Sunny Beach, Bulgarien

Wela Hotel

Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 90 respons
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 90 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
200 m 
Centrum
1 km 

Gåafstand til strand og centrum i Sunny Beach

Wela Hotel ligger i den nordlige og roligere del af Sunny Beach. Her er du i gåafstand til den finkornede sandstrand, som strækker sig langs hele byen, og også til det livlige centrum med shopping, restauranter og barer.

Det er et friskt og dejligt All Inclusive-hotel, som passer uanset om du rejser med familien, med vennerne eller som par. Her bor du i lyse værelser med balkon, hvor I kan være op til seks personer. Du har et fint poolområde og her er flere muligheder for aktiviteter til både store og små, samt wellnesscenter og fitnessrum.

Tæt på den finkornede sandstrand i Sunny Beach

Wela Hotel har et skønt poolområde med separat sektion til børn.

Solsenge og parasoller findes placeret rundt på området og en opfriskende drik i poolbaren er indenfor rækkevidde.

Fra hotellet er der cirka 200 m til den finkornede sandstrand som strækker sig langs hele Sunny Beach i form af en halvmåne. Her findes der solsenge og parasoller at leje samt hyggelige restauranter at besøge.

Poolhåndklæder findes ikke på hotellet og det er ikke tilladt at medbringe håndklæder fra hotelværelset til pool eller strand. Det kan være en rigtig god idé at medbringe eget poolhåndklæde.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller samt mad og drikke på stranden.

All Inclusive indgår

På Wela får du et velsmagende All Inclusive-program som indgår i prisen. Alle hovedmåltider serveres i hovedrestauranten, hvor du enten kan sidde indendøre eller ude på terrassen i skyggen.

I brunchrestauranten på hotellet serveres sen morgenmad og snacks i løbet af dagen og i poolbaren har man adgang til drikkevarer, hvis tørsten skulle melde sig.

Is, som er et must for mange på ferien, indgår i All Inclusive-programmet og serveres på specifikke tidspunkter i løbet af dagen.

Udover lobbybaren kan man sætte sig i natbaren, som har åbent under døgnets senere timer og få noget godt at drikke. Vær venligst opmærksom på, at natbaren ikke indgår i All Inclusive-programmet.

All Inclusive gælder til kl. 12:00 på hjemrejsedagen.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske og natbaren.

International børneklub og minidisco

Hotellet har sin egen internationale børneklub som står klar til at tage imod børn i alderen 4-12 år. Der arrangeres forskellige aktiviteter flere dage i ugen, samt minidisco om aftenen.

Ta’ en pause fra solsengen!

På hotellet findes der flere muligheder, hvis man vil tage en pause fra solsengen. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter for både store og små.

Ved poolen findes et stort skakspil man kan udfordre hinanden i, eller hvorfor ikke spille en runde minigolf?

Der er også mulighed for at spille volleyball eller fodbold på en mindre træningsbane.

Hotellet har både fitnessrum og wellnesscenter, der kan man vælge mellem forskellige massagebehandlinger eller måske besøge saunaen eller gå i tyrkisk bad.

Mod betaling

Alle behandlinger i wellnesscentret samt adgang til sauna og tyrkisk bad.

Værelser for op til seks personer

Du kan vælge at bo på et af de nyrenoverede værelser, som har moderne møbler og er indrettet i lyse farver.De andre værelser er enkelt og praktisk indrettede i behagelige toner og alle har balkon. På alle værelserne er der TV, safety boks, minikøleskab, central eller individuel air condition, gulvtæppe, brusekabine og hårtørrer.

I lobbyen på hotellet er WiFi gratis, men ønsker man det på værelset kan man få det mod betaling.

Mod betaling

WiFi på værelset og deponeringsboks som i visse tilfælde kan være placeret i receptionen.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelserne er cirka 30 m², indrettet med en dobbeltseng og en eller to sovelænestole der måler 66x180cm. Her kan man bo op til fire personer, maksimalt tre voksne og værelset kræver minimum to fuldt betalende.

Det er muligt at få én børnepris og denne værelsestype kan også bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse – Renoveret, 2-4 personer

Dobbeltværelse – Renoveret, 2-4 personer

De nyrenoverede dobbeltværelser er indrettet i en mere moderne stil end de normale værelser med moderne møbler og lyse farver. Dobbeltværelset er ca 30m² og har to almindelige sengepladser samt 1-2 stole, som kan slåes ud til seng. Disse måler 180x60 cm når de er udslået, hvilket er mindre end en normal seng. Her kan bo op til fire personer, heraf tre voksne, og der kræves mindst to fuldt betalende. Det er muligt at få en børnepris, og dette værelse kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Deluxeværelse, 3-5 personer

Deluxeværelse, 3-5 personer

Værelserne er cirka 45 m², indrettet med tre rigtige senge og to sovelænestole som måler 66x180 cm.

Her kan man bo op til fem personer, rummet kræver minimum tre fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris.

Deluxeværelse – Renoveret, 3-5 personer

Deluxeværelse – Renoveret, 3-5 personer

De nyrenoverede deluxeværelser er indrettet i en mere moderne stil end de normale værelser med moderne møbler og lyse farver. Dobbeltværelset er ca. 45 m² og har to almindelige sengepladser samt to stole, som kan slåes ud til senge. Disse måler 180x60 cm når de er udslået, hvilket er mindre end en normal seng. Her kan bo op til fem personer, og der kræves mindst tre fuldt betalende. Det er muligt at få en børnepris, og dette værelse kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Connection, 4-6 personer

Dobbeltværelse Connection, 4-6 personer

Connection-værelserne som er cirka 60 m² består af to dobbeltværelser forbundet med en dør. Her kan man være op til seks personer. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris.

Dobbeltværelse connection – Renoveret, 4-6 personer

Dobbeltværelse connection – Renoveret, 4-6 personer

De nyrenoverede værelser er indrettet i en mere moderne stil end de normale værelser med moderne møbler og lyse farver. Connection-værelserne er ca 60 m² og består af to dobbeltværelser som er forbundet af en dør og har plads til up til seks personer. Der kræves mindst fire fuldt betalende og det er muligt at få en børnepris.

Sunny Beach

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer.

Her har du en cirka 6 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten.

De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar

Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader. En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections