Lara/Antalya, Turkiet

Trendy Lara

Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 39 respons
Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 39 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
450 m 
Centrum
25 km 

Luksuriøst familiehotel tæt på lufthavnen

Trendy kæden har mere end 20 års erfaring med flere forskellige succesfulde hoteller, og Trendy Lara er deres nyeste familiemedlem. Sikre din plads på dette trendy familiehotel, som kun har en halv times transporttid fra lufthavnen.

Hotellet har en unik beliggenhed, omgivet af fyrretræer og lige ud til en flod som flyder ned til stranden. En to minutters bådtur tager dig til stranden hvor sandet er blødt og gyldent og solsengene står på stribe. Opholdet er All Inclusive, og en af barerne er åbent døgnet rundt. 

Du kan vælge i mellem enten at bo i hovedbygningen, i en af de fine villaer eller i et af værelserne i haven, som alle har en moderne og pæn indretning og skønne farver.

Flere forskellige pools, strand og vandrutsjebaner

På hotelområdet kan man finde flere forskellige pools at vælge i mellem. Ved hovedpoolen arrangeres der musik og aktiviteter, og der findes også en indendørs pool og en pool direkte udenfor villaerne. Vil poolene findes der solsenge og parasoller, som kan benyttes gratis.

Ved børnepoolen findes der farverige vandrutsjebaner for børn op til 15 år, og for voksne og de lidt større børn findes der yderligt fire vandrutsjebaner, nogle vildere end andre. Af sikkerhedsmæssige årsager er der begrænsninger i forhold til højde og alder på visse vandrutsjebaner. 

Sanstranden ligger ca 450 m fra hotellet, og selv her står der både solsenge og parasoller, som man frit kan benytte. Stranden ligger på den anden side af floden, og hotellet har en båd, der bekvemt tager dig frem og tilbage til stranden på kun to minutter. For dem som foretrækker en lidt mere aktiv ferie, er der mulighed for forskellige slags vandsport på stranden, mod betaling.  I strandbaren tilbydes der alle mulige slags forfriskninger, som indgår i All Inclusive-programmet. For at komme til stranden skal du tage på en to minutters bådtur, som arrangeres af hotellet. Båden sejler frem og tilbage flere gange om dagen.

Badehåndklæder kan lejes på hotellet, uden ekstra betaling.

Mod betaling

Vandsport.

Meget at vælge i mellem

Her behøver man aldrig at blive sulten eller tørstig! Hovedrestauranten serverer velsmagende bufféer til morgenmad, frokost og aftensmad, og i bistroen serveres der lidt enklere mad hele natten.

Rundt omkring på hotelområdet, findes der snackrestauranter, som serverer snacks på forskellige tidspunkter. Du kan vælge i mellem fx sandwitches og toasts, burgere, pizza, tyrkiske specialiteter som for eksempel gözleme og pide, kebab, is, frugt og vaffler. Det pænt indrettede konditoriet serverer gode kager, søde sager og drikkevarer i løbet af dagen.

Både ved poolene og på stranden findes der barer som serverer drinks, så du er altid i nærheden af forfriskninger! Lobbybaren er desuden åben hele døgnet rundt.

Trænger du til lidt afveksling fra hovedrestauranten, skal du vælge nogle af hotellets fem á la carte restauranter, med forskellige temaer: internationalt køkken, italiensk, græsk, asiatisk og et bøfhus. Disse kan besøges hvis der er plads, mod betaling. De fleste af de á la carte restauranter er placeret udendørs på et lille torv, hvor der er springvand og en scene, og her er en fantastisk atmosfære om aftenen.

Mod betaling 

Friskpresset juice, drikkevarer på flaske, à la carte-restauranterne.

Masser af aktiviteter i børneklubben!

Den flotte og farverige børneklubben egner sig til børn på 4-12 år, og her bliver der arrangeret flere forskellige aktiviteter. Børneklubben er international, og arrangerer masser af sjove aktiviteter både indendørs og udendørs. Hvad siger i til for eksempel ansigtsmaling, minibasket, spil, bowling og kreativitet?

Et andet hit blandt de små feriegæster, er selvfølgelig vandrutsjebanerne! Ved børnepoolen er der fire farverige vandrutsjebaner som børn op til 15 år vil elske at flyve ned af. For voksne og de lidt ældre børn findes der yderligere fire andre vandrutsjebaner, hvor nogle er vildere end de andre. Af sikkerhedsmæssige årsager er der begrænsninger i forhold til højde og alder på nogle af vandrutsjebanerne.

Der er også en ungdomsklub, hvor teenagere kan mødes og have det sjovt med deres jævnaldrende.

Stort udvalg af aktiviteter – du bestemmer tempoet!

Med en ferie på Trendy Lara, findes der noget både for dem der vil have en aktiv ferie, og for en rolig ferie med masser af afslapning. 

Om dagen arrangeres blandt andet morgengymnastik, danselektioner, lege, step og aerobics, bordtennis, beachvolley, vandgymnastik i poolen, vandpolo og dart. Om aftenen kan du nyde de professionelle danse shows, musik shows og andre aftenshows for hele familien.

Hvad med at bruge lidt tid i hotellets spillehal med videospil og spilleautomater, efterfulgt af en runde af bowling med dine rejsepartnere?

Vil du hellere dyrke sport på egen hånd, kan du vælge i mellem tennis, fitness centeret og billard. Der er gratis Wifi på fælles områderne og på værelserne.

Der findes frisør og en del små butikker på hotelområdet, som sælger souvenirer, smykker og læder, og skulle du ville se mere af det lokale shopping udvalg, er det bare at tage ind til Antalya, som ikke ligger langt væk fra hotellet. Der findes både butikker i den gamle bydel, moderne shoppingcentre og lokale markeder.

Mod betaling

Oplyst tennisbane, billard, bowling, videospil, spillehal.

Fine værelser

De stilrene værelser, er indrettede med skønne farver og pæne detaljer. Alle værelser har balkon, gulvtæppe eller trægulv, elkedel med kaffe og te, minibar som fyldes op med vand, sodavand og øl, fjernsyn, central aircondition, deponeringsboks og wifi. På badeværelset er der en brusekabine og en hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

På dobbeltværelset på ca. 36 m², får du 2-3 rigtige senge, og en sovesofa (177 cm) som kan reddes ud til den sidste person. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og der er mulighed for at få en børnepris. Der kan max. bo tre voksne og et barn her. Værelset kan mod et ekstra tillæg, bookes som et enkeltværelse. Du kan vælge i mellem landudsigt, havudsigt eller begrænset havudsigt (Seaside), de to sidstnævnte mod et ekstra gebyr.

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på ca. 55 m², får du to soveværelser, og to badeværelser. Her findes der fire rigtige senge, og en sovesofa (177 cm) som kan reddes ud til den sidste person. Værelserne er adskilt af en lille gang. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, med mulighed for at få to børneprise og en børnerabat, og der kan bo max fire voksne og et barn her. Du kan vælge i mellem landudsigt, havudsigt eller begrænset havudsigt (Seaside), de to sidstnævnte mod et ekstra gebyr.

Familiesuite Duplex hovedbygningen, 3-5 personer

I denne 2-etages familiesuite i hovedbygningen på ca 50 m2, får du to soveværelser og to badeværelser. Der findes fire rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 80x177  cm. Suiten kræver mindst tre fuldt betalende, det er muligt at få to børnepriser og en børnerabat og der kan maks. bo fire voksne og et barn.

Garden Room Large, 2-3 personer

På dette værelse på ca. 55 m², får du et værelse som deles af et par trappetrin. Der findes to rigtige sengepladser, samt en sovesofa (95 x 180 cm) som kan reddes ud til den sidste person. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo max. tre her. Der er mulighed for at få en børnepris. Denne værelsestype ligger enten i stueetage eller på første sal.

Duplex Suite, 2-3 personer

For jer som vil have masser af plads på ferien. I denne fine 2-etagevilla på cirka 110 m2 får du på den ene etage et soveværelse og et opholdsrum med et lille køkken og et bord samt et sofahjørne på den andre. Her findes to rigtige sengepladser og en sovesofa der måler 95x 180 cm. Værelset kræver mindst 2 fuldt betalende, det er muligt at få en børnepris og der kan maks. bo tre voksne her.

Ren afslapning!

Når du har brug for en pause fra solens varme stråler, eller du helt enkelt bare vil belønne dig med ren afslapning, skal du prøve det dejlige wellness center. Her findes der både det tyrkiske Hamam, sauna og dampbad som kan anvendes gratis. 

Der findes også flere muligheder for behandlinger som for eksempel massage, peeling og skønhedsbehandlinger, som kan fås mod ekstra betaling.

Mod betaling

Behandlinger.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra