Bestil en rejse til Tyrkiet - få et piratkrydstogt med i købet!

Værdi 900 kr*


Børnenes yndlingsudflugt!

Få plads på vores mest populære udflugt! Her kan du følge med Captain Nemos besætning på en fantastisk eventyrdag på Manavgat-floden. Det bliver en dag fyldt med sjov og leg ombord på piratskibet, og når vi kaster anker og går i land på stranden begynder den store skattejagt! De internationale pirater gør dagen uforglemmelig, og alle eventyrlystne pirater, store som små, er velkomne til at deltage. Bustransfer til og fra hotellet er inkluderet.

Vilkår: Bestil en rejse et af vores hoteller i Side, Incekum, Avsallar, Okurcalar eller Alanya i perioden mellem 1/6-29/10 og få et gratis piratkrydstogt til hele familien - værdi 290,- per voksen og 160,- per barn! Tilbuddet gælder for bestiling mellem 1.-7.december 2019. 

*Priseksemplet på værdien af piratkydstogtet er baseret på en familie med to voksne og to børn. Værdien per voksen er 290,- og værdien per barn er 160,-.

Husk at sætte kryds i piratkrydstogtet når du laver reservationen på vores hjemmeside eller læg den til ved bestilling over telefonen.

Læs mere her.