Faliraki, Rhodos

Tinas Plus

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 17 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 17 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
800 m 
Centrum
800 m til Faliraki, 12 km til Rhodos by 

Moderne hotel nær Faliraki

Tinas Plus er et lille nyrenoveret hotel i moderne stil. Hotellet er tæt på Falirakis livlige centrum hvor der er et godt udbud af restauranter, butikker, cafeer og natteliv. Bare en taxitur derfra ligger Rhodos by med shopping og restauranter for en hver smag.  

Hotellet har pool med solstole hvor du kan nyde af dovne dage i solen. Vil du hellere mærke sandet mellem tæerne er Falirakis strand bare 10 minutter fra hotellet. 

På hotellet findes der en restaurant, gratis wifi og værelserne er for op til fire personer. Morgenmad indgår i prisen og halvpension kan tilkøbes. 

Tinas Plus er af den græske stat officielt klassificeret som et to-stjernet hotel, men hos Nazar har vi synes vi – pga. den nylige gennemgribende, flotte renovering og hotellets generelle standard sammenholdt med vores andre hoteller - at dette hotel fortjener vores 3 n ´er.

Moderne og afslappende poolområde

På Tinas Plus kan man nyde af dovne dage ved poolen. Hvad enten du vil nyde solens stråler eller tage en kold drink i skyggen så findes der mulighed for det ved poolområdet. Der er nemlig både gratis solstole og en bar, med forfriskninger mod betaling, ved poolen. Der er også en separat børnepool.

Falirakis herlige sandstrand ligger kun 800 meter fra hotellet. På stranden kan man leje solsenge og parasoller. 

Bemærk at hotellet ikke tilbyder håndklædeservice til pool og strand, så husk at få nogle med hjemmefra.

Morgenmad eller halvpension

Når du bor på Tina Plus indgår en kontinental morgenmadsbuffet med tilhørende kaffe, te og juice. Hvis du vælger halvpension er det morgenmad og aftensmad som indgår. Aftensmaden serveres på hotellets restaurant, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige retter pr aften. Der findes også en bar hvor du kan bestille drikkevarer mod ekstra betaling. 

Faliraki by har et stort udvalg af restauranter og barer for en hver smag, til dem der gerne vil spise ude eller få en drink. 

Mod betaling

Drikkevarer til maden.

Fine værelser med smuk udsigt

På Tinas Plus bor du i lyse værelser med udsigt mod terrassen eller bjergene. Dobbeltværelserne er renoverede i moderne stil. Alle værelser har balkon, klinker, individuel air condition, minikøleskab, deponeringsboks (mod betaling), tv og vandkoger. På badeværelset er der dusch og hårtørrer. 

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelset på cirka 20 m² kræver mindst to fuldt betalende og her kan max. bo tre voksne., Her er to rigtige sengepladser. Værelset har balkon som vender mod terrassen eller bjergene.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections