Filtrer resultat

Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Sorteret på

Eftalia Village

Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 286 respons

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Langs med stranden breder sig en gigantisk beach club med vandaktiviteter i massevis og forskellige restauranter og barer – alt naturligvis med All Inclusive. Et prisrigtigt alternativ for hele familien. Børnepris op til 18 år og renoverede værelser for op til syv personer.

Fakta
Pool
11
Børnepool
Ja
Afstand til strand
50 m
Afstand til centrum
5 km/17 km
Gå til hotelinformation Vis på kort
Prisen per person kan være ændret i løbet af dagen. Den aktuelle totalpris kan ses ved at klikke på afrejsedatoen nedenfor.

Dobbeltværelserne findes i alle bygninger og på alle etager og har plads til i alt 2-4 personer, dog højst 3 voksne. Op til 2 børn kan få børnepris. Alle værelserne har en dobbeltseng og en enkeltseng. Dobbeltværelset kræver mindst to fuldt betalende, men kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg..

Familiesuiten har plads til i alt 2-4 personer, hvor mindst 2 personer skal betale fuld pris. Op til 2 børn kan få børnepris. Suiten består af to separate rum med aircondition i dem begge (dog med en fælles kontrol til airconditionen). I det ene soveværelse findes en dobbeltseng, mens det andet rum har to enkeltsenge. Familiesuiten har desuden et rummeligt klædeskab i et af værelserne.

Billedet er taget før værelset blev renoveret vinteren 2015-16. Interiør og farver ser nu ud som billdet for dobbelværelset..

Kun få værelser tilbage