[Translate to Danish:] desk

Bulgarien

Strandene hvor rejsebudgettet rækker længere!

Bulgarien er i løbet af de seneste år blevet en meget populær feriedestination. Det bedste ved Bulgarien er de brede og kilometerlange sandstrande ved Sortehavet, en utrolig smuk natur og ikke mindst: et stabilt sommerklima.

I Bulgarien rækker rejsebudgettet langt sammenlignet med andre destinationer omkring Middelhavet, da det er et af de billigeste lande at rejse til i Europa. Nazars rejser til Bulgarien går til de populære ferieområder Sunny Beach, Nessebar og Pomorie.

Opdag fantastiske Bulgarien

Her er brede sandstrande, en spændende historie, et behageligt klima og masser af aktiviteter!

Middeltemp. i juli

28°C

Valuta

Bulgarisk Lev (BGN)

København - Burgas

ca 2 t

Vores mest populære hoteller

Leder du efter et All Inclusive-hotel, et vandlandshotel eller måske et hotel lige ved stranden? I Bulgarien har vi alt det og meget mere!

Vores destinationer i Bulgarien

Sunny Beach

Burgaskystens mest populære rejsemål med fantastisk sandstrand og masser af aktiviteter for både familier, venner og par. Her er virkelig noget for alle!

Læs mere

Nessebar

Smukke Nessebar har fine strande, hyggelige brostensbelagte gader og en rig historie. I den stemningsfyldte gamle bymidte er der fortsat mange af husene fra middelalderen.

Læs mere

Pomorie

Ikke så kendt blandt os besøgende, men yderst populær blandt bulgarerne for den smukke natur, fine strand og rolige stemning. Også kendt for sine mudderbade og vingårde!

Læs mere

Tips fra vores guider

Vores dygtige guider i Bulgarien giver sine bedste tips til spændende steder og sjove oplevelser, som I ikke skal gå glip af på ferien.

Udflugter

Tag på eventyr med os ! Vi tilbyder mange spændende og hyggelige udflugter.

Khans Tent

Oplev et magisk aftenshow og en fire-rettersmiddag i fantastiske omgivelser i bjergene ved Sunny Beach.

Quad Safari

En actionfyldt og uforglemmelig udflugt på en firehjulet Quad i bjergene omkring Sunny Beach. Perfekt  til de eventyrslystne!

Hidden Bulgaria

Tag med på en spændende rejse til lokalbefolkningens liv og hverdag. Besøg på en lokal vingård indgår i turen!

Vil du booke en udflugt?

Kontakt en af vores dygtige guider, når du er kommet til Bulgarien, hvis du vil vide mere eller booke en udflugt. Se årets udflugtsprogram 2019. Observer venligst at priser/program kan ændres under sæsonen.

Alle vores hoteller i Bulgarien

I Bulgarien finder du All Inclusive-hoteller i topklasse, hoteller med vandland, hoteller tæt ved stranden, prisvenlige familiehoteller og mindre byhoteller.