Colakli/Side, Tyrkiet

Trendy Aspendos

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

7 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 meter 
Centrum
Side 12 km, Çolaklı 3 km 

Elsket af stamgæster

Trendy Aspendos er et af de mest etablerede femstjernede hoteller i Sideområdet. Det er en del af den succesfulde hotelkæde Trendy som er kendt for høj kvalitet og elsket af sine stamgæster. Trendy Aspendos er, som navnet afslører, inspireret af romersk arkitektur og den mere antikke stil. Hotellet kan flotte sig med at være en rigtig stamgæstfavorit, og det er ikke uden grund. Hotellets haveområde minder mere om en park med skyggefulde træer, stier ned til stranden, et skønt poolområde og dejlige hjørner til solbadning.

Bred sandstrand og poolområde i parklignende have

Hotellets store hovedpool ligger centralt mellem de to bygningskomplekser og er delt op med to broer mellem de forskellige dele, som giver bedre adskillelse for aktiviteter og afslapning. Nyd et par kolde drinks på poolbarens terrasse eller i skyggen på en solseng. 

Der er også masser plads for børn at boltre sig på, med to sjove vandrutsjebaner i børnepoolen og en mindre overdækket pool for de helt små for at beskytte mod solen. 

Der findes desuden tre vandrutsjebaner for voksne og de lidt større børn i et separat poolområde i hotellets pragtfulde have.

Stranden på Trendy Aspendos er lavvandet og bred med finkornet sand perfekt til at bygge sandslotte og skulpturer – hvem ved, måske kan man blive inspireret af hotellets romerske arkitektur? På stranden såvel som ved poolen findes der godt med solsenge og god plads i skyggen. Der findes også en snackbar ved stranden når tørsten og lækkersulten melder sig.

Mot betalning

Vandsport på stranden.

Nyd et glas vin i autentiske omgivelser på hotellets vinbar

Maden på Trendy Aspendos – både morgen, middag og aften – er rigtig god og varieret. Der er en god blanding af, hvad det tyrkiske køkken har at byde på, og velkendte klassikere, som man aldrig kommer uden om. Morgenmad, sen morgenmad og frokost serveres i en hovedrestaurant mens aftensbuffeten serveres i en anden restaurant. I aftenbuffetrestauranten er der også børnebuffet udformet som en veteranbil.

Hvad med at prøve en af de fire temarestauranter som findes på hotellet? Såfremt der er plads, kan du frit besøge alle fire restauranter, én gang på hver, i løbet af din ferie. Vælg mellem italiensk, tyrkisk, kinesisk, eller Middelhavstema som mest serverer fisk. Alle restauranter har åbent 2-5 dage per uge og den tyrkiske og Middelhavsrestauranten ligger udendørs, og derfor er åbningstiderne afhængig af vejret, og de har åbent 15. maj – 15. oktober. Husk at reservere bord i god tid!

To absolutte favoritter for de voksne er vinbaren og ølstuen, hvor man kan nyde vin og øl i autentiske omgivelser om aftenen.

På hotelområdet findes der desuden to snackbarer, en nede ved stranden som fungerer som selfservice og en for enden af hotellets have som serverer snacks fra menu samt salat, frugt og dessert fra buffet. Her bliver der desuden serveret sen morgenmad i højsæsonen og når vejret tillader det, og det er vældig populært da der er dejlig skygge og smuk udsigt til stranden.

Læg også vejen forbi det hyggelige lille patisserie, der frister med kager og spændende bagværk til den søde tand, når du trænger til lidt fornyet energi om eftermiddagen.

Skulle man blive sulten efter et diskobesøg eller efter hovedrestaurantens lukketider, så finder der også en bistro som serverer supper og lettere måltider på visse tidspunkter om aftenen og natten.

Masser af vandplask og leg for børn i alle størrelser

For hotellets børn og barnlige sjæle er der to forskellige pools med vandrutsjebaner. En til de mindre børn og en til de lidt større. Der findes desuden en overdækket pool for de mindste så de kan plaske rundt uden at blive solbrændte. I løbet af dagen er der også forskellige aktiviteter rundt om i området, som arrangeres af hotellets internationale børneklub. 

