Grib chancen og vind din drømmerejse!

All-Inclusive rejse for to voksne og to børn, værdi 20.000,-

Lige nu kan du vinde en All-Inclusive rejse for to voksne og to børn til vores mest populære hotel Pegasos World i Side, Tyrkiet!

Nyd en outstanding All-Incusive buffet, en drink i solnedgangen, vandland fyldt af fart og ballade, dejlige strande eller tage en dukkert i Middelhavets største pool! Det eneste du skal gøre er, at svare rigtigt på et spørgsmål og begrunde hvorfor det lige er dig der skal vinde!

Sådan deltager du

Svar på spørgsmålet herunder og begrund hvorfor det lige er dig der skal vinde din drømmerejse. Den som svarer rigtigt på spørgsmålet og har den bedste begrundelse, vinder drømmerejsen!

Du kan vinde

  1. All-Inclusive-rejse til Pegasos World, Side - Tyrkiet for hele familien - værdi ca. 20.000,-
  2. Gavekort - værdi 5.000,-
  3. Gavekort - værdi 3.500,-

Konkurrere senest 5/12 2022.

Vær med i konkurrencen her


Konkurrenceregler
Konkurrencen gemmenføres i samarbejde mellem Nazar Nordic AB og Leo’s Legeland Danmark. Ved at acceptere konkurrencevilkårene, godkender du at Nazar Nordic AB gemmer og behandler dine kontaktoplysninger for at kunne administrere konkurrencen. Når vinderne bliver offentliggjort, vil dit fornavn og bopæl blive offentliggjort i Nazars og Leos Leklands kanaler som eks. hjemmeside, Facebook og Instagram. Når konkurrencen er afsluttet, vil du automatisk blive medlem af Nazars nyhedsbrev, som du kan afmelde når du vil. Nazar Nordic AB er ansvarlig for konkurrencen. For at kunne deltage i konkurrencen, skal du være fyldt 18 år. Eventuel skat af fortjeneste, betales af vinderen.

Vilkår for rejsen
Vinderrejsen gælder for to voksne og to børn (til og med 15 år) med en uges All Inclusive-ferie på Pegasos World, inklusiv fly tur/retur med afrejse i maj 2023. Bagage, mad på flyet og transfer tur/retur mellem lufthavn og hotel, indgår. Øvrige ekstra ydelser eller passagerer, betales af vinderen. Hotellets aldersgrænse for børn er 15 år, og en ekstra afgift betales af vinderen for børn over 15 år. Er I færre end to voksne og to børn, bliver forskellen i rejsens værdi ikke tilbagebetalt. Rejsen kan ikke byttes til gavekort eller kontanter.