Rejsende med funktionsnedsættelse

Rejsende med funktionsnedsættelse

Vi beder dig venligst bemærke, at størstedelen af vores hoteller desværre ikke er tilpasset særlige behov for rejsende med funktionsnedsættelse(r). Det kan f.eks. dreje sig om elevatorernes størrelse, dørenes bredde eller øvrige begrænsninger i tilgængelighed. En række hoteller tilbyder dog værelser, som i større eller mindre grad er tilpasset personer med bevægelsesnedsættelser. For at vi kan skabe de bedste forudsætninger for en vellykket ferie beder vi dig venligst kontakte os med detaljeret information om dine behov. Nazar skal informeres herom senest 48 timer før afrejse for at kunne kontakte flyselskabet med en forespørgsel.

For specialbehov, ønsker eller krav til rejsen eller opholdet skal du desuden udfylde formularen for rejsende med fysisk funktionsnedsættelse: klik her. Bemærk at vi ikke har mulighed for at bekræfte, at vi kan arrangere en rejse for jer, før denne formular er blevet modtaget, behandlet og godkendt af Nazar.

Du kan booke specialværelser for personer med fysisk funktionsnedsættelse direkte på vores hjemmeside eller hos vores rejsekonsulenter.

Sammenklappelige kørestole kan medbringes på transferbusserne. Kørestole der ikke kan klappes sammen samt elektriske kørestole kræver specialtransport, som betales af gæsten. 

Generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder vi over et antal hoteller, som ifølge vores vurdering egner sig for funktionshæmmede. Der findes yderst få handicapvenlige hoteller i Tyrkiet, og ingen af vores hoteller er fuldstændigt tilpasset funktionshæmmede, men vi har alligevel kunnet udvælge en håndfuld hoteller, som vi kan anbefale alt afhængigt af dine behov.

For at du som funktionshæmmet kan få de bedst mulige forudsætninger for en vellykket ferie, anbefaler vi hoteller som Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal. Selv, hvis du sidder i kørestol, kan du relativt uhindret komme omkring på hele hotelområdet på disse hoteller.

Der er på nuværende tidspunkt ingen elevatorer ved hotellernes pools, og det kan være vanskeligt at køre gennem sandet på stranden med kørestol, da der ikke er nogen ramper.

De rummelige restauranter er lettilgængelige både fra elevatorerne og dit værelse.

Vi kan ikke tilbyde handicaptransport fra og til lufthavnen. Hvis din kørestol ikke kan klappes sammen, er det nødvendigt at bestille privat transfer, som bookes, når du bestiller din rejse (mod ekstra betaling).

 

Et par gode råd

At tilpasse hotellerne funktionshæmmede er stadig et relativt nyt koncept i mange turistlande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over både dine krav og dine ønsker, så vi kan finde en passende løsning.

Planlæg din rejse i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Kommuniker altid skriftligt med os, når det gælder dine krav.

Del gerne dine erfaringer med os, når du er kommet hjem igen. Det kan være til stor nytte for fremtidige funktionshæmmede gæster.

Udfyld venligst nedenstående formular senest 7 dage inden afrejse, så vi bedst muligt kan følge op på dine krav. Vi svarer på din forespørgsel via e-mail.

 

Ved yderligere/andre behov for hjælp eller ved spørgsmål, kontakt da venligst vores kundeservice.