Oplev herlige Kemer

Kemer er mest kendt for sin naturlige skønhed, her bliver du budt på en enestående natur som består af klart blåt vand, skønne strande, lækre grønne områder og majestætiske plantedækkede der når ned til kysten. Denne fredelige badeby kendetegnes ved den lille bys charme og her findes der en afslappet ro og en fredfyldt atmosfære.


Historisk set har Kemer primært været en hyggelig lille fiskerlandsby, men er for nyligt blevet stadig mere populær som feriemål takket være den perfekte beliggenhed ca. 40km fra storbyen Antalya i kombination med den betagende natur og et fantastisk og solrigt klima.


Udover at bade og slappe af findes der i Kemer gode muligheder for vandring og du bør heller ikke gå glip af de smukke ruiner fra den gamle by Phaselis. Gågaden i centrum er fyldt med hyggelige restauranter og caféer, der er også flere små pladser og hyggelige udendørs restauranter samt en strandpromenade og en marina.

 

Vælg hvilket hotel som passer dig bedst

Når du bor på Viking Star, er du så tæt på stranden som til byens centrum. Hvis du vælger at bo på Viking Nona Beach, bor du lige ned til stranden, mens du er i gåafstand til butikker og natteliv. Hvis du vil nyde rummelige lejligheder, familiær atmosfære og personligservice skal du vælge Viking Suite (Viking Apartments). Alle tre hoteller har en bred vifte af faciliteter, deres egen personlige charme og hører alle til Holiday Collection.

Se mere om de forskellige hoteller nedenfor.