Ohoj, Captain Nemo her!

Hos mig får du piratklub, danseskole, svømmeskole og ungdomsklub med i prisen.

I børn er vores allerbedste gæster, og jeg og mit crew vil at I skal have det så godt som muligt hos os! På vores hoteller i Nazar Collection indgår vores egne børneklubber i prisen og det skal ikke forbestilles hjemmefra. Her findes masser af aktiviteter for børn i alle aldre og lederne taler skandinavisk.

Jeg huserer på Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal, og når der ikke leves ballade i piratklubben, chilles i ungdomsklubben, plaskes i svømmeskolen og danses i danseskolen så arrangeres vores populære minidisco, hvor stolte forældre ser på - og nogle gange ta'r de endda også en svingom!

Piratklub, danseskole, svømmeskole og ungdomsklub!

Du og dine børn kan kombinere alle vores forskellige sjove aktiviteter lige som du vil, uden at behøve booke hjemmefra - og naturligvis er detinkluderet i prisen hos Nazar!Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige koncepter samt se billeder og kommentarer fra vores gæster.


Captain Nemo's piratklub - få en pirat med hjem!

 • Her lærer børnene at være ægte pirater!
 • Børnene møder venner fra hele Norden og på programmet står der leg, pjat, hygge, dans og fest!
 • Super populært minidisco arrangeres 5 aftener om ugen.
 • I piratklubben snakker vi skandinavisk.

  I piratklubben står Nazars egen Captain Nemo klar til at uddanne alle børn til at være ægte pirater. Børnene møder nye venner fra hele Norden, og kan lege sjove lege, spille, tumle og lave kretive ting. Klubben arrangeres fem dage i ugen fra maj til oktober.

  Der findes 2 grupper og vores piratklubledere taler skandinavisk. Gruppen til de mindste på 4-6 år og en for de lidt ældre børn 7-11 år. For de lidt ældre børn finder vores ledere på andre aktiviteter såsom aktiviteter i poolen.

  Skattejagten er super sej! Det er spændende at lede efter skatten, og det er sjovt at vi råber så meget.

  Eliott Sjörin, Enskede

  Ohøj skipper! Fra Pegasos-hotellerne arrangeres en sej piratudflugt på den smukke Manavagatflod. Her arrangeres der sjove lege  og aktiviteter for børnene. Dette er nogle af vore mest populære udflugter og det bliver med garanti et af feriens højdepunkter for hele familien!


  Dance Stars – sving med på rytmerne!

  • Her lærer vi børnene at danse til rytmerne af de nyeste og mest populære hits.
  • Dance Stars henvender sig til børn fra 7-14 år.
  • En gang om ugen er der opvisning hvor du bliver stjernen i showet!

  På Pegasos World underviser dygtige instruktører danse til de bedste feriehits. Dance Stars henvender sig til børn i alderen 7-14 år og finder sted 1-3 gange i ugen under juni-oktober. En gang i ugen har vi et optrædende, hvor børnene er stjernerne i showet og kan fremvise de nylærte trin foran stolte forældre og andre børn. Danseskolens sprog er skandinavisk eller engelsk. Tilmeld dig samme dag i piratklubben.

  Det var rigtigt sjovt at lære forskellige danse, som vi senere fik lov til at fremvise for alle forældrene

  Stina Eriksson, Lund

  Swim a'hoy svømmeskole - lær at svømme på ferien!

  • Alle vores instruktører har en officiel svømmeinstruktøruddannelse.
  • Svømmeskolen er åben fra juni til oktober.
  • Siden 2010 har vi lært over 5.000 børn at svømme!

  Forestil dig dit barns stolthed over at kunne fortælle vennerne derhjemme at han eller hun har lært at svømme på ferien!

  Svømmeskolen er opdelt i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. For de yngre er skolens primære formål at få børnene til at føle dsig trygge i vandet. I gruppen for de ældre børn er der mange som lærer at svømme i løbet af ferien. Alle ledere taler skandinavisk og tilmelding sker i piratklubben senest dagen inden.

  På Pegasos World arrangeres svømmeskolen fire dage i ugen under juni-august og 2-4 gange i ugen under september-oktober. På Pegasos Royal og Pegasos Resort arrangeres svømmeskolen 2-4 gange i ugen i løbet af juni-august.

  Først gik jeg herover fordi min mor syntes det var en god idé, men nu synes jeg selv det er super sjovt. Jeg kan allerede svømme, men det er alligevel sjovt at være med, og det allersjoveste er at dykke!

  Sofia Hoang, Halmstad

  Undervisningen er inddelt i to hold. Holdet for de yngste børn er primært fokuseret på leg og tryghed i vandet, mens holdet for de lidt ældre børn tilbyder rigtig svømmeundervisning.


  Chill Out Club – de unges fristed!

  • I Chill Out Club, har du mulighed for at møde andre unge mellem 12 og 16 år.
  • Klubben er åbent tre dage om ugen fra maj til august (formiddag, eftermiddag eller aften).
  • I klubben snakker vi skandinavisk eller engelsk.
  • Småbarn og forældre har ingen adgang!

