Bedste. Ferie. Ever…

…starter med Danmarks All Inclusive-specialist, og sjældent har vi været så klare! Nu kan familiens ferieeventyr endelig begynde efter lang ventetid.

Vi venter på jer og på jer venter der:

  • All Inclusive
  • Håndplukkede hoteller
  • Skandinaviske børnklubber
  • Hoteller direkte ved stranden
  • Skønne vandlande
  • Store pools

Nu slutter længslen - bedste ferie ever begynder nu!

 

Gode feriedeals for alle familier!

Vi vil at alle skal have mulighed for en dejlig ferierejse, derfor fejre vi feriesæsonens indtog med flere rigtig gode feriekup. Så er det bare at vælge hvad der passer jer beds!

Vores mest luksuriøse hoteller

Er det noget tid siden du har rejst sidst? Så fortjener familien en rigtig eksklusiv ferie på en af vores femstjernede Premium-hoteller. Det kan godt betale sig at være ude i god tid.

Bestil tidligt og

spar op til 4.051,- per person!

Vores Nazar Collection hoteller 

Vidste du at 50% af vores gæster rejser til Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal? Det er ikke så mærkeligt for her findes det meste til en perfekt ferie: skandinaviske børneklubber, gigantiske pools, skønne vandlande og nu også Vegan Friendly All Inclusive.

Spar op til 2351,- per person!

Familiepriser All Inclusive på 4-5 stjernede hoteller

Her kan du se sommertilbudene som lyder lidt for gode til at være sande, men som ikke er det! Vi vil at alle familier skal have mulighed for en god ferie, derfor har vi ekstra fordelagtige familiepriser på vores fire- og femstjernede familiefavoritter.  

All Inclusive 2+2 fra: 13.948,-