Gran Canaria

Gran Canaria - storfavorit med alt og lidt til

Gran Canaria har alt som vi skandinaver elsker ved en feriedestination: et behageligt klima året rundt, flere strande, hyggelige byer, spændende natur og en herlig feriestemning – det er ikke svært at forstå hvorfor dette er en storfavorit blandt rejsende!

Lad dig fortrylle af de grønne bjerge med vingårde, de smukke vandrestier og den spændende historie! Slap af med nogle af de mange aktiviteter både på land og til søs, eller hvorfor ikke nyde en god drink på en af de mange, myldrende strandpromenader eller i en af de maleriske havnebyer?

Oplev den klassiske feriefavorit

Hvad er du på jagt efter på din ferie? Afslapning, sjove aktiviteter, kanarisk kultur, god mad og drikke eller guddommelige badeoplevelser?

Middeltemp. i juli
25°C

Valuta
Euro €

København - Mallorca
ca 5 t 20 min.

Gran Canaria - en fortryllende smuk eventyrø

Mangfoldige Gran Canaria tilbyder så meget mere end svømning og gåture! Her kan du opdage en ny verden af majestætiske naturoplevelser og betagende udsigt!

Vores destinationer på Gran Canaria

Alle vores destinationer på Gran Canaria ligger på den dejlige sydkyst, fra Playa de Taurito i vest til Playa del Inglés i øst.

Playa de Taurito

Solsikker lille turistby på sydvestkysten, med afslappende og rolig atmosfære. Her er en strand med grå lavasand og en stor aquapark. Ligger tæt på det populære feriested Puerto Rico.

Playa del Inglés

Storfavorit blandt skandinaverne! Her får du lange sandstrande og en myldrende strandpromenade, hyggelige restauranter, god shopping og et pulserende natteliv.

Playa de Amadores

En rolig og moderne strandby, ikke langt fra Puerto Rico. I dette hyggelige, lille ferieparadis får du en dejlig badebugt med bølgebryder, blødt sand og krystalklart vand!

Puerto Rico

Hjertet af Puerto Rico er den fantastiske sandstrand nede i en dal. Du kan også nyde af strandpromenaden, småbådshavnen, restauranter og bazaarer.

Maspalomas

Golfbaner, gyldne sandklitter og en af Gran Canarias længste sandstrande. Her findes en dyrepark og en del butikker og restauranter, og det ligger bare nogle minutter fra Playa del Inglés.

Spændende udflugtsmål

Her finder du inspiration til hvad du kan lave på din ferie på Gran Canaria!

Alle vores hoteller på Gran Canaria

På Gran Canaria har vi hoteller i forskellige kategorier: