Captain Nemo

– alle børnenes bedste ven!

Den seje pirat Captain Nemo er alle børnenes favorit. Han bor på alle vores Nazar Collection hoteller, hvor han laver spas og løjer og lærer børnene alle mulige pirattricks. Den populære piratklub indgår selvfølgelig i prisen.

Se den fede video og lyt til sangen

Download sangen på:

iPhone!!! Android Pc/MacNB: Nazars nordiske børneklubber arrangeres ikke i 2021.

Læs mere om øvrige børneklubber for sommeren 2021 på respektive hotelside: Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal.


I sommeren 2022 vil Nazars egne børneklubber atter blive arrangeret
 i Tyrkiet på Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal, samt på Rhodos på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Nedenstående information gælder sommer 2022.

Den spændende historie om Captain Nemo:

or længe, længe siden da piraterne styrende de syv verdenshave fandtes der en speciel pirat. Hans navn var Nemo, Captain Nemo. Efter et par hundrede år på havet bestemte han sig for at slå sig ned på flot piratø.

Her byggede Captain Nemo og hans crew et hemmeligt piratområde hvor pirater fra hele verden valfartede til og bosatte sig.

Captain Nemo havde hørt, at Nazar lærte små pirater alle piratkunstens regler og kontaktede dem for også at være med.

Captain Nemo blev en del af Nazar, og i mange år underviste han flere hundrede små pirater.

Lær Captain Nemo endnu bedre at kende!

Nu får du chancen for at lære Nemo at kende i et eksklusivt interview, kun for Nazars gæster.

Se frem til afsløringer af flere hemmeligheder!

  • Navn: Nemo Havkatsen
  • Fødselsdag: For længe siden…
  • Yndlingsret: Spaghetti med kødsovs
  • Det bedste piratminde: jeg erobrede piratskibet på Pegasos World


Hvad er det bedste ved at være pirat?
Det bedste er, at jeg kan lære Nazars små pirater, hvad det vil sige at være en ægte pirat – ligesom min farfar lærte mig det.

Hvad kan du bedst lide ved vores hoteller?
Jeg er vild med, at der er så mange piratskibe, slotte og hemmelige gemmesteder til skatte på hotellet.

Hvad skal der til for at blive en pirat?
For at blive en pirat skal man være modig. Men det bedste ved det hele er, at alle kan blive pirater! Det er bare at følge med mig og mit crew rundt på hotellet, hvor vi på din ferie hjælper dig med at blive en ægte pirat.

På sine gamle dage besluttede han sig for, at det var tid til at overlevere stafetten til sit barnebarn, Nemo den yngre.

Han bar jo allerede familienavnet Nemo, og da han tog hatten på og overtog titlen fra sin farfar var han klar til at gå i gang. Captain Nemo den yngre fortsætter eventyret og den yderst vigtige opgave, at undervise Nazars små pirater.


Her bor Captain Nemo

img

Captain Nemo's overraskelsespakke

Overraskelsesbesøget bliver en mindeværdig oplevelse for dit barn (eller børn) og er en perfekt mulighed for at møde Captain Nemo i egen høje person.

Vi skræddersyr mødet efter dine ønsker – hvis dit barn kan lide at danse, kan Captain Nemo gøre det, han og hans besætning kan komme og lykønske dit barn (eller børn) på fødselsdagen eller du kan bede dem om at sige noget særligt til barnet (børnene). Dette er den ultimative overraskelse, som børnene aldrig vil glemme!

Alt dette er inkluderet når du booker Captain Nemo's overraskelsespakke:
  • Captain Nemo og hans crew besøger dit barn (eller børn) på hotelværelset efter aftale. Dette mindelsesværdige besøg varer ca. 10 minutter.

  • Captain Nemo og hans crew danser og krammer barnet, hvilket vil være en oplagt anledning til at få taget nogle gode feriebilleder.

  • Pirater har en lille pirat-småkage, balloner og et piratkort med sig.


Pris: 250 kr. per værelse

Denne oplevelsespakke kan bookes hjemmefra eller når du ankommer til hotellet, senest tre dage inden overraskelsen skal ske. Du kan bestille pakken i forbindelse med booking af din rejse via telefon eller på hjemmesiden.

Dag og tidspunkt (afhængigt af tilgængelighed) hvor overraskelsen skal finde sted, aftales sammen med vores guider når du ankommer til hotellet – senest tre dage inden.

img

En dag i Captain Nemo's piratklubb

Piratolympiaden
I piratolympiaden prøver vi nogle af de mest populære sportsgrene – med et pirattwist!

Piratskole
Her lærer du, hvordan man går planken ud, hvordan man plyndrer og, vigtigst af alt, hvordan man henter kanonkugler.

Piratkunst
Lav egne postkort, prøv stenmaling, fingermaling eller med ansigtsmaling forvandles til en helt anden. Kun fantasien sætter grænserne!

Piratlege
Vandet er et vigtigt element på ferien, og ekstra vigtigt for alle pirater. Lær hvordan man henter vandballoner, finder gemte skatte eller deltag i en af konkurrencerne ved vandrutsjebanerne.

Piratopgaver
Her bliver der præsenteret en spændende opgave, som skal løses i par eller grupper. Måske kommer vi endda at støde på en umulig opgave?

Dette er et eksempelvis på hvordan en dag kan se ud. Programmet varierer dog alt afhængigt af tid på året og hvilket hotel du bor på.