Nazar bliver Vegan Friendly!

Hvor er alle de veganske All Inclusive- muligheder?

Det undrede vi os også over, så vi lavede konceptet Vegan Friendly by Nazar på nogle af vores udvalgte hoteller.


Da vi er Danmarks All Inclusive- specialist, er mad noget af det vigtigste vi har på vores hoteller. I dag er 10% af den nordiske befolkning enten veganer eller vegetar. Derfor var det en selvfølge for os at skabe konceptet Vegan Friendly by Nazar, så du som veganer kan være sikker på at få en madoplevelse der er i tråd med dine livsstilsvalg og værdier. 


Denne satsning er for familien der før havde svært ved at finde noget som alle kunne spise på ferien, til dig der har skulle stikke i maden eller bare spise pynten, og dig der gerne bare vil reducere dit kødforbrug.

Vegan Friendly med Nazar:

  • Nyd veganske og vegetariske tilbud uden besvær!
  • Hoteller valgt med omhu, der deler vores værdier og høje krav
  • Veganske og vegetariske alternativer til alle hovedmåltider


I dag er 20% af vores hoteller Vegan Friendly

Målet er at alle skal være Vegan Friendly 2024!

Vores allerførste Vegan Friendly - hoteller

Nogle af vores bedste hoteller har nu udvidet deres veganske og vegetariske tilbud. Tag med os på en grøn gastronomisk rejse!

Belek, Tyrkiet

Susesi Luxury Resort

     

Lev, svøm og spis kongeligt – og vegansk

På det smukke Susesi Luxury Resort kan du vælge imellem en række veganske retter. Så benyt lejligheden til at tilbringe din charterrejse på et smukt og overdådigt hotel i Tyrkiet, med det allerbedste indenfor mad. Glæd dig selv og hele familien. 

Læs mere

Ixia, Rhodos

Rhodes Bay

    

Fantastisk udsigt – nu også vegansk

Rhodes Bay er hotellet lige ved stranden som byder på en ekstraordinær udsigt! Og nu kan du tilmed nyde den, med en buffet med vegansk udvalg.  

Læs mere

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Elegant, fantastisk – og nu vegansk  

Lindos Imperial er et elegant familiehotel på Rhodos østkyst. Her bor du lidt pænere for lidt mindre og kan nu også få vegansk på menuen! 
 

Læs mere

Kalithea, Rhodos 

Kresten Royal

    

Havet som kulisse – nu med smag af vegansk

Elegante og stilsikre Kresten Royal på Rhodos tilbyder en ferie for dig som søger extra ferieluksus. Her kan du som veganer være sikker på at få et udbud der passer dig.

Læs mere


Alanya, Tyrkiet 

Sealine Hotel

   

Har noget for enhver smag – nu også vegansk mad 

Et prisvenligt cityhotel i Alanya kan også følge med i den grønne udvikling. Bo tæt på alt på det charmerende Sealine Hotel og benyt lejligheden til at nyde en god vegansk buffet.
 

Læs mere

Hvad betyder Vegan Friendly, når jeg rejser All Inclusive med Nazar?


Vegan Friendly betyder at du som veganer kan vælge retter der er tilpasset din livsstil. På et 3- stjernet hotel kan der eksempelvis være et vegansk og et vegetarisk alternativ. Jo flere stjerner hotellet har, jo flere veganske eller vegetariske All Inclusive- retter kan du forvente.

Alle vores hoteller som indgår i Vegan Friendly konceptet, vil tilbyde et vegansk udvalg i både morgenmad, frokost, og middagsbuffeten. Ellers varierer tilbuddet alt efter hvilket hotel du bor på. Visse hoteller kan tilbyde veganske forretter, snack og kager & bagværk.

Lille Q&A

2024 bliver et år med bæredygtighed for både TUI Group og Nazar. Vores fokus er at arbejde for en mere bæredygtig rejsebranche. Men hvorfor gør vi så egentligt disse anstrengelser? Læs vores Q&A og få svar.

Q: Hvorfor er Nazar egentlig Vegan Friendly?

A: Af hensyn til dyr, sundhed og miljø. Og fordi mange af os på Nazar, ligesom samfundet som helhed, er vegetarer eller veganere.

Nazar var den første rejsearrangør i Norden, der stoppede udflugter til delfinshows. At bekæmpe udnyttelse af dyr er noget vi hos Nazar virkelig brænder for. Vi vil tage vores del af ansvaret for at reducere vores klimaaftryk og derfor gør vi en forskel, der hvor vi kan. Det gør vi blandt andet ved at reducere vores forbrug af animalske produkter på vores hoteller. Sidst men ikke mindst, så ved vi at en velafbalanceret vegansk kost er sund for krop og sjæl.


Q: Betyder Vegan Friendly at alt mad på din All Inclusive rejse er vegetarisk eller vegansk?

A: Nej, en lille del af udvalget i buffeterne er vegetariske eller vegansk. Udvalget af kød og fisk er lige så varieret som altid. Vegan Friendly betyder at vi sørger for, at der er veganske og vegetariske retter, så du ikke bare henvises til pynt og salater.

Hjælp os med at blive bedre!

2022 er det første år, hvor otte af vores hoteller vil opfylde vores drømme om et Vegan Friendly Nazar. De er lige så entusiastiske som os! Er du veganer, vegetar eller bare leder efter et bedre udvalg af plantebaseret kost, så fortæl os gerne om dine ønsker og forventninger.


Mandag - fredag: 09-17