Faliraki, Rhodos

Venezia Resort

Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 194 respons
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 194 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
2 km 
Centrum
1,5 km til Faliraki 

Nyrenoveret og familieejet All Inclusive-hotel

Venezia Resort er et familieejet hotel, hvor du får den perfekte kombination af personlig charme og friske omgivelser. Hotellet gennemgik i 2018 en stor renovering og udvidelse, hvor her blandt andet kom et område med et par vandrustjebaner, nye Deluxeværelser, nye dobbeltværelser med egen pool og en generel opfriskning.

Med cirka 26 ansatte er cirka 20 af disse fra samme familie, hvilket skaber en speciel og hjemlig følelse, og familiemedlemmerne behandler sine gæster som var de på besøg i deres eget hjem. Der serveres mange græske specialiteter, ofte med grøntsager og urter plukket fra hotellets have.

Familien lægger stor vægt og energi på at opretholde et personligt præg og stil. Omkring det hyggelige poolområde og i haven slænger bougainvilleaen sig langs væggene og palmerne giver tiltrængt skygge om eftermiddagen.   

Hotellet ligger tæt på både Kalithea og Faliraki, to af de mest populære feriebyer på Rhodos. Centrale Faliraki ligger bare 1,5 km borte og hertil kommer du let med lokalbussen, som stopper præcis udenfor hotellet.

Fra terrassen som tilhører hotellets restaurant har du en fantastisk udsigt over det kuperede og grønne terræn og det turkise hav i horisonten.

Vandrutsjebaner og fint poolområde

I 2018 blev der bygget et helt nyt område med et par vandrutsjebaner på Venezia. Her er også en lavvandet pool med et mindre stativ med et par små vandrutsjebaner, samt yderligere en pool.

Omkring alle pools står der solsenge og parasoller parat, så du kan nyde en dejlig dag i solen. Vil du have en pause fra poolen, så er der også en separat solterrasse med solsenge. En af hotellets pools ligger i haven, hvor træerne giver naturlig skygge om eftermiddagen. 

I poolbaren med tilhørende restaurant kan du bestille en svalende drink uden at begive dig for langt væk fra din solseng.  

Tre gange dagligt kører hotellets lille badebus ned mod stranden i Faliraki for at hente og aflevere badeglade gæster. Den hyggelige sandstranden ligger to km fra hotellet. Her kan solsenge og parasoller lejes mod betaling. 

Bemærk at der ikke er badehåndklæder på hotellet, så det er en god ide at tage disse med hjemmefra.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller på stranden.

All Inclusive – Let og bekvemt

Hver morgen serveres en generøs morgenbuffé i hovedrestauranten hvor også frokosten og middagen serveres. Cirka halvdelen af al mad som serveres på hotellet er lavet af råvarer fra hotellets egne haver og marker i nærheden. Alle lokale drikkevarer indgår i prisen mens cocktails, internationale drikkevarer og friskpresset juice er mod ekstra betaling. 

Mod betaling

Cocktails, internationale drikkevarer, friskpresset juice, mad og drikkevarer efter kl. 22.

Leg for store og små

Hvis børnene vil have en pause fra plask i poolen og vandrutsjebanerne, så er der en mindre legeplads. For de lidt ældre og voksne er der ogsåbillard mod betaling.

Der er en lille børneklub, hvor der er aktiviteter for børn mellem 6-13 år. Bemærk venligst, at børnene skal være i selskab med deres forældre/værge og ikke kan efterlades i børneklubben uden opsyn.

Der er underholdning 3-4 gange om ugen, og dette kan være både i dag og aftentimerne.

Der er gratis wifi i lobbyen og mod betaling på værelserne og ved poolen.

Hotellet ligger ca 1,5 kilometer fra Faliraki centrum hvor der er shopping, restauranter og natteliv. Det er nemt at tage sig til en golfbane, stranden og Falirakis vandland med lokalbussen som stopper udenfor hotellet.

Nyrenoverede værelser i grønne omgivelser

De fine og nyrenoverede (2018) værelser er i lyse farver med moderne detaljer. Alle værelsestyper har balkon eller terrasse, individuel air condition, klinkegulv, tv, minikøleskab og elkedel. Deponeringsboks er mod betaling. På badeværelset findes brusekabine og hårtørrer.

Bemærk venligst, at der ikke er elevator i alle hotelbygningerne.

 

 

Dobbeltværelse A, 2 personer

Dobbeltværelse A, 2 personer

Dette værelse er cirka 18-20 m² og her findes to rigtige sengepladser. Her kan bo to fuldt betalende, hverken mere eller mindre. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse B, 2-3 personer

Dobbeltværelse B, 2-3 personer

Dette værelse er på cirka 25 m² og her findes to rigtige sengepladser og en sovelænestol (192x75cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

Dette værelse er cirka 30-35 m² og her får du to rigtige sengepladser samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og det er muligt at få én børnepris.

Dobbeltværelse med pool, 2-3 personer

Dobbeltværelse med pool, 2-3 personer

Dette nybyggede (2018) værelse er cirka 25-30 m² og her har du direkte afgang til din helt egen pool! Her er to rigtige sengepladser samt ekstraseng ved behov. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo maksimalt tre voksne. Vær venligst opmærksom på, at børn under 12 år ikke kan bo i denne værelsestype.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten, som består af to seperate værelser på totalt ca. 50 m² (inklusiv balkon) har fire rigtige sengepladser samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, der kan maksimalt bo fire voksne og ét barn og det er muligt at få én børnepris.

Der er en lille børneklub, hvor der er aktiviteter for børn mellem 6-13 år. Bemærk venligst, at børnene skal være i selskab med deres forældre/værge og ikke kan efterlades i børneklubben uden opsyn.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections