Sorter

x

Filtrer

x
Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Nulstil filter
Vis

Pakkerejse med charterfly

Faliraki, Rhodos

Stamos Plus

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Stamos Plus er et glimrende All Inclusive-hotel i Faliraki. Der er en behagelig og afslappet feriestemning ved hotellets pool, og der er blot 400 meter til stranden i Faliraki, så du kan også tage en forfriskende i havet!

Fakta
Børnepool
1
Afstand til strand
400 m
Afstand til centrum
1 km
Børnepris t.o.m.
11 år
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
Dobbeltværelset er ca. 27 - 30 m² og her er to almindelige sengepladser samt en ekstra seng. Denne måler 180x90 cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Her kan bo maks. tre personer, og det er muligt at få én børnepris.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Dobbeltværelse Deluxe er ca. 45 m² og her er to almindelige sengepladser samt to ekstra senge. Disse måler 180x90 cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Her kan bo maks. fire personer, og det er muligt at få én børnepris.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/