En græsk idyl med krystalklart vand

Kiotari er det perfekte rejsemål hvis du ønsker at opleve ægte græsk charme. Landsbyen er smukt beliggende lige uden for den antikke by Lindos og omgivet af blidt bølgende grønne bjerge. Med sine dejlige naturstrande og krystalklare vand, er det svært at ikke blive forført. Med kun en times transfer fra lufthavnen, vil du hurtigt nå frem til dit hotel og kan nyde en forfriskende svømmetur.

Her kan du slentre omkring og mingle med de lokale folk i byen, eller måske nyde et glas vin på en af byens hyggelige taverner.

Hvis det lokale udbud af shopping og restauranter ikke skulle være nok, så findes den kendte by Lindos kun ca 10 km væk. Her kan du finde gode tilbud på lokalt håndværk i de hyggelige små gader og lade dig imponere af alle de antikke ruiner og monumenter, der findes i byen.

Rhodos egen hovedstad ligger omkring 60 km fra Kiotari. Der findes alt, hvad du kan forestille dig, uanset hvis du søger heftige natklubber, god mad eller vil shoppe løs.

  • En rolig lille fiskerby med meget græsk charme
  • Beliggende lige uden for den antikke by Lindos
  • Perfekt for dig, der foretrækker fred og ro på ferie
  • Her kan se kort over vores hoteller

Læs mere: Rhodos stad & Ixia og Kalithea & Faliraki

Lindos Imperial

Værd at vide om Kiotari

[Translate to Danish:] text

Lindos Akropolis

Fra Rhodos by har man nem adgang med bus til den lille landsby Lidos, der ligger ca. 50 km derfra. Byen har kun omkring 1000 indbyggere og er hele 4000 år gammel. Lindos er meget værdsat af de mange besøgere for sit maleriske udseende, med masser af smalle gader i den typisk antikke bymidte.

I byen er der en berømt Akropolis med en smuk tempelruin, hvorfra man har en enestående udsigt over byen og Middelhavet.

Der mangler ikke hyggelige bugter at bade i, i området. Nogle navne på strandene er Kiotari Beach, Memis Beach, Galouni Beach og Kardamis Beach.

Strandene er af typen rullesten og vandet bliver hurtigt dybt.

Når det kommer til shopping så har Kiotari et ganske begrænset udbud, men der findes et par minimarkeder og souvenirbutikker. Vil du shoppe mere seriøst, så er det nærmeste alternativ, Lindos som ligger ca. en km væk.

Her findes der et imponerende stort udbud af butikker som sælger alt fra souvenirs til tøj og smykker.

I selve Kiotari findes der ikke så mange restauranter, men med Lindos rundt om hjørnet vokser udbudet markant. Der findes meget at vælge mellem og uanset om du er ude efter ægte græsk mad eller foretrækker en hamburger, så finder du hvad du søger i Lindos.

Om aftenen er det hyggeligt at tage en drink, og nyde af den fabelagtige smukke udsigt fra nogle af byens traditionelt indrettede barer.

Busserne kører rundet på det meste af øen, og det er også den billigste måde at rejse på, samtid kan man nyde af omgivelserne.

Hvis du vil hen til steder hvor busserne ikke kører, eller vil af sted efter midnat er taxi det bedste alternativ. Med en lejebil får man også meget ud af ferien, og det er en god måde at opdage steder på egen hånd.

Det er også muligt at tage en bådtur! Man kan for eksempel leje en lille fiskebåd og kombinere transport med smukke udsigter.

Banker og hæveautomater findes i Kiotari, på alle omkringliggende større destinationer og på de fleste hoteller.