Olympos, Tyrkiet

The Vegan Lodge

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
2,5 km 
Centrum
10 km 

Markedets første veganske All Inclusive-hotel

Hos Nazar har vi længe ledt efter et sted, hvor vi kan tilbyde noget helt anderledes end vi gør på de større hoteller. På The Vegan Lodge har vi fundet netop dette!

The Vegan Lodge er det helt rigtige sted for dig, som værdsætter og prioriterer bæredygtighed, og er bevidst og tager et aktiv valg om hvorledes du vil leve og spise – også når du er på ferie. Et sted, hvor du kan komme helt ned i gear i naturskønne omgivelser og fokusere på dit eget velbefindende i afslappende atmosfære. Et sted, hvor miljøaspekter, dyrevelfærd og en sund, naturlig livsstil altsammen går op i en højere enhed.

Maden som serveres her er 100 % vegansk og indeholder ingen animalske produkter. Uanset om du er veganer, vegeterianer, flexiterianer, pesketerianer eller blot vil prøve at leve sundere uden at skulle give afkald på komfort, smukke omgivelser og behagelige bekvemmeligheder, så vil du nyde din ferie på The Vegan Lodge. En stor del af grøntsager og frugter kommer fra deres egen grøntsagshave, og her er aldrig langt fra jord til bord.

Der er en tilbagelænet, harmonisk og virkelig fredfyldt atmosfære på hotellet. Du slapper af i hængekøjer, gyngesofaer og i hyggelige stråtækte pavilloner, omgivet af små bassiner med blomster, papyrus og rislende vandløb. Med blot 34 værelser på det 30.000 m² store, naturskønne område er The Vegan Lodge en idyllisk lille perle og en skøn oase et godt stykke væk fra mainstream-turismen.

Hotellet er bygget i naturlige materialer, og med respekt for og tanke på bæredygtighed og miljøet. En del af hotellets elektricitet kommer fra deres solpaneler, som også varmer vandet på værelserne.

The Vegan Lodge ligger i den smukke Olympos region ved Antalya, cirka 1,5 times kørsel fra Antalya lufthavn. Ikke langt fra de bjergrige omgivelser ligger skønne strande side om side med historiske udgravninger og kulturelle skatte. Hotellet er en sand lille perle, og det eneste af sin slags i Tyrkiet.

Privat transfer fra lufthavnen til hotellet tur/retur er inkluderet i rejsens pris.

The Vegan Lodge er en del af vores Value Collection, som er vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

 

 

Forfriskende pools og skønne strande

Når varmen og solen nydes i de smukke omgivelser er det pragtfuldt at kunne tage en forfriskende, svalende dukkert. Der er to pools på hotellet. Den ene pool ligger lige ved hotellets bar og restaurant, mens den anden og lidt mindre pool, ligger lidt mere afsides og idyllisk på hotellets bjergskråning, omgivet af krogede oliventræer og granatæbletræer. Det er virkelig balsam for sjælen at holde ferie i så frodige og afslappende atmosfære, og tænk engang at kunne nyde den smukke udsigt over Taurus bjergene og hotellets have, mens du slapper af ved og i poolen.

Selvom du bor lidt fra alfarvejen, kan du sagtens tage en svømmetur og bade i det smukke turkisblå hav, som Tyrkiet er så kendt for. Ligesom der er to pools at vælge imellem er der ligeledes to dejlige strande nær hotellet at vælge imellem. Den ene strand ligger i smukke omgivelser ved ruinerne af den antikke by Olympos blot to kilometer fra hotellet og den betagende Adrasan bay beach ligger syv kilometer fra hotellet. Der er shuttle-bus til begge strande mindst én gang om dagen – som udgangspunkt ud om morgenen og hjem om eftermiddagen, men dette kan tilpasses efter behov.

 

Stranden ved Olympos er en del af et udgravningsområdet, og det er altså en virkelig smuk og fin oplevelse at besøge stranden, hvor du går igennem ruinerne og udgravningerne. Det er en meget uspoleret strand, og omgivelserne gør det til en helt særlig oplevelse. Stranden er stenstrand og her er ikke megen skygge. Det kan også anbefales at have en tykkere underlag med at ligge på, da stenene bliver temmelig varme. Her er ingen kiosker, offentlige toiletter og lignende, så medbring derfor drikkevarer, solcreme og hvad I må have behov for på strandturen.

Adrasan bay beach ligger smukt i en fin bugt, og også her er der klart turkisblåt vand og stenstrand, her kan du leje solsenge og parasoller.

