Aktuel information

Senest opdateret: 2020-08-25 kl. 12.00

Vi har valgt at annullere alle pakkerejser med charterfly i 2020

Vi gav vores gæster, der havde bestilt en rejse til 2020 muligheden for frit at vælge, om de ønsker at gennemføre deres rejse eller om de ville annullere den uden noget ”strafgebyr”. Mere end 80% af vores gæster svarede at de føler sig usikre ved at rejse i år, og meddelte derfor at de ønsker at blive hjemme. Vi respekterer selvfølgelig den beslutning og ønsker ikke at tvinge vores gæster til at rejse eller straffe dem med gebyrer. Vi har derfor valgt at annullere de pågældende rejser uden ekstra omkostning og vi har nu refunderet alle pengene.

Med vores gæsters input, vores egne tanker omkring dette års meget usædvanlige situation og for få bookede rejser, har vi valgt at aflyse alle charterrejser til Tyrkiet, Grækenland og Bulgarien. Vi mener at det er den eneste rigtige ting at gøre under disse omstændigheder.

Vil du stadig rejse?

Vi tilbyder pakkerejser med rutefly til Mallorca allerede i år, for dem som ønsker at rejse på egen hånd.

Vi kigger frem imod 2021

Vores sommerprogram 2021 består igen af Tyrkiet, med Pegasos-hotellerne, Grækenland med blandt andet Lindos Imperial og Sun Palace, samt Bulgarien med pragtfulde Aqua Paradise. Salget af rejser til 2021 er meget intenst, vi taler om 400% flere solgte rejser end sidste år på samme tid til 2020.

Information om Udenrigsministeriets rejsevejledninger i sommer

På grund af den nuværende pandemi, fraråder Danmarks Udenrigsministerium alle ikke-nødvendige rejser til flere forskellige lande. Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger løbende og hvis du har booket en pakkerejse til Mallorca med os i år, kontakter vi dig hvis rejsevejledningen påvirker din rejse. Mere information finder du på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan går det med tilbagebetalingen af aflyste/afbestilte rejser?

Vi har nu refunderet alle gæster, som har fået sin rejse aflyst. Vi har desuden udstedt gavekort til alle gæster, der tidligt valgte at aflyse deres rejser selv. For os er det utrolig vigtigt at vores gæster føler sig trygge ved at bestille en rejse uanset hvad der sker og det føles forkert, at nogen skal straffes med afbestillingsgebyrer i et år som dette. Tak til alle som har givet os positivt feedback i disse hårde tider, det betyder meget for os!

Er det sikkert at rejse?

Som rejsearrangører har vi ikke ekspertise inden for sundhedsspørgsmål. Derfor sætter vi som altid vores lid til de danske myndigheder, så som Udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen. Vi anbefaler også vores gæster til at følge deres anbefalinger og råd.

Kan jeg være tryg ved at bestille en rejse?

Ja, det kan du. Hvis myndighederne skulle fraråde at rejse til en bestemt destination, så rejser vi selvfølgelig ikke dertil. I så fald vil du kunne ombooke eller afbestille din rejse.

Kan Nazar overleve et år uden nogen drift?

Det korte svar er ja. Vi er en del af verdens største rejsegruppe TUI og vi har siden begyndelsen i 2004 haft en meget sund økonomi, og vi har klaret mange forskellige kriser som har påvirket rejsebranchen. Under denne krise har vi f.eks. ikke haft problemer med at tilbagebetale vores gæster, og jeg tror at vi er dem som har håndteret dette hurtigst af vores konkurrenter, netop fordi vi har en sund økonomi.

For mere information henviser vi til udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen.

Hvis du skal ud og rejse i sommer kan der stadig findes usikkerhed omkring hvilke sikkerhedsforanstaltninger og nye rutiner som gælder indenfor flyrejsen og på dit rejsemål pga. Covid-19. Hos Nazar ønsker vi, at du som gæst skal kunne føle dig tryg både inden og under din rejse og opfordrer dig til at læse informationen på denne side.

Siden opdateres løbende og vi anbefaler derfor, at du går ind og læser jævnligt. Vi vil også gøre opmærksom på at forskellige lande og / eller flyselskaber kan ændre deres anbefalinger uden at vi hos Nazar får information om det – det er derfor meget vigtigt at du som gæst, selv holder dig opdateret via myndigheders links som findes på denne side.

Her finder du opdateret information om foranstaltninger og rutiner på destinationer vi har rejser til, med hensyn til Covid-19.

Regler hos de forskellige flyselskaber afviger fra hinanden og opdateres løbende. Vi beder dig derfor om at læse om de mest aktuelle opdateringer samt flyselskabets regler for rejser, direkte fra flyselskabets hjemmeside. Links til de forskellige flyselskaber findes her

Mallorca (Spanien)

På denne side har vi samlet information om foranstaltninger og rutiner for dig som skal rejse til Spanien i sommer.

Information om obligatorisk FCS-formular

Til dig som skal rejse til Spanien, er det obligatorisk at udfylde en FCS-formular inden din afrejse, du modtager derefter en QR-kode som skal vises ved ankomst til landet. Dette gælder alle nationaliteter og aldersgrupper. Du finder formularen her

Rejsende som udfylder formularen, er selv ansvarlig for at alle oplysninger er korrekte. Hvis den rejsende er mindreårig eller funktionshindret kan formularen udfyldes af en værge, som har ansvar for at angivne oplysninger er korrekte. Alle rejsende skal udfylde formularen. Nazar kan ikke holdes ansvarlig for mulige fejl ang. dette dokument.

Hovedfakta om Mallorca (Spanien)

Her findes en oversigt over de nuværende vigtigste Covid-19 foranstaltninger i Spanien.

Afstand for social distance:

1,5 m.

Mundbind for voksne:

Mundbind er obligatorisk, ifølge de nyeste tilgængelige oplysninger, i det offentlige rum og udendørs. Undtaget er strande, ved poolområder og ved bla. sportsaktiviteter.

Mundbind for børn:

Børn under 6 år behøver ikke at bære mundbind, ifølge nyeste tilgængelige oplysninger.

Udgangsforbud:

Udgangsforbud gælder for de fleste områder mellem 22:00-06.00. Udgangsforbuddet gælder fra 1. november 2020 og 15 dage frem.

FCS-formular inden afrejse (obligatorisk):

For alle rejsende som skal rejse til Spanien, er det obligatorisk at udfylde en FCS-formular inden afrejse. Dette gælder alle nationaliteter og aldersgrupper. Du finder formularen her

Karantæne- og PCR-test (covid-19):

Der findes ingen obligatoriske karantæneforanstaltninger ved ankomst i henhold til de nyeste tilgængelige oplysninger. Der er heller ingen forpligtelser for en PCR-test (covid-19).

Turistbegrænsninger i Mallorca (Spanien)

De spanske myndigheder har udviklet regler og protokoller for hoteller, kunder, busser, strande og aktiviteter, der regulerer, hvordan turisme kan fungere sikkert. Der er blandt andet strenge regler på hoteller vedrørende servering af fødevarer, rengøring af værelser og offentlige områder, hvor tæt forskellige parter kan være i hotelområdet og ved indtjekning.

Godt at vide:

  • Grupper på mere end 6 personer anses som en sammenkomst og er ikke tilladt. Barer, natklubber og lignende holdes lukket og der findes restriktioner for restauranters lukketider, kapacitet og regler for social distance.
  • Servering af alkohol på bådture er ikke tilladt, og det samme gælder såkaldte fest-bådture og andre beværtninger med dagsfester og swimmingpools.
  • Rygning er desuden ikke tilladt på offentlige gader of andre udendørssteder hvor min af 2 m afstand ikke kan overholdes. Dette inkludere og vandpiber og lignende.

Nazar kan ikke holdes ansvarlig hvis myndigheder ændre regler uden at informere Nazar om dette. Nazars web-side opdateres løbende, når Nazar modtager opdateringer som kan bekræftes.

Hold dig opdateret:

Information fra den danske ambassade om rejser til Spanien finder du her


Kontakt os
Telefon
70 80 80 60 Åbningstider

Mandag - fredag:
09.00 - 17.00
Lørdag:
Lukket
Søndag:
Lukket


Chat
Har du et kort spørgsmål kan vi give dig et hurtigt svar via chatten.

Mail os
Du kan også kontakte os via mail.

info@nazar.dk