Tæt ved stranden er der en legeplads så lege lidt ”på land” mellem svømmeturene. Og der findes endvidere en legeplads med trampolin i den store have ikke langt fra hovedpoolen. Hvis man vil spendere lidt tid indenfor om aftenen kan man også bruge tid på hotellets spillerum hvor der findes både bowling og playstation.

Mod betaling

Spillerum.

Aktiviteter fra morgen til aften

I amfiteateret er der underholdning om aftenen og det står hotellet animationsteam for. Om dagen kan du spille tennis, beachvolley, dart, billard, bowling eller bordtennis. Der er gratis trådløst internet i lobbyen, ved poolen og på værelserne.

Hvis de lækre buffeter er ved at sætte sine spor, så kan du holde dig i form i fitnessrummet. Her finder du de mest almindelige træningsmaskiner.

Animationsteamet arrangerer forskellige sportsaktiviteter og lege i løbet af dagen og man kan frit deltage om man lyster.

Om aftenen kan man tage en bowlingturnering eller spille noget andet i hotellets spillerum. Hvad med et spil kort eller andet brætspil som der også er specielt tilegnede områder for?

Mod betaling

Spillerum, billard, bowling, lys på tennisbane.

Praktiske værelser med plads til op 7 personer

På Trendy Aspendos bor du i praktiske værelser med laminatgulv og central aircondition, tv, telefon, deponeringsboks, minibar som hver dag bliver fyldt op med vand og sodavand, elkedel med kaffe og te samt gratis wifi. Alle værelser har enten balkon, undtagen familiesuite med landudsigt som har fransk balkon.

Mod betaling

Deponeringsboks.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dette værelse er cirka 24 m² og har en to rigtige sengepladser og mulighed for at stille en ekstraseng som måler 85x180 cm ind. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge mellem landudsigt, delvis havudsigt (Seaside) eller havudsigt, de to sidste mod et tillæg. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 3-4 personer

Dette værelse er cirka 32 m² og består af to separate værelser med en dør imellem. Der er fire rigtige sengepladser. Suiten kræver minimum tre fuldt betalende, det kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge mellem landudsigt, delvis havudsigt (Seaside) eller havudsigt, de to sidstnævnte mod et tillæg.

Dobbeltværelse med køjeseng, 2-4 personer

Dette værelse er cirka 24 m² og i princip det samme som dobbeltværelset, men dette har en dobbeltseng og en køjeseng som måler 80x180 cm for hver seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og to børn og det er muligt at få to børnepriser. 

Connection Room, 5-7 personer

Her får du én familiesuite og et dobbeltværelse opdelt med en fælles korridor, og værelset er således cirka 56 m². Der er separat indgang til begge værelser fra den lille korridor og der er to badeværelser på denne værelseskombination. Her er seks rigtige sengepladser og mulighed for at stille en ekstraseng ind som måler 85x180 cm. Værelset kræver minimum fem fuldt betalende, der kan bo maks. syv personer og det er muligt at få to børnepriser.

Dobbeltværelse Roof, 2-3 personer

Dette værelse er cirka 21 m² og ligger på hotellets øverste etage, og har dermed skrånende loft. Her er to rigtige sengepladser og mulighed for et stille en ekstraseng ind som måler 85x180 cm. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn og det er muligt at få én børnepris.

Ren afslapning

Når du har brug for en pause fra solens varme stråler, eller du helt enkelt bare vil belønne dig med ren afslapning, skal du prøve det dejlige wellnesscenter. Her findes der både det tyrkiske bad, hamam, sauna og jacuzzi som kan anvendes gratis. 

Der findes også flere muligheder for behandlinger som for eksempel massage, peeling og skønhedsbehandlinger, som kan fås mod ekstra betaling.

Mod betaling

Behandlinger.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra