Ialyssos, Rhodos

Trianta Hotel

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 41 respons
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 41 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
 
Centrum
50 m (Ialyssos) 

Dejligt lejlighedshotel midt i Ialyssos

Trianta Hotel er et populært by-hotel med egen pool, som er meget centralt beliggende. Bare nogle få minutters gang fra hotellet finder du et stort udvalg af restauranter og butikker. Ialyssos er bla kendt for sine mange historiske seværdigheder, hvoraf Fillerimos hill er den mest kendte og virkelig et besøg værd.

Værelserne/lejlighederne er rumlige og har egen balkon. Samtlige er udrustet med eget køkken for selvforplejning. 

Bemærk venligst at køretøjet der anvendes til lufthavnstransfer, både ved ankomst og afgang, ikke nødvendigvis har mulighed for at køre helt op foran dette hotel. Dette på grund af den lokale trafikindretning of snævre gader. Vær derfor venligst forberedt på at skulle gå ca 150 meter med din bagage.

Rummelig pool

Hotellet har egen pool for voksne og en lidt mindre for børn. Heldigvis ligger der også en fin sandstrand kun nogle få minutters spadsergang fra hotellet.

Selvforplejning

Hotellet har ingen egen restaurant, men det er muligt at tilkøbe en morgenmadspakke samt snacks I løbet af dagen.  Til morgenmaden indgår kaffe, te og et glas juice. Da hotellet er centralt beliggende i Ialyssos er der tæt til forretninger og restauranter. 

Lejlighed med fuldt udstyret køkken

Samtlige lejligheder har egen balkong og nogle af dem byder på panoramaudsigt over Filerimos bjerget. Bemærk venligst at air condition og trådløst internet koster ekstra. Sikker opbevaring findes i form af deponeringsboks, som dog koster ekstra. 

Studio, 2-3 personer

Lejlighederne er på ca 30 m2 og kræver mindst to fuldt betalende. Der kan bo maks. tre i værelset. Her findes 2 rigtige sengepladser og der er mulighed for en ekstra sengeplads i form af sovesofa.  

Lejlighed, 2-4 personer

Lejlighederne er på ca 40 m2 og kræver mindst to fuldt betalende. Der kan bo maks. fire i værelset. Her findes 4 rigtige sengepladser.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra