Nyhed

Kemer, Tyrkiet

Viking Star

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
600 meter 
Centrum
450 meter 

Obs. Dette hotel indgår ikke længere i vores udbud. Se alle vores hoteller i Tyrkiet her

På det populære All Inclusive-hotel Viking Star i Kemer er det hyggelige poolområde hotellets naturlige samlingspunkt, og herfra kan du ligge og nyde udsigten til bjergene i horisonten, mens du soler og bader.

Her er en livlig stemning og hotellets aktivitetsteam underholder og arrangerer aktiviteter i både dag og aftentimerne. Viking Star har mange stamgæster og er en populær kending på det skandinaviske marked.

Om aftenen er poolområdet stemningsfuldt og her arrangeres både middag, mini disco og underholdning.

Hotellet ligger i gåafstand til butikker, restauranter og supermarked, og der er også et par butikker, et mini marked og en frisør på selve hotellet.

Viking Star er et af Nazars hoteller, hvor du får meget for pengene og en del af vores Holiday Collection hoteller.

Poolområdet er hotellets hjerte

Det hyggelige poolområde er hotellets naturlige samlingspunkt og herfra kan du ligge og nyde udsigten til bjergene i horisonten. Her er en livlig stemning og hotellets aktivitetsteam underholder og arrangerer aktiviteter i både dag og aftentimerne. Her er også en poolbar, hvor der også lidt snacks i løbet af dagen.

Om aftenen omdannes det til et stemningsfuldt område, hvor der er middag, mini disco og underholdning.

Hvis du gerne vil have en forfriskende dukkert i Middelhavets blå bølger, så kører hotellets shuttlebus til en nærliggende strand, der ligger blot 600 m fra hotellet, hvor der er også er solsenge og parasoller til hotellets gæster.

De mindste børn har deres egen lille runde børnepool med en lille rutsjebane. Der er også en indendørspool med en lille integreret børnepool.

Mod betaling:

Al mad og drikkevarer på stranden

Tænk ikke over hvor I skal spise

Det er skønt at rejse på ferie med All Inclusive, da du slipper for at skulle tænke over hvor man nu skal spise næste gang, og på hvad det koster - med All Inclusive er det allerede betalt hjemmefra og den største beslutning er hvad du mon skal vælge buffeten.

Morgenmaden, frokosten og aftensmaden på Viking Star serveres som buffet, og det er muligt at sidde både indendørs og udendørs. I løbet af eftermiddagen serveres der kage, kaffe og the.

Alle lokale drikkevarer indgår i All Inclusive-programmet.

Mod betaling:

Friskpresset juice, importerede drikkevarer, is, tyrkisk kaffe, espresso, cappucino Alle drikkevarer på Picadilly dicso og i vitaminbaren, alle drikkevarer på temarestauranten samt besøg på denne udover det første besøg som er inkluderet. Al mad og drikkevarer på stranden

International miniklub

Børnene kan hygge sig og måske få nye venner i den internationale børneklub.

Masser af aktiviteter

Hotellets aktivitetsteam sørger for at lave fællesaktiviteter for hotellets gæster ved, i og omkring poolen. Det kan f.eks. være vandpolo eller vandaerobic.

Også om aftenen er der underholdning og aktiviteter, og ved området omkring poolen er der mini disco og aftenunderholdning. Hvis du vil ryste træbenet, er der også diskotek på hotellet.

Du kan også udfordre dine medrejsende til en omgang bordtennis, tennis, dart eller billard.

Hotellet ligger i gåafstand til butikker, restauranter og supermarked, og der er også et par butikker, et mini marked og en frisør på selve hotellet.

Der er fri wifi i lobbyområdet, mens det er mod betaling på værelset.

Mod betaling:

Wifi på værelset, frisør, bordtennis, billard og aktiviteter i spillerummet.

Nydelige værelser

Værelserne på Viking Star er lyse og nydelige. Her er tv, central aircondition, minibar, safety boks, hårtørrer og der er laminat på gulvet. Alle værelserne har balkon.

Mod betaling:

Safety boks, telefon, minibar, room service

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dette værelse er 22 m² og her er to almindelige sengepladser samt en ekstraseng, som måler 90x190 cm. Her kan bo maks. tre personer, heraf maks. to voksne og det er muligt at få børnepris på et barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Dette værelse er 25 m² og her er to almindelige sengepladser i soveværelse, samt en sovesofa til børnene i stuen. Her kan bo maks. fire personer, heraf maks. to voksne og det er muligt at få børnepris på et barn.

Køjesengsværelse, 2-4 personer

Køjesengsværelse, 2-4 personer

Dette værelse er 22 m² og her er to almindelige sengepladser samt en køjeseng. Her kan bo maks. fire personer, heraf maks. to voksne og det er muligt at få børnepris på et barn. 

Familieværelse connection, 2-4 personer

Familieværelse connection, 2-4 personer

Dette værelse er 45 m² og består egentlig af to dobbeltværelser med en dør imellem de to værelser. Der er to almindelige sengepladser i hvert værelse. Her kan bo maks. fire personer, og det er muligt at få børnepris på et barn. Disse værelser ligger på øverste etage og balkonerne på disse værelser har en muret væg. 

Nyd en spa-behandling

Her er en fint spa, hvor du kan slappe af ved indendørspoolen, få et selvforkælende tyrkisk bad i hamamet eller få en afslappende behandling for krop og sjæl.

Mod betaling:

Alle behandlinger

Børneklubben er åben mellem 14/5 og 15/10

Hotellets musik, underholdning og diskotek kan være forstyrrende for visse værelser, ligesom den nærliggende moské kan opfattes som støjende.

Noget støj fra området og trafikken må påregnes.

Der er niveauforskelle og trapper på hotellets områder.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter. En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections