Vi på Nazar!


På destinationen

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Favorithotel Nazar: Mit favorithotel er uden tvivl Regnum Carya Resort i Belek! Jeg elsker hoteller, alle faciliteterne, det fine poolområde og ikke mindst de flotte værelser - særligt villaerne! Maden er så utrolig god og flot præsenteret, og mit favoritsted er den søde bageri og de smukke og alt for gode kager. Det er helt umuligt at gå forbi uden at smage lidt...

Mit bedste rejsetips: All Inclusive er virkelig den bedste mulighed hvis man vil have en afslappende ferie! Jo højere hotelstandard, desto højere er kvaliteten af service, faciliteter og mad og drikke. Jeg kan varmt anbefale Premium hotellerne. Jeg synes virkelig om at det er så nemt med All Inclusive og specielt at man ikke behøver at have tegnebogen med, når man er på ferie. Jeg kan også godt lide, at forskellige måltider serveres på forskellige tidspunkter og steder rundt omkring på hotellet. 


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Favoritdestination i verden: Desværre har jeg ikke set hele verden, men ud af de steder, jeg har set, er Sydney det mest fascinerende. Sydney har alt det, en storby skal have, men er samtidig grøn, fuld af parkområder, tæt ved havet, og nogle af verdens smukkeste strande ligger tæt på.

Yndlingsbeskæftigelse, når du er på ferie: Yndlingsbeskæftigelse i ferien, det er nemt – at gå på opdagelse imens jeg shopper!


Elina Edström - Service Center Manager

Favorithotel Nazar: Pegasos Royal. Perfekt strand, smuk have, og så kan man benytte 3 totalt forskellige hoteller.

Favoritdestination i verden: Paris. En by, som jeg aldrig vil holde op med at besøge. Byen har alt, shopping, seværdigheder, god mad. Og selvfølgelig Eiffeltårnet.

Yndlingsbeskæftigelse, når du er på ferie: Jeg bruger meget tid på stranden, jeg elsker at svømme i havet. Shopping og rundture.