og det er muligt at få barnepris på to børn. 

Familiesuite Club, 3-4 personer

Familiesuite Club-værelserne er ca. 52 m² fordelt på et soveværelse og en stue. Der er en dobbeltseng, to enkeltsenge og et lille hyggeligt siddeområde.

Denne værelsestype kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og det er muligt at få barnepris på 1 barn. 

Værelserne i Hovedbygningen

Alle værelserne er lyse og indbydende og har balkon med enten land- eller havudsigt. Der er gratis WiFi, Central Aircondition, tv, minibar, der dagligt bliver fyldt med øl, sodavand og vand, kaffe og te-faciliteter, deponeringsboks, badekar, hårtørrer, og badetøfler. Der er gulvtæppe på alle værelserne. 

Dobbeltværelse med landudsigt, Hovedbygningen, 2-3 personer

Velindrettet dobbeltværelse på ca. 28 m², hvor der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge, samt en sovesofa (185x90 cm). Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo max. tre voksne og det er muligt at få barnepris på et barn. Det er muligt – mod tillæg – at booke værelset som et enkeltværelse.

Dobbeltværelse med havudsigt, Hovedbygningen, 2 personer

Velindrettet dobbeltværelse på ca. 25 m², hvor der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende. Det er muligt – mod tillæg – at booke værelset som et enkeltværelse.

Når du vil forkæle dig selv

På søsterhotellet Starlight er der et lækker spa og wellness-område, hvis du virkelig vil forkæle dig selv og bare koble helt af på ferien. Du kan frit benytte det tyrkiske bad og saunaen mellem kl. 9-14, mens de mange selvforkælende behandlinger er mod betaling på stedet.

Der er også et træningscenter med flere træningsmaskiner, hvis formen skal holdes ved lige under ferien. Dette kan benyttes af personer fra 16 år.

Mod betaling

Thalasso pools, Bio Sauna, Sne springvand, Tropical Adventure-brusebad, Salt indåndings rum, Massage og diverse skønhedsbehandlinger. Bemærk venligst at disse behandlinger foregår på hotel Starlight.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra