Filtrer resultat

Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Sorteret på

Pegasos Resort

Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 318 respons

Incekum, Tyrkiet

Pegasos Resort er et dejligt All Inclusive-hotel for hele familien lige ved en af Tyrkiets bedste strande. Du betaler for eet hotel og får tre hotellers sportsfaciliteter, barer, flere forskellige pools, en vild wipeout-bane og et vandland med masser af vandrutsjebaner. All Inclusive samt Nazars egne børneklubber indgår i prisen.

Fakta
Pool
9
Børnepool
Ja
Afstand til strand
0 m
Afstand til centrum
3 km/25 km
Børnepris t.o.m.
15 år
Gå til hotelinformation Vis på kort
Prisen per person kan være ændret i løbet af dagen. Den aktuelle totalpris kan ses ved at klikke på afrejsedatoen nedenfor.

Dobbeltværelserne på ca. 25 m² består af et rum med to almindelige sengepladser, og hvis I er mere end to personer sover den tredje person i en sovesofa, som måler 190x90 cm. Der er godt med skabsplads og et lille bord med to caféstole. Værelset vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig at bo max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse eller Dobbeltværelse Connection..

Deluxeværelserne er på ca. 30 m² og har den samme fine indretning som dobbeltværelserne, men er lidt større og har et hyggelig sofaområde. Her er to almindelige sengepladser og op til to ekstrasenge, der måler 190x90 cm. Alle deluxeværelser har udsigt mod landsiden. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet Deluxeværelse..

Kun få værelser tilbage

På Pegasos Resort har vi et antal suiter, som er velegnede for funktionshæmmede. Suiten består af to værelser med hver to almindelige sengepladser, og her er laminatgulv. Her er plads til op til tre voksne og et barn. Alle værelser har havudsigt og er på ca. 50 m².

Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon. Alle værelser har central aircondition, tv, egen balkon, minikøleskab og deponeringsboks.
Venligst bemærk, at der fra stuen og ud til altanen er en kant på et par centimeter i forbindelse med skydedøren, så hvis du er i kørestol, skal du være opmærksom på dette..

Kun få værelser tilbage