Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars egne børne- og ungdomsfaciliteter


Nazar Collection er fællesbetegnelsen for vores mest populære hoteller, hvor de fleste af vores gæster vælger at bo. På disse hoteller tilbyder vi en omfattende guideservice, og på Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal indgår vores egen skandinaviske piratklub og ungdomsklub. På Pegasos World indgår piratklubben og ungdomskluben også. Hotellerne har en høj standard og har mange gode faciliteter for hele familien. De ligger lige ved stranden, har store poolområder og vandland og er det oplagte valg for en familieferie for både store og små.

Alle Nazar Collection-hoteller har 4-5 Nazar Collection og tilbyder al den komfort, underholdning og de aktiviteter som familien har brug for på ferien – og der er naturligvis All Inclusive.

Hvornår vil du rejse?

Et Pegasos-hotel passer perfekt til en rejse i foråret, til sommer eller i efteråret! Vælg hvilken årstid som passer dig bedst, og find vores bedste tilbud på de forskellige årstider nedenfor.

Det her indgår i Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive udvalg, med lækre buffeter, snacks, drinks og is.

Med All Inclusive behøver du ikke tænke over at skulle have pengepungen frem hele tiden; alt er allerede betalt hjemmefra! På vores Nazar Collection-hoteller får du et bredt udbud af lækker mad og drikkevarer som falder i hele familiens smag – og is er naturligvis inkluderet!

Læs mere

Børneklubber

Her har vi skandinaviske børneklub og ungdomsklub.

Vores Nazar Collection er børnenes helt klare favorit! Vores passionerede skandinaviske aktivitetsguider sørger for masser af leg, sjov og ballade i vores populære Captain Nemo’s piratklub og det herlige minidisco.

Læs mere

Vandland

Her er der mange vandrutsjebaner i alle størrelser og flere pools at vælge mellem!

Snoede tunneler, uventede kurver, vilde sving og masser af sus! Prøv også kræfter med og på den udfordrende Wipe Out-bane i vandet udfor stranden – her vil I helt sikkert også blive våde, glade og få jer nogle gode grin!

Læs mere

Vores Nazar Collection hoteller