Rejs All Inclusive til Bulgarien med Nazar

 

Bulgarien er, i løbet af de seneste år, blevet et meget populært feriemål. Det bedste ved Bulgarien er de brede og kilometerlange sandstrande ved Sorte Havet, utroligt smuk natur og sidst, men ikke mindst et stabilt sommerklima.

I Bulgarien rækker feriepengene langt sammenlignet med andre destinationer omkring Middelhavet, da det er et af de billigste ferielande i Europa.

Derfor skal du rejse til Bulgarien:

Sunny Bech og de nærliggende byer Pomorie og Nessebar er rigtig gode familierejsemål. Sunny Beach er nok mest kendt for at være et festmekka for unge, men det er så meget andet og mere end det. Langs den otte kilometer lange og yderst børnevenlige strand er ligger de mange familiehoteller med store familieværelser, børneklub og aktiviteter for hele familien. På flere af hotellerne er der mulighed for at få All Inclusive.

Rundt om i byen vrimler det med familievenlige aktiviteter som vandland, gokart bane, vandsportsaktiviteter og flere store legepladser.

Hvis stemningen omkring Sunny Beachs populære bargade ikke lige er noget man vil opsøge, så er der heldigvis mange muligheder for at finde indkvartering i mere roligt beliggende omgivelser, som også ligger centralt. Her er virkelig noget for enhver smag og for alle slags besøgende. Uanset hvor du bor langs den herlige strand er du tæt på alt. I Pomorie og Nessebar er der ligeledes hoteller til børnefamilier.

Bulgarien er lige nu billigere end nogensinde, og i forhold til det centrale og vestlige Europa får du rigtig meget hotel og ferie for pengene i Sunny Beach, Nessebar og Pomorie! Der er hoteller som passer til enhver pengepung, og når du først er fremme er det herligt billigt at leve, spise og shoppe.

Sunny Beach er et perfekt rejsemål hvis du vil kombinere din sol- og badeferie med kultur og historie. I gåafstand fra flere af vores hoteller ligger den lille antikke middelalderby Nessebar som er på UNESCOs verdenskulturarvsliste.

Så tag en pause fra solsengen og oplev et fantastisk stykke historie! De ældste dele af Nessebar ligger utrolig smukt længst ude på en lille halvø, som er forbundet med fastlandet med en smal vej. Her er en helt speciel stemning og mellem de charmerende maleriske huse snor de snørklede brostensbelagte stræder sig. I hjertet af Nessebars er der flere hyggelige cafeer og restauranter, hvor I kan hvile benene og kigge mennesker. I den gamle by er også mange kirker, hvoraf flere er blandt de bedst bevarede på hele Balkan. Du kan også finde fint håndværk og keramik, hvis der skal shoppes souvenirs med hjem. Der ligger også en skøn strand med finkornet sand og helt blåt vand.

Nessebar har vokset sig større end selv halvøen med samme navn og strækker sig nu et stykke ind på fastlandet. Det er her Nazars hoteller ligger og her et lidt forstadsliv-stemning og shopping som er noget billigere end i Sunny Beach.

I den nærliggende by Pomorie er der en gammel gravplads fra Romertiden. Saint Georges kloster fra Middelalderen er bestemt også et besøg værd; her er ikoner fra 18- og 1900-tallet, og klostret er fortsat aktivt. Gå heller ikke glip af de to kirker Christ Transfiguration og Virgin Mary.

Navnet Sunny Beach siger i sig selv faktisk en hel del – det er nemlig en solrig strand med et klima, som falder fuldstændig i de fleste danskeres smag.

Når du holder ferie i Bulgarien – uanset om det i Sunny Beach, Nessebar eller Pomorie kan du se frem til et herligt mildt, lunt og behageligt klima, hvor det er varmt, men ikke FOR varmt.

Det kan ofte føles meget overvældende, og sågar også lidt ”kvælende”, når man holder ferie i Sydeuropa, hvor temperaturen let kan komme op over 35 grader. Sådan er det ikke i Bulgarien. Der er ofte en let brise, så det føles dejligt behageligt.

Her behøver du ikke nødvendigvis at lede efter et skyggefuldt sted eller at søge indenfor for at kunne kapere varmen, men i stedet kan du blot nyde solens varmende stråler – og måske tage en svalende dukkert, hvis det alligevel er for stor en omvæltning fra vores vante skandinaviske sommertemperaturer. 

I Sunny Beach, Nessebar og Pomorie hvor Nazars Bulgariens-rejser går til, kan du forvente og glæde dig til temperatur omkring de 23-28 grader, mens vandet ligger på omkring 21-23 grader – naturligvis afhængig af hvornår på sommeren du besøger Bulgarien.

Forestil dig en otte km lang, flot bred strand med det skønneste bløde finkornede sand og smukt, klart, lunt og lokkende blåt vand.

Stranden i Sunny Beach har slet ikke fået den opmærksomhed, som den egentlig fortjener, og det synes vi er smadder ærgerligt. 

Udover at stranden er lang, bred (nogle steder er den faktisk op til 50 meter bred), så er det også en af de strande, hvor du kan nyde at børnene roligt kan lege ved vandet. Den er nemlig utrolig børnevenlig og lavvandet, så der er rig mulighed for at spille bold, lege og være aktiv i vandkanten. Sortehavets vand er blåt, klart, indbydende og som oftest roligt, da Sunny Beach ligger lidt beskyttet i en lille bugt.

Langs en stor del af Sunny Beach er der en strandpromenade med masser af restauranter, cafeer, kiosker og butikker, hvor du kan hygge dig, når du skal holde sol-og vandpause. Det er naturligvis populært at slentre på strandpromenaden, men måske du foretrækker en dejlig gåtur på selve stranden; at mærke det bløde sand mellem tæerne og indimellem lige dyppe dem i vandkanten, mens du får varmen af den lune sol og nyder det smukke eftermiddagslys.

Stranden i Sunny Beach bliver holdt pæn og ren, og bliver rengjort hver aften.

Hvis du bor på Nazars hoteller i Nessebar eller Pomorie, så kan du også nyde skønne strande, som dog er lidt mindre i Sunny Beach.

Nessebar ligger på en lille halvø, lige uden for Sunny Beach og her er også en dejlig sandstrand.

Pomorie er en mindre, men rigtig charmerende og hyggelig by, der ligesom Nessebar ligger på en lille halvø. På den ene side af halvøen ligger Burgas bugten og på den anden side ligger Pomorie-søen. Pomorie er kendt for sine naturlige mudderbade og de mange hyggelige vingårde i området. Strandene ved Pomorie er også skønne, men ikke helt så brede som i Sunny Beach.

Udflugter i Bulgarien:

Følg med og gå på opdagelse i den gamle by, Nessebar! En af Europas ældste byer som ligger på en klippehalvø, kendt for sine velbevarede kirker og som har fået en placering på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev den gamle by og dens hyggelige gader og stræder med en guidet tur, for at få mere information om den charmerende by og dens historie. Derefter findes der tid til at spadsere rundt, shoppe og gå på opdagelse på egen hånd.

Vil man have et indblik i, hvordan lokalbefolkningen lever og forsørger sig, samt nyde lokalproduceret mad og vin skal man følge med på denne tur som har flere interessante stop under dagen. Her kan man blandt andet se, hvordan de forsørger sig selv ved at producere eksempelvis yoghurt og honning, samt hvordan de fremstiller cognac i sit eget brænderi. Besøg i forskellige byer gør, at man kommer lidt væk fra den hektiske hverdag og får lov til at se, hvordan de lokale lever og bor.

Derefter serveres en velsmagende frokost med lokalproducerede oste, god salat og lidt godt fra grillen. Man kan også smage lokal vin i en vinkælder på hotel Festa Via Pontica, som en gang i tiden var en aktiv vingård. Der kan man stadig i dag opleve vinkælderen, få mere at vide om historien og udvide sine vinkundskaber.

Den perfekte bådtur til hele familien! Her kan de voksne slappe af og nyde soldækket med en læskende drik, mens familiens yngre medlemmer underholdes af bådens piratbesætning med forskellige lege og andet skægt. Der er et par stop, når vi sejler langs Sortehavskysten, som giver chance for både badning og snorkling. Fra båden kan man også benytte vandrutsjebane ned i havet. Når børnene er blevet til ægte pirater og sulten sætter ind er det tid til at nyde frokost inden det er tid til at sejle tilbage igen.

Leder du efter eventyr? Så skal du opleve spændingen på denne tur, som går op til Balkanbjergene. Oplev naturen, fantastiske udsigtspunkter, ban dig vej gennem terrænet – det perfekte valg til dig, der ikke er bange for at blive beskidt. Det er en intensiv oplevelse med små stop for at samle energi, og du kan selv vælge om du vil afsted formiddag eller eftermiddag.

Er du klar til en actionfyldt jeeptur, hvor du kan opleve Bulgariens natur og bjerglandskab? Følg med op i bjergene og oplev mere end en stille søndagstur! Her kan du også nyde en lækker, traditionel bulgarsk frokost. Under dagen passerer vi blandt andet fantastiske udsigtspunkter over Sunny Beach, Nessebar samt til kilden i byen Medovo som ligger i Balkanbjergene, kendt for sit hellige vand. Følg med på en dag som byder på fart over feltet i den bulgarske natur!

Tag med ud på havet og nyd god mad og drikke, samt sol og badning, ombord på den skønne katamaran. Perfekt til dig, som vil have en afslappende stund til søs. Der findes mulighed for at låne snorkeludstyr hvis man vil udforske det der findes under Sortehavets overflade. Læn dig tilbage mens vi sejler og nyd de smukke omgivelser. Denne halvdagstur findes både om for- og eftermiddagen, afhængigt af hvilken dag. 

Her er en aften du ikke må gå glip af. Her får du spektakulære panoramaudsigter over Sunny Beach og byens omgivelser. Der serveres en smagfuld fire-retters-middag som inkluderer en flaske vin. Lad dig rive med til den overvældende underholdning, alt fra dans til live musik, kendt fra shows i Las Vegas. Her får du en spektakulær udsigt, overdådig fest og en uforglemmelig aften – Khan’s Tent har alt!

Tag med hele familien og nyd en dag i et actionspækket vandland i Sunny Beach. Med fart over feltet bliver det en sjov dag for både store og små – så pak badetøjet og kom afsted! For mere information om transport og billetter kontakt dine guider.

Und dig selv en behandling under din ferie, så du kan koble lidt ekstra af for en stund. Spacentret på Hotel Imperial i den sydlige del af Sunny Beach har alle forudsætninger for at give dig en skøn oplevelse.

Her får du en afslapningspakke med tyrkisk bad, kropspeeling, ansigtsmaske og massage. Der findes flere forskellige massagebehandlinger af vælge mellem. Det tyrkiske bad med peeling er den bedste start på ferien man kan få, da den rengør huden i dybden og forbereder huden på en mere holdbar farve.

Transporten til og fra dig hotel står spacentret for.

Klik her for at se vores udflugtsprogram i Bulgarien.