  Slip forældrene og små søskende en studn og hæng ud med andre seje teenagere fra hele Norden. Her arrangeret forskellige sportsturneringer og quiz, men fremfor alt lyttes der til, hvad de unge selv har lyst til at gøre - oftest står der chill og afslapning på programmet! En aften i ugen spiser vi middag sammen.

  Klubben henvender sig til unge mellem 12-16 år og arrangeres af Pegasos World. Du kan regne med tre møder per uge under maj-august. Lederne taler skandinavisk eller engelsk.

  Den sjoveste aktivitet i Chill Out Club er "questiongame"

  Solve Stensrud, Bergen
  img

  Så sjov kan en dag være:

  Børn 4-6 år

  Tid         Aktivitet
  09:15     Swim a Hoy
  10:00     Strandlege
  10:30     Strandolympiader
  11:00     Feriekort
  14:15     Børneklubben åbner
  14:30     Piratskole
  15:00     Dance Stars-træning
  20:00     Minidisco/lege
  21:00     Dance Stars-show

  Børn 7 - 11 år:

  Tid         Aktivitet
  09:50     Børneklubben åbner
  10:00     Fodbold
  11:00     Vandvolleybold
  11:30     Crazy dart
  14:15     Børneklubben åbner
  14:30     Poollege
  15:00     Dance Stars-træning
  20:00     Minidisco
  21:00     Dance Stars-show

  Unge 12-16 år

  Tid         Aktivitet
  10:50     Chill Out Club åbner
  11:00     Beachvolleybold
  12:00     Fodbold
  14:50     Chill Out Club åbner
  15:00     Guidequiz
  16:00     Hæng ud ved poolen med guiderne
  19:00     Temamiddag
  20:30     Bowling

  Dette program er et eksempel fra højsæsonen. Nogle dage bliver der kun arrangeret aktiviteter om formiddagen og/eller eftermiddagen.   img

  Tips til dig som rejser med børn:

  Børn under to år
  Børn som ikke er fyldt to år ved hjemrejsen betaler kun 300 kr, forudsat at barnet sidder på skødet af en voksen person under flyrejsen og på transferbussen til/fra hotellet.
  Bemærk at barnets alder beregnes fra tidspunktet for hjemrejsen. Børn under to år får ikke serveret mad på flyet.

  På de fleste hoteller gives der garanti for, at børn under 2 år kan få barneseng – på dit rejsebevis kan du se om vi kan garantere barneseng på dit hotel.

  For øvrige hoteller kan du tilføje dette som et ønske på din bookning.

  Børn på hotellet
  Vi gør dig opmærksom på, at visse hoteller kræver at små børn, der bader i poolen, er iført badeble eller badebukser.

  For at sikre samtlige gæsters velbefindende anbefaler vi, at du altid tager badebleer eller -bukser med hjemmefra til dit badende barn, uanset hotel.

  Børns hud er tyndere og mere følsom end voksnes, derfor brænder de sig nemmere. Husk derfor solcreme med høj solfaktor, solhat og/eller solbeskyttelsetøj.

  Vi anbefaler også at være i skyggen midt om dagen når solen er som stærkest.

  Fuldmagt for rejsende under 18 år
  For rejsende som ikke er myndige (dvs. under 18 år) og som rejser uden værge kræves en særlig erklæring, hvori værge godkender rejseaftalen.

  Du kan downloade fuldmagten her.  img

  Kids' Comfort

  Vi hos Nazar elsker børn, og ønsker, at både de og deres forældre skal have det så godt som overhovedet muligt! Nu slipper du for at slæbe barnevogn med dig på ferien, og du kan koge vand til vælling i fred og ro på hotelværelset.

  På vore Pegasos-hoteller kan du nemlig booke Kids' Comfort, hvor du får klapvogn (fx Chicco Snappy Spring) samt barnestol og elkedel leveret på værelset.

  Begrænset antal Kids' Comfort-pakker.

  Pris: 250 kr./uge.

  img

  Gæstekommentarer

  I piratklubben har jeg lært at finde en skat, hvordan man bruger et sværd og at være modig. Det bedste ved piratklubben er når man får stempler i sit pas og når vi spiser is. Jeg elsker is!

  Ivan Pulkkinen, Turku

  Jeg er med på Swim a'hoy fordi jeg gerne vil lære at svømme - og jeg har allerede næsten lært det. Det allersjoveste er helt klart at dykke! Svømmeskolen er super sjov, og jeg vil helt sikkert gerne være med igen næste år.

  Oliver Vinther Hjelmgaard, Karlslunde

  Det er tredje gang jeg er på ferie og er med i Chill Out Club, og det er lige sjovt hver gang! På facebook og instagram har jeg stadig kontakt med nogle af dem jeg har mødt i Chill Out Club på mine tidligere ferier!

  Max Hugosson, Vetlanda