Vores historie

2004 
Nazar begynder officielt sin virksomhed fra Danmark, Norge og Sverige ved et stort pressemøde den 19. januar. Nazar er på dette tidspunkt en del af den store britiske rejsekoncern First Choice og er koncernens første investering i Norden.

2006
Nazar udvider til også at arrangere rejser fra Finland. Også her er Nazar først ude med at tilbyde All Inclusive-ferier og primært 4- og 5-stjernede hoteller i Middelhavsområdet.

2007
De 2 store rejsekoncerner First Choice og TUI fusionerer og bliver TUI Plc., verdens største rejsekoncern. Dermed bliver Nazar søsterselskab til bl.a. Star Tour i Danmark.

2009
Nazar lancerer Nordens første All Inclusive-program til Kreta, som dog afsluttes igen efter sommeren 2010.

2011
Nazar er den første nordiske rejsearrangør til at tilbyde et program udelukkende med All Inclusive-rejser.

2012
På trods af den økonomiske krise præsenterer Nazar sit bedste resultat nogensinde både i forhold til salg og gæsternes tilfredshed.

2014
Nazar ekspanderer og begynder at sælge frejser fra Island og bliver dermed Nordens mest nordiske rejsearrangør. TUI Plc. og TUI AG fusionerer og bliver til TUI Group.

2018
Nazar får det populære ferieparadis Bulgarien på programmet. Her er der familievenlige hoteller tæt på de lange brede sandstrande, spændende historie og en behagelig og stabil sommertemperatur.

2019
Nazar arrangerer den spektakulære konkurrence Dream Plane, hvor over 4.000 hold rundt om i Norden igennem lege, spil, skattejagter og ikke mindst taktik, konkurrerer om at vinde et helt fly. Vinderrejsen med 180 All Inclusive-rejser til den femstjernede familieperle Pegasos World finder sted i oktober samme år.