Det tilbud du søgte efter virker til at have taget på ferie

Heldigvis har vi masser andre gode tilbud og rejsekoncepter som du kan læse om nedenfor.

Vores bedste tilbud

Her samler vi på Nazar vores bedste tilbud og rabatter så du kan finde den perfekte rejse til en god pris!

Afbudsrejser til varmen

Find All Inclusive-rejser, pakkerejser, uspecificeret rejser og flyrejser med afgang lige om lidt til Tyrkiet og Grækenland!

Swim-up værelse

Vil du snuppe en forfriskende svømmetur lige fra din egen terrasse?

Hos Nazar tilbyder vi mange hoteller med utrolig flotte pools - men er der noget mere luksuriøst end at have pool lige udenfor døren? Det kan du få på flere af vores flotte hoteller.

Værelser for op til ni personer

Hele familien skal selvfølgelig være samlet på ferien!

Nazar tilbyder familieværelser med plads til helt op til ni personer – det er der rigtig mange af de børnefamilier, som består af mere end ”mor, far & barn” der er glade for. Men også familier, som måske rejser to forældre sammen med tre børn samt mormor og morfar på ferie, synes også at det er en super løsning at man alle sammen kan bo sammen.

Nazar Collection i sommerferien

Familiefavoritter med Nazars egne børne- og ungdomsfaciliteter

Nazar Collection er fællesbetegnelsen for vores mest populære hoteller - Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal. Hotellerne har mange, fine faciliteter for hele familien, og ligger lige ved stranden, har store poolområder og vandland og er det oplagte valg for en familieferie for både store og små.

To-ugers rejser

Føles en uges ferie altid lidt for kort?

Netop når man har fået den der rigtig feriefornemmelse og glemt alt om vækkeur og tunge indkøbsposer…så skal man hjem?! Hvor skønt ville det være at man da har en uge til og fortsat kan nyde herlighederne? Der er et begrænset antal to-ugers rejser og de ryger hurtigt!