Filtrer resultat

Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Sorteret på

Pegasos Resort

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 394 respons

Incekum, Tyrkiet

Pegasos Resort er et dejligt All Inclusive-hotel for hele familien lige ved en af Tyrkiets bedste strande. Du betaler for eet hotel og får tre hotellers sportsfaciliteter, barer, flere forskellige pools, en vild wipeout-bane og et vandland med masser af vandrutsjebaner. All Inclusive samt Nazars egne børneklubber indgår i prisen.

Fakta
Pool
9
Børnepool
Ja
Afstand til strand
0 m
Afstand til centrum
3 km/25 km
Børnepris t.o.m.
15 år
Gå til hotelinformation Vis på kort
Prisen per person kan være ændret i løbet af dagen. Den aktuelle totalpris kan ses ved at klikke på afrejsedatoen nedenfor.
Dobbeltværelserne på ca. 25 m² består af et rum med to almindelige sengepladser, og hvis I er mere end to personer sover den tredje person i en sovesofa, som måler 185x90 cm. Der er godt med skabsplads og et lille bord med to caféstole. Værelset vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig at bo max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse eller Dobbeltværelse Connection..
Deluxeværelserne er på ca. 30 m² og har den samme fine indretning som dobbeltværelserne, men er lidt større og har et hyggelig sofaområde. Her er to almindelige sengepladser og op til to ekstrasenge, der måler 185x90 cm. Alle deluxeværelser har udsigt mod landsiden. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet Deluxeværelse..