På tide med ferie

Nu kan vi endelig sige at ”hjemmeferie er sååå 2020” og fokusere på ferie til næste år – hvor vi kan tage på rigtig ferie med All inclusive i verdensklasse.

Vi så tidligere en rekordinteresse for næste års rejser og Nazar var blandt de første til at lægge alle afgange ud for 2022. Vi er glade for alle nye og returnerede gæster som har fundet sin Nazar-favorit og sikret sig drømmerejsen for næste år - Har du fundet din favorit? Bestil nu – du har virkelig intet at tabe.

 

Bestil nu og få:

  • Åbent køb frem til 31. januar 2022
  • Rabat! Op til 3.000,- book-tidlig-rabat pr. person*
  • Førsteret på de bedste værelser og de mest populære afgange

Cooleste vandlandshoteller med All Inclusive

Elsker du også fartfyldte vandrutsjebaner præcis som os? Hos Nazar findes der vilde vandlande, skønne pools og bombastiske beach clubs!

All Inclusive i verdensklasse

All Inclusive med Nazar betyder at hele famillien kan finde noget de kan lide.

Nazar er Danmarks All Inclusive-specialist

Børneklubber, vandlande, All Inclusive, familiesuiter – vi har alt for en dejlig familieferie!

Vandlandshoteller

Elsker du vilde vandrutsjebaner, bølgepools og lazy-rivers? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Nazar er vi specialister i hoteller med seje vandland. 

All Inclusive

Hos Nazar har vi rigtig mange dejlige All Inclusive-hoteller i flere forskellige prisklasser, hvor du kan slappe af, læne dig tilbage og bare nyde ferien med den du holder af!

Børneklubber

I Nazars egne skandinaviske børne- og ungdomsklubber møder børnene legekammerater på samme alder. Her får de svømmeskole, danseskole, konkurrencer med mere – og alt indgår i prisen!

Vores destinationer

Rejs med Nazar til børnevenlige Tyrkiet, populære Rhodos og klassikeren Mallorca.

Rejs trygt med Nazar

*Først-til-mølle-rabat:

Nazar giver op til 3.000,- i rabat per person*, hvis du bestiller din 2022-rejse. *Vores yngste gæster, som rejser til allerede stærkt nedsatte børnepriser, får ikke ovennævnte rabatter (de rejser jo allerede rigtig billigt).

Rabatten på 3.000,- per person gælder for Land of Legends 3/7 2022. De viste priser er allerede fratrukket rabatten.

Ombook gebyrfrit frem til 42 dage inden afrejse

Med vores tryghedspakke kan du frit ombooke rejsen frem til 42 dage inden afrejse - uanset årsag. Du får samtidig prisgaranti, som betyder, at hvis prisen på din rejse skulle sænke sig frem til 60 dage inden afrejse, har du ret til at få differencen tilbage!


Læs fuldstændige vilkår her.

Vær ude i god tid!

De bedste værelser og de mest populære flyafgange forsvinder hurtigt.

Det gælder især hvis I rejser i højsæsonen, er en større gruppe, ønsker store familieværelser eller vil have 14-dages rejser i skoleferien.