Ved Olympos stranden betales der et mindre indgangsgebyr, da stranden ligger ved den antikke by af samme navn, som er en historisk seværdighed.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så vi anbefaler at du tager disse med hjemmefra.

 

Mod betaling

Indgang til stranden ved Olympos, samt leje af solsenge og parasoller på strandene.

Lækker 100 % vegansk mad

Hotellet serverer 100 % vegansk mad. Al mad og drikkevarer er plantebaseret og indeholder ingen animalske produkter. Maden er lækker og indbydende, tilberedt med passion og inspireret af Middelhavskøkkenet.

Dit ophold på The Vegan Lodge er “Vegan All Inclusive”, men i en lidt mere“light” udgave end på de andre hoteller, hvor Nazar tilbyder All Inclusive-ferier. De tre hovedmåltider er alle inkluderet, og mens morgenmaden og aftensmaden serveres som buffet, serveres frokosten tallerkenanrettet. Til måltiderne er der et glas drikkevare (alkoholisk eller ikke-alkoholisk) inkluderet i prisen. Ligeledes er der te og filterkaffe inkluderet ved måltiderne. Dagen lang er der naturligvis al det vand du kan drikke (dette står i vanddispensere), ligesom al den lækre bryggede urtete og tyrkiske te du kan drikke er inkluderet.

The Vegan Lodge har deres egen grøntsagshave, hvor en stor del af hotellets grøntsager og frugter dyrkes, og her er aldrig langt fra jord til bord. De grøntsager som hotellet ikke selv dyrker, hentes og handles i lokalområdet og i særdeleshed på søndagsmarkedet. På hotellet er der blandt andet en fin olivenlund, clementin-træer og ikke mindst granatæbletræer, som i maj måned blomster smukt. I oktober høstes de og der laves lækker granatæblejuice af de pressede frugter, som du som gæst kan nyde godt af.

I dagstimerne er serveres der i den lille Vegan Bistro forskellige pastaretter, salater og snacks – disse er mod betaling.

Den hyggelige bar er et dejligt samlingspunkt for hotellets gæster, særligt efter aftensmaden, hvor stemningen er afslappet og dagens indtryk fordøjes.

 

Mod betaling

Mad i Vegan Bistro. Alle drikkevarer, udover det glas som er inkluderet ved måltiderne. Alle drikkevarer i baren. Al kaffe som ej er filterkaffe, Pukka te og andre særlige tesorter.

Herligt virvar og masser af dyr

The Vegan Lodge er oplagt for familier, som vil prøve en ferie i mere rolige og harmoniske omgivelser, hvor fokus er på at være sammen som familie, og på de mange naturoplevelser i de smukke omgivelser.

Med seks søde hunde, fire kalkuner, otte høns og 16 kælne katte, samt en del skildpadder er her et herligt virvar, og de mange dyr bidrager til den afslappede, familiære stemning på stedet. De fleste børn plejer at være meget begejstrede for alle disse søde dyr, og en ikke helt uvæsenlig del af tiden går med at hygge om og lege med disse.

De to pools er naturligvis også et sikkert hit på de lune sommerdage. Her er også en mindre legeplads.

Yoga, vandreture og skøn afslapning

Mindst en gang om dagen kan du deltage i en times yogaundervisning på hotellet, og der er intet mindre end tre skønne yogasale på Vegan Lodge. Disse kan frit benyttes til egenpraksis, når der ikke er holdundervisning i gang. Også i yogasalene er her fredfyldt og en yderst behagelig ro. Den ene sal er lys og åben med fritlæggende trebjælker og store vinduespartier, mens en anden har en dejlig terrasse med udsigt til de omkringliggende bjerge og grønne omgivelser. Det er intet mindre end magisk at lave sine solhilsner og hjerteåbnende asanas i disse naturskønne, harmoniske omgivelser – Namaste!

Benyt også gerne yogasalene, yogamåtterne, puderne og de øvrige faciliteter til mindfulness og meditative stunder og nyd at kunne fokusere på dig selv, dit velbefindende og komme i balance.

Hver morgen kan du deltage i en times vandretur med en guide, hvor I starter på hotellet og udforsker det naturskønne område og smukke omgivelser. Der er flere daglige aktiviteter, som bliver lavet ud fra antal af gæster. Når I ankommer til hotellet får I program over den kommende uges aktiviteter.

