Kemer, Tyrkiet

Viking Nona Beach

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Strand
0 meter 
Centrum
250 m 

Obs. Dette hotel indgår ikke længere i vores udbud. Se alle vores hoteller i Tyrkiet her

Viking Nona Beach er et populært All Inclusive-hotel med mange stamgæster og en perfekt beliggenhed i hyggelige Kemer. Det ligger lige ved stranden og i kort gåafstand til butikker, restauranter og cafeer. Der er en også en fin strandpromenade, som er et oplagt valg til en tidlig morgen-gåtur inden byen vågner.

Der er et hyggeligt poolområde, hvor der er behagelig og afslappet stemning, og som hotelnavnet antyder lige det lige ved stranden. Det er en dejlig stenstrand med klart og indbydende vand.

Viking Nona Beach er et af Nazars hoteller, hvor du får meget for pengene og en del af vores Holiday Collection hoteller.

Ligger lige ved stranden

Der er et hyggeligt poolområde, hvor der er behagelig og afslappet stemning. Ved poolområdet ligger også hotellets restaurant og en poolbar. Der er også en mindre børnepool.

Viking Nona Beach ligger, som navnet antyder, lige ved stranden. Det er en dejlig stenstrand og vandet er klart og indbydende. Her er solsenge og parasoller.

Mod betaling

Drikkevarer og mad på stranden.

Lad pengepungen blive hjemme

På Viking Nona Beach behøver du ikke at frygte for pengepungen, for når du rejser med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra! Du kan derfor nyde ferien med familien helt uden økonomiske bekymringer. Både morgenmad, frokost og aftensmad servereres som buffet i hotellets hovedrestaurant og kan nydes i restauranten eller på den store terrasse.

I løbet af dagen serveres der lettere snacks, som f.eks. tyrkisk gözleme, og i løbet af eftermiddagen er der kaffe og kage.

Mod betaling:

Friskpresset juice, importrede drikkevarer, drikkevarer på flaske, alle cocktails, tyrkisk kaffe, espresso, cappuccino, is (undtagen i tidsrummet 16:30-17), drikkevarer og mad på stranden, samt al mad og drikkevarer efter kl.23:00. 

Ren ferietid og afslapning

På Viking Nona Beach er der dømt ren afslapning og ferietid. Her er en behagelig stemning, og du kan nyde solen, varmen og flittigt bade i både pool og på stranden.

Der er fri wifi i lobbyområdet, mens det er mod betaling på værelset.

Mod betaling:

wifi på værelset

Pæne værelser

Værelserne på Viking Nona Beach er pæne og indrettet i lyse farver. Her er tv, individuel aircondition, telefon, safety boks (mod betaling), hårtørrer, minibar og balkon eller terrasse.

Mod betaling:

Safety boks, wifi, minibar, telefon

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 20 m² og her er to almindelige sengepladser, samt en ekstraseng som måler 190x90 cm. Her kan bo tre personer, heraf max. to voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. På badeværelset er der bruser. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelset er 35 m² og her er en dobbeltseng samt to enkeltsenge. På badeværelset er der badekar. Her kan bo max. fire personer, heraf max. to voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuiten er 45 m² og her er to almindelige sengepladser i det ene værelse, mens der er tre sengepladser i det andet værelse. Her kan bo max. fem personer og det er muligt at få børnepris på ét barn.

For at komme til stranden, skal du gå 20 meter, krydse strandpromenaden og så gå ned ad trapperne til stranden.

Noget støj fra området og trafikken må påregnes.

Der er niveauforskelle og trapper på hotellets områder.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter. En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections