Sorter

x

Filtrer

x
Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Nulstil filter
Vis

Pakkerejse med charterfly

Incekum, Tyrkiet

Pegasos Resort

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 510 respons

Pegasos Resort er et dejligt All Inclusive-hotel for hele familien lige ved en af Tyrkiets bedste strande. Du betaler for eet hotel og får tre hotellers sportsfaciliteter, barer, flere forskellige pools, en vild wipeout-bane og et vandland med masser af vandrutsjebaner. All Inclusive indgår i prisen.

Fakta
Børnepool
Ja
Afstand til strand
0 m
Afstand til centrum
3 km/25 km
Børnepris t.o.m.
15 år
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
Dobbeltværelserne på ca. 25 m² består af et rum med to almindelige sengepladser, og hvis I er mere end to personer sover den tredje person i en sovesofa, som måler 185x80 cm. Der er godt med skabsplads og et lille bord med to caféstole. Værelset vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig at bo max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse eller Dobbeltværelse Connection.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Deluxeværelserne er på ca. 30 m² og har den samme fine indretning som dobbeltværelserne, men er lidt større og har et hyggelig sofaområde. Her er to almindelige sengepladser og op til to sovesofaer, der måler 190x120 cm og 185x80 cm. Alle deluxeværelser har udsigt mod landsiden. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet Deluxeværelse.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
På Pegasos Resort har vi et antal suiter, som er velegnede for funktionshæmmede. Suiten består af to værelser med hver to almindelige sengepladser, og her er laminatgulv. Her er plads til op til tre voksne og et barn. Alle værelser har havudsigt og er på ca. 50 m².

Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon. Alle værelser har central aircondition, tv, egen balkon, minikøleskab og deponeringsboks.
Venligst bemærk, at der fra stuen og ud til altanen er en kant på et par centimeter i forbindelse med skydedøren, så hvis du er i kørestol, skal du være opmærksom på dette.
Kun få værelser tilbage
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Familiesuiterne er ca. 50 m² og har et kombineret opholds- og soveværelse med to sovesofaer (200x90 cm og 185x80 cm), samt et separat soveværelse med to almindelige sengepladser. Dette er helt ideelt til familier, som rejser med to børn.

Pegasos Resort har flere forskellige typer familiesuiter, som alle har balkon og mindst et badeværelse, men som varierer i indretning og udformning. Værelset vender mod havet, men udsigten kan variere. Suiterne øverst i bygningen er hyggelige penthouse-suiter. Havudsigten er begrænset fra selve suiten, men fra balkonen er der en flot havudsigt, når du står op, og kan se over den beskyttende og høje mur. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn. Det er ikke muligt at vælge hvilken type familiesuite du ønsker hjemmefra.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Vis flere resultater (2 st)
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/