Det smukke bjergrige område gør, at det er populært område at klatre i bjergene – i den nærliggende by Olympos tilbydes der undervisning i dette.

Cirka 200 meter fra hotellet er der et busstoppested, hvorfra bussen i den ene retning kører til nærliggende Adrasan Village, som er en lille lokal by, hvor der om søndagen er marked. Tager du bussen i modsatte retning, passerer bussen hovedvejen mod Kemer og Antalya, og her er det muligt at skifte til en anden lokalbus. Hvis I vil leje bil for at udforske området noget mere, kan hotellet være jer behjælpelig med dette.

Her er wifi på Vegan Lodge, men både hastighed og forbindelse kan variere.

 

Mod betaling

I nogle perioder arrangeres der aktiviteter på hotellet, for eksempel danseundervisning og sportsundervisning. Nogle af disse vil være mod betaling, og dette vil fremgå af det ugentlige program I får udleveret ved ankomst.

Værelser i naturmaterialer

Alle værelserne er bygget i naturmaterialer og enkelt indrettet med træ dekor, og i en stil som harmonerer med omgivelserne, og som er tro mod hotellets ånd og de naturskønne omgivelser.

Alle værelserne har badeværelser med brusekabine, separat aircondition, elkedel med et mindre udvalg af urtete, og safety boks.

Dobbbeltværelse, 2-3 personer

Dobbbeltværelse, 2-3 personer

Værelset er ca. 22 m² og har tre almindelige sengepladser. Dobbeltværelserne ligger enten i stueplan eller på 1.etage. Her kræves min. to fuldt betalender og der kan maks. bo tre personer. Det er muligt at få børnepris på ét barn.

Familieværelse, 3-5 personer

Familieværelse, 3-5 personer

Familieværelset er ca. 27 m² og har fire almindelige sengepladser – to af disse er køjesenge. Der er ligeledes en sovesofa som måler 190x90 cm, og et minikøleskab. Her kræves min. tre fuldt betalende og der kan maks. bo fem personer, heraf maks. tre voskne. Det er muligt at få børnepris på to børn.

Olympos

The Vegan Lodge ligger i naturskønt i frodige omgivelser omgivet af tæt skov og betagende bjerge. Hotellet ligger i Olympos-regionen ca. 125 km øst fra Antalya. Der er ingen masseturisme i området og du er et stykke fra alfarvejen i uberørte omgivelser. The Vegan Lodge og Olympos er det idelle sted for dig som søger ro og balance, og som ønsker en fredfyldt ferie med god service.

Som så mange andre steder i verden blev dette hyggelige område først kendt af, og populært blandt rygsæksrejsende, og stilen i området bærer fortsat præg af dette. Der er en lidt bomehé-agtig stemning, og en meget tilbagelænet atmosfære. Turismen i området er fortsat rimeligt begrænset, og i Olympos er der egentlig blot et par mindre hoteller, som er tiltænkt de gæster der leder efter et alternativ til de store hoteller. I centrum af Olympos er der flere hyggelige cafeer, små butikker og et par restauranter. I Adrasan er der hver søndag lokalt marked, hvor det er lokale varer og ikke de sædvanlige souvenirbutikkers udbud.

Der er mange forskellige muligheder for at udforske og nyde området, da der er vandreruter, bådturer og spændende historiske steder, som I kan besøge. Gelidonya Lighthouse, som ligger på den berømte Lycian Way trekking rute, tilbyder unikke vandrestier og betagende udsigter.

De historieinteresserede vil begejstres over at besøge Olympos og Phaselis. Phaselis gamle by har eventyrligt smukke mosaikker en fin havn som ligger blot 25 km fra hotellet. Seværdigheden Chimera (Yanartas), Olympos´ evige flamme, med små naturlige flammer, er blot 19 km fra The Vegan Lodge.

Transfer fra lufthavnen til hotellet tur/retur er inkluderet i rejsens pris.

The Vegan Lodge er ikke egnet til gangbesværede.

Grundet hotellets beliggenhed i skovrigt område, er her en del både myg og fluer. Vi anbefaler at tage insektmiddel med hjemmefra, samt at tage sig de vanlige forholdsregler med lange bukser i skumringstiden, således at de største gener undgås. 

Selvom der er Wifi på hele området kan hastighed og forbindelsen variere.

En gang om måneden kommer der en dyrelæge og tilser dyrene. Dyrene tilhører ikke hotellet, men de betragtes både som stedets faste gæster og medarbejdere, og de er højt skattede blandt personalet. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections