Side/Belek, Turkiet

Kingdom & Pegasos World


Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
 
Strand
 
Centrum
 

Kombiner dit ophold på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Oplev det bedste af to fantastiske verdener!

Hvis du bestiller et ophold, hvor du kombinerer Land of Legends Kingdom og Pegasos World kan du se frem til en pragtfuld familieferie, hvor børnene og deres oplevelser kommer i første række.

Land of Legends Kingdom er eventyrligt og virkelig imponerende, men kan godt være en smule overvældende. Du kan derfor kombinere dit ophold på Land of Legends Kingdom med et ophold på et andet hotel. 

Du bor de første fire nætter på Pegasos World og de sidste tre nætter på Land of Legends Kingdom.

Land of Legends Kingdom er et af vores Premium Collection-hoteller, som er vores mest luksuriøse og eksklusive hoteller. Pegasos World er et af vores allermest populære hoteller og en del af vores Nazar Collection, hvor All Inclusive-udbuddet er familievenligt og varieret, og hvor vi har vores egne skandinaviske børneklubber.

 

Transfer mellem hotellerne

Transport mellem Land of Legends Kingdom og Pegasos World tager ca. 50 minutter og er inkluderet i prisen.

 

Kombiner dit ophold på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Sådan fungerer det!

Afhængig af hvor mange personer I er, er kombinationen af de to hoteller baseret på disse værelsestyper:

2-4 personer: Dobbeltværelse/Familiesuite Balkon

På Land of Legends Kingdom bor I i Dobbeltværelse. På Pegasos World bor I i Familiesuite balkon.

4-7 personer: Dobbeltværelse Connection/2 x Familiesuite Balkon

På Land of Legends Kingdom bor I i Dobbeltværelse Connection. På Pegasos World bor I i 2 x Familiesuite balkon.

 

Værelserne på Land of Legends Kingdom:

Hos Nazar har vi aldrig set så børnevenlige og fantasifulde værelser som dem på Land of Legends Kingdom, og vi er overbeviste om at særligt børnene nærmest ville være tilfredse med at holde ferie på selve værelset. Alle værelserne på Land of Legends Kingdom er tematiserede værelser med søde, tegnede romerske gladiatorer og soldater, og overalt på værelset er der herlige og pudsige detaljer, som det er sjovt for børnene at gå på opdagelse i. 

 

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 38 m² er der to almindelige sengepladser samt to sovesofaer (190x100 cm). Værelset kræver min. to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

 

Dobbeltværelse Connection, 4-7 personer

Dobbeltværelse Connection på 79 m² er egentlig to dobbeltværelser med to almindelige sengepladser i samt to sovesofaer (190x100 cm)i hvert værelse. Dobbeltværelse Connection har to TV og to toiletter. Værelset kræver min. fire fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og tre børn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

 

Værelserne på Pegasos World:

Pegasos World er bygget med fokus på familier, og derfor er de fleste værelser familiesuiter. Værelserne er rumlige og funktionelle, og hos Nazar vurderer vi dem til at svare til standarden på et firestjernet hotel. Værelserne er lyse, friske og har en moderne indretning i skandinavisk stil og er alle blevet renoveret af flere omgange de seneste år.

 

 

Familiesuite Balkon

I familiesuiterne, som er ca. 33 m² får du to separate værelser. I soveværelset er der to rigtige sengepladser og i det andet værelse er der to lænestole, som kan laves om til sovepladser. Sovesofaerne måler 180x90 cm i udfoldet længde. 

Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og det er muligt at få barnepris på to børn. Det er muligt – mod tillæg – at booke suiten som et enkeltværelse. Familiesuiterne har klinkegulv og balkon med et bord og to stole.

 

De specificerede værelsestyper kan ikke ændres til andre værelsestyper.

Transfer mellem lufthavnen og de to hoteller t/r er ikke inkluderet i rejsens pris.

Transfer mellem Land of Legends Kingdom og Pegasos World er inkluderet i prisen. Nøjagtige detaljer og tidspunkter omkring transfer mellem hotellerne kommer tættere på afrejse.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections