Nyhed

Kemer, Tyrkiet

Viking Suite

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
1 km 
Centrum
300 m 

Obs. Dette hotel indgår ikke længere i vores udbud. Se alle vores hoteller i Tyrkiet her

Viking Suite er et glimrende lejlighedshotel med mange stamgæster, som er glade for den venlige, gode og personlige service og den afslappede, behagelige atmosfære. Hotellets hjerte er det hyggelige poolområde, hvor der bades, hygges og hvor feriestemningen for alvor mærkes.

Der kører shuttlebus til en nærliggende strand, så det er også muligt at tage en forfriskende dukkert i Middelhavet.

Du bor i lejligheder og kan nyde godt af hotellets All Inclusive-program.

Hotellet ligger i udkanten af byen og i gåafstand til butikker, restauranter og supermarked.

Viking Suite er en del af Value Collection, som er en samling af vores prisvenlige hoteller.

Slap af ved poolen eller tag en tur til stranden

Hotellets hjerte er det hyggelige poolområde, hvor der bades, slappes af og hvor du for alvor kommer i feriestemning. Udover at være det naturlige samlingspunkt i dagtimerne, når solens stråler og skønne varme nyder, så er det også her at aftenunderholdningen foregår et par aftener om ugen.

Hvis du gerne vil have en forfriskende dukkert i Middelhavets blå bølger, så kører hotellets shuttlebus til en nærliggende strand, hvor der er også er solsenge og parasoller til hotellets gæster.

Der kan lånes badehåndklæder mod et gebyr. Alternativt kan du tage disse med hjemmefra.

Børneklub og legeplads

Der er en lillebørneklub, hvor børnene i højsæsonen kan hygge sig med andre børn.

Der er også en lille legeplads og så er en del af poolen børnepool.

Lyse lejligheder

Lejlighederne på Viking Suite er lyse og moderne og indrettet i behagelige farver. Der er telefon, tv, aircondition, hårtørrer og der er klinkegulv. Der er et mindre køkken med det mest basale køkkenudstyr, elkedel, mikroovn og køleskab.

Mod betaling

Safetyboks og aircondition

To-værelseslejlighed uden balkon, 2 personer

To-værelseslejlighed uden balkon, 2 personer

Denne lejlighed er 25 m² og her er to almindelige sengepladser i soveværelset. Her kan bo to personer, hverken mere eller mindre. Denne lejlighed har ikke balkon. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

To-værelseslejlighed med balkon, 2-4 personer

Denne lejlighed er 30 m² og her er to almindelige sengepladser i soveværelset, samt to ekstra senge i stuen. Disse måler 90x190 cm. Her kan bo maks. fire personer og det er muligt at få børnepris på to børn. Denne lejlighed har balkon.

To-værelseslejlighed med balkon, ingen måltider, 2-4 personer

Denne lejlighed er 30 m² og her er to almindelige sengepladser i soveværelset, samt to ekstra senge i stuen. Disse måler 90x190 cm. Her kan bo maks. fire personer og det er muligt at få børnepris på to børn. Denne lejlighed har balkon. Opholdet i denne lejlighed er uden forplejning.

Tre-værelseslejligheder, 4-5 personer

Denne lejlighed er 45 m² og her er to soveværelser med to almindelige sengepladser. I stuen er der ekstra seng, som måler 90x190 cm. Her kan bo maks. fem personer, heraf maks. fire voksne og det er få børnepris på et barn. Denne lejlighed har balkon.

Slap af i hotellets spa

Du kan få massage eller ansigtsbehandling i hotellets lille spa.

Mod betaling:

Alle behandlinger

Aftenunderholdningen ved poolområdet kan virke forstyrende for de lejligheder, som vender mod poolen.

Nogle værelser vender mod en lille gård eller mod en mur.

Der er en del trafik i området.

Børneklubben er åben 15.juni til 15.august.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter. En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections