Vi på Nazar!


Administration

Dan Lundgren - Web Developer

Favorithotel Nazar: Pegasos World – perfekt for børnene!

Mitt bästa restips: Aktiver børnene og hold dem glade, så kan I tage det med ro og være glade :-)Tina Bengtsson - Editor

Favorithotel NazarRegnum Carya Resort! Alt er i topklasse og man har tænkt på alt ned til mindste detalje. All Inclusive konceptet er uovertruffent og personalet er ekstremt serviceminded - her følser man sig virkelig som en VIP! Derudover er værelserne de bedste vi har i vores program - store, moderne og flotte.

Mit bedste rejsetips: Skriv en rejsedagbog og lav et fotoalbum eller kollage når du er kommet hjem. Det er både nemmere og sjovere end at bladre hundredevis af usorterede billeder igennem - både for dig selv og hvis hvis du vil vise det til andre! Det er en måde at mindes ferien på og noget, som er sjovt at tage frem længe efter, man er kommet hjem igen. 


Björn Carlsson - Sales & Product Coordinator

Favorithotel Nazar: Side Star Elegance - fantastisk beliggenhed, nye, flotte faciliteter, god mat og venligt personale.

Mit bedste rejsetips: Prøv nye rejsemål, også selvom den seneste ferie var nærmest perfekt. Der er så utroligt meget at se og opleve i verden. At se nye miljøer og kulturer gør, at du vokser som menneske.


Vigdis Engenes - Operation Manager

Favorithotel Nazar: Jeg sætter stor pris på luksus og det lille ekstra når jeg er på ferie, og derfor vælger jeg gerne Premium, og favoritten er helt klart Regnum Carya Resort! Med blandt andet en golfbane, eventyrspark, syv pools, strand, international børneklub, sportsbar, konditiorie og helt FANTASTISK fine værelser her er virkelig noget for hele familen!  

Mit bedste rejsetips: Tag på en udflugt, udforsk, opdag, prøv lokal mad og drikke - så lærer du stedet og landet bedre at kende! Ellers kan man slappe af med en god bog og nyde ferien med venner og familie.


Johanna Persson - Overseas Coordinator

Favorithotel Nazar: Mit favorithotel er Side Star Elegance i Side. Bedre beliggenhed er svær at finde. Hotellet ligger lige ved den lavvandede og fantastisk dejlige strand i Side. Der er også en dejlig strandpromenade, som går hele vejen ind til centrum langs havet. Som prikken over i'et, så har hotellet en af de bedste baklavaerne jeg har smagt på et hotel (og jeg har prøvet en masse, da jeg arbejdede som guide i mange år).

Mit bedste rejsetips: Tag ud og oplev de lokale feriesteder og områder rundt omkring. Jeg plejer altid at tage en dag eller to midt i ferien enten med en lejebil eller en spændende udflugt så man kommer ud og ser noget natur, prøve god mad og tage fine feriebilleder.


Jenna Niemi - Quality Coordinator

Favorithotel Nazar: Jeg kan godt lide Ramada Plaza og Regnum Carya Resort, hvor jeg har holdt ferie. Ramada har en rigtig smuk udsigt og flotte værelser med tanke på at det er et Holiday Collection hotel. Regnum er mere luksuriøst og her kan man spise så meget Magnum is, man vil. Der er alt imellem himmel og jord, men det er ikke så fedt når ferien er slut...

Mit bedste rejsetips: Rejs til steder, hvor du ikke har været før. Det, jeg selv elsker, er lokalbefolkningen, kultur, mad, vin og at tage på en roadtrip og se området.


Michael Bronzini - IT Manager

Favorithotel Nazar: Jeg kan godt lide mange af Nazar hotellerne, men hvis jeg skule vælge et, så bliver det Delphin Imperial - hotellet med den gode mad, de bedste drinks og luksus i overflod!

 

Mit bedste rejsetips: Bestil hamam, Captain Nemo til børnene og drinks samt snacks ved poolen til far. Det er et uovervindeligt